Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:361, Did:0, useCase: 3

Aicinām piedalīties sportiskā nedēļas nogalē Vaidavā –

Sportlat balva
Sportlat balva

Aicinām piedalīties sportiskā nedēļas nogalē Vaidavā –
Foto: "Sportlat"

Turpinot sacensību seriāla aktīviem cilvēkiem „Sportlat Balva 2009” aktivitātes, 11.jūlijā notiks 11.posms – Skrējiens Apkārt Vaidavas ezeram, un 12.jūlijā norisināsies 12.posms – Vaidavas triatlons.

Sestdien, 11. jūlijā, “Sportlat balva 2009” 11. posms, jau tradicionālais tautas SKRĒJIENS “Apkārt Vaidavas ezeram”.
Starts tiks dots jau 28.reizi interesantajā, skaistu dabas skatu iekļautajā 11,7km trasē. Pirms skrējējiem distancē dosies nūjotāji un pavisam mazie skrējēji (līdz 10 gadu vecumam). Pieejams arī dalībnieku autobuss no/ uz Rīgu.
Starts Vaidavas centrā (Valmieras raj.) plkst. 12.00.

Svētdien, 12. jūlijā, turpat Vaidavā, ezera krastā visi aicināti uz “Sportlat balva 2009” 12. posmu - Vaidavas TRIATLONU.
TRIATLONA distances veidotas tā, lai būtu pa spēkam jebkuram interesentam, kurš jau ir iepazinis, vai vēlas izmēģināt šo aizraujošo sporta veidu. Dalībnieku drošībai 350m peldēšanas distancē blakus tiks novietota DROŠĪBAS VIRVE ar ik pēc 10m savstarpēji savienotiem GLĀBŠANAS RIŅĶIEM. Arī riteņbraukšanas un skriešanas distances ir veidotas, lai gūtu gan prieku, gan sportisko gandarījumu. Pieejams arī dalībnieku autobuss no/ uz Rīgu.
Starts Vaidavas ezera pludmalē plkst. 12.00.

Sestdienas vakarā, Vaidavas ezera krastā speciāli dalībnieku un viņu līdzjutēju vajadzībām norobežotajā SPORTLAT telšu pilsētiņā notiks aktīvās atpūtas pasākums ar ugunskuru, desiņu cepšanu un sacensību video kopīgu skatīšanos. Vakara gaitā visi varēs izpausties gan radoši – gatavojot triatlona talismanu, gan intelektuāli – atbildot uz jautājumiem viktorīnā “Vai esi gudrāks par SPORTA GURU?”, kā arī demonstrējot attapību ačgārno sporta veidu Mēmajā šovā.

Online pieteikšanās sacensībām un sacensību nolikums – mājas lapā sportlat.lv.
Sīkāka informācija pa tālruni 67277675.

Informāciju sagatavoja
Anna Šteinere
Sportlat sacensību projektu vadītāja
sportlat.lv

     [+] [-]

, 2009-07-08 10:09, pirms 15 gadiem
Ja jau tur tik skaisti, būs jāpaskrien. Triatlonam, gan vēl neesmu gatavs

     [+] [-]

, 2009-07-08 23:45, pirms 15 gadiem
Skriešu!