Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:361, Did:0, useCase: 3

Finišs slēpojumam "Apkārt Gaiziņam" un "Sportlat" ziemas sezonai

Sportlat balva
Sportlat balva

Finišs slēpojumam "Apkārt Gaiziņam" un "Sportlat" ziemas sezonai
2010. gada 27. martā - tautas slēpojums "Apkārt Gaiziņam 2010"

Lai arī daļa no aktīva dzīvesveida piekritējiem slēpes jau nolikuši dziļākos nostūros “vasaras miegam”, tomēr Gaiziņā pie atpūtas kompleksa “Golgāts” ieradās ievērojami kupls dalībnieku pulks un slēpojums izvērtās spraigs un pozitīvām emocijām bagāts.

Gan lielisku garastāvokli, gan labu slīdamību trasē nodrošināja pat necerēti labie un slēpošanai piemērotie laika apstākļi, kurus trasē visu 16km garumā vislabāk prata izmantot Jānis Paipals (Gulbene), finišu sasniedzot pirmais. Pavisam nedaudz aiz Jāņa, kā otrais galamērķi sasniedza Mareks Birkentāls (Talsi), bet kopvērtējuma trešo vietu ieņēma Rolands Rudzītis (Rīga). Dāmu kopvērtējumā 12km distancē pirmo trijnieku savstarpēji sadalīja Ļubova Pavļukova (Daugavpils), Inese Zvirgzdiņa un Ieva Cēderštrēma (Cēsis).

Lai pēc distances ātrāk atgūtu spēkus un visi būtu gatavi gaidāmajām pavasara aktivitātēm, Gaiziņa slēpojuma galvenais atbalstītājs - vitamīni VITAMAX katram slēpojuma dalībniekam dāvāja iepakojumu ar spēcinošu vitamīnu kompleksu, par ko gan organizatoru, gan dalībnieku vārdā sakām lielu paldies!