Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373), Fid:1334, Did:0, useCase: 3

Video: Korabļovs:"Pietrūkst spēka, tāpēc gulējām uz laukuma"

Andris Liepa
Andris Liepa
Pārspēlē par iekļūšanu virslīgā, mājinieki "METTA/LU" daudz vairāk laika pavadīja uzbrukumā, taču vienīgos vārtus "Gulbenes" futbolisti ielaida tikai spēles 72. minūtē. Pēcspēles preses konferencē treneri stāstīja par šīs spēles nozīmīgumu, gatavošanās atbildes spēlei un iespējamām sastāva izmaiņām.
Vērtējums: +2
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-11-16 08:00, pirms 11 gadiem
arī gulbene atzīst, kad metta ir vairāk pelnījusi uzvarēt

  +6 [+] [-]

, 2013-11-16 08:39, pirms 11 gadiem
Cepuri nost Igora Korabļova priekšā- trenēt un pašam spēlēt viņa gados- par to viņš ir pelnījis ordeni. Un otru ordeni par atklātību un drosmi runāt valsts valodā, kas viņam nav dzimtā un kurā runāt reizēm vēl ir mazas grūtībiņas. Visu cieņu viņam arī kā vienam no tiem LV futbolistiem, kas piedalījās EURO 2004 finālā un vēl turpina aktīvās futbolista gaitas!

  +4 [+] [-]

, 2013-11-16 15:56, pirms 11 gadiem
Protams, ka Metta bija pelnījusi uzvarēt, jo uzbruka visu spēli, kamēr Gulbenei, kā saka pats Korabļovs, bija tikai 2 labi momenti. Tas arī viss. Problēma tikai tur, ka Metta nespēja realizēt savus n-tos momentus un vienīgos vārtus guva visai situācijā, kurā bez šaubām varēja diskutēt par fair-play principu. Es gan domāju, ka viss bija godīgi, jo gulbenieši paši turpināja spēli un pazaudēja bumbu.