Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:361, Did:0, useCase: 3

Dalībnieku autobuss uz "SPORTLAT BALVA 2009" sacensību posmiem

Sportlat balva
Sportlat balva

Dalībnieku autobuss uz  "SPORTLAT BALVA 2009" sacensību posmiem
Foto: SPORTLAT

Sadarbībā ar tūrisma aģentūru „Airisa un Co” tiek atjaunots organizatoru piedāvātais dalībnieku transports uz visiem šīs sezonas „SPORTLAT BALVA 2009” sacensību posmiem.

Piedāvājam autobusu gan Jums, gan Jūsu sacensību inventāram (velosipēdam). Brauciena cena no Rīgas līdz sacensību vietai un sacensībām beidzoties arī atpakaļ, vienam cilvēkam ar inventāru 5,00Ls.
Izbraukšana katra posma sacensību dienā plkst. 8.00 no A.Deglava ielas 7 (Rīga), sporta preču veikala „SPORTLAT” automašīnu stāvlaukuma. Dalībniekiem un līdzjutējiem autobusā iespējams iekāpt arī starppilsētu autobusu pieturā Juglā (no centra puses nedaudz pirms degvielas uzpildes stacijas „Statoil”), kur tas pieturēs aptuveni plkst. 8.10.

Pieteikšanās uz "Sportlat balva 2009" dalībnieku autobusu mūsu mājas lapā notiek līdz piektdienas plkst. 18.00, pirms katra konkrētā nedēļas nogales sacensību posma.

Piesakot vietu autobusā iepriekš, brauciena maksu iespējams samaksāt tiešsaistes režīmā internetā (piesakoties sacensībam), vai veikalā„SPORTLAT” Rīgā, A.Deglava ielā 7, vai arī autobusa vadītājam iekāpjot autobusā.

Jautājumu gadījumā zvaniet pa tālruni: 67291526 .