Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:361, Did:0, useCase: 3

Štūla - Pankoka: Vismaz 3 reizes nedēļā jādodas nelielā skrējienā

Sportlat balva
Sportlat balva

Štūla - Pankoka: Vismaz 3 reizes nedēļā jādodas nelielā skrējienā
Irīna Štūla - Pankoka

Valmieras maratona 2008 uzvarētāja un Valmieras maratona 2009 patronese Irīna Štūla - Pankoka stāsta, cik labi ir sportot un aicina izmēģināt savus spēkus maratonā.

Piedalīšanās Valmieras maratonā bija vērtīga pieredze, jo pavēra man vairākas citas neatklātas iespējas, kā arī uzvara pagājušā gada maratonā pats par sevi dod gandarījumu un iedvesmu turpmākiem startiem!

Es ieteiktu izmēģināt savus spēkus maratonā, lai apliecinātu paši sev, ka tas ir iespējams, protams, sev vēlamā tempā un gūt no tā gandarījumu, kā pierādījumu sev, ka to var izdarīt.

Mans ieteikums būtu - cik nu cilvēks var atļauties veltīt laiku sportiskām aktivitātēm - vismaz 3 reizes nedēļā doties nelielā skrējienā, iesākumā tas varētu būt 20-30 min. pa sev vēlamām takām. Vēlāk pēc pašsajūtas ar laika daudzumu var variēt dažādi. Galvenais treniņus veikt regulārus, bet ne pāri savu spēku robežām. Katram cilvēkam tas ir individuāli un ieteikt ko konkrētu es nevaru, labāk doties pie trenera, kurš var izstrādāt individuālu plānu tieši katram individuāli.

No daudz organizētām sacensībām Valmierā es pilsētu pazīstu jau ļoti labi, un mani vienmēr ir apmierinājusi sacensību organizācija visās Valmierā rīkotās sacensībās, kurās es esmu piedalījusies. Valmierieši ir ļoti aktīvi gan dalības ziņā, gan līdzjutēju atbalstītāju ziņā, superīgi! Valmiera ir skaista, mājīga pilsēta!

Valmiera24.lv
valmiera24.lv: Valmiera :: Sports Valmierā :: Dažādi ::