Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:556, Did:0, useCase: 3

"Mannheim Balti Krekli" kā magnēts faniem

Lai gan paši manheimieši uzskata, ka Pasaules čempionāts hokejā ir pulcējis ap 5000 fanu no Latvijas, tomēr patiesais letiņu skaits salīdzinoši nelielajā Vācijas pilsētā diezin vai pārsniedz 3500. Turklāt, ne jau visi ir ieradušies no Latvijas – šeit ir gana daudz Vācijas latviešu, letiņu no Īrijas, Lielbritānijas, Beļģijas, Luksmeburgas, Norvēģijas, Zviedrijas un citām valstīm.

Turklāt latviešu fanu kreklos pa pilsētas ielām staigā par lietuvieši un autentiskie krievi no lielās Krievzemes. Tā kā Latvijas hokeja atbalstītāju pulks jau ir kļuvis internacionāls. Par spīti tam, ka spēļu rezultāti šobrīd nemaz nav iepriecinoši.
Vislielākā līdzjutēju koncentrācija, protams, ir spēļu laikā arēnā. Tomēr, kā ziņo neatkarīgi novērotāji, dažs labs pat spēļu laikā nav pametis latviešu krodziņu pašā Manheimas centrā “Mannheim Balti Krekli”, kas tapis pateicoties tūrisma aģentūrai “Travel Art” , klubam “Četri Balti Krekli”, “ Aldarim”, portālam hokejs2010.lv un īru krogam “Murphy's Law”.
Lai arī kāds Mērfija likums, tomēr krogs teju vai jebkurā diennakts laikā ir kļuvis par galveno latviešu (un ne tikai latviešu) fanu pulcēšanās vietu. Krogs durvis slēdz ap 11, un jau tad maz pamazām uz “kreklu” pusi sāk nākt pirmie fani, kas veselību uzlabo vai nu ar alu, vai ar tasi kafijas. Bet vakaros, it īpaši tajos, kad skan dzīvā mūzika – dzied un spēlē Normunds Jakušonoks un Gunārs Meijers, tad ļaužu bars ir tik liels, ka pamazām jau jāsāk domāt, ka citreiz būs jāīrē kāds stadions, lai satilpinātu uz tusiņu visus, kas to vēlas. Katrā ziņā “Aldara” alus plok ļoti straujos tempos, īpaši priecējot šveiciešus un vāciešus, kas jau sāk kalt plānus par Latvijas apmeklēšanu, lai tikai pamielotos ar miestiņu un priecātos par mūsu meitenēm.
Lai arī kā, šobrīd situācija ir mierīga. Fanu ir daudz, tomnēr nepatīkamu incidentu gandrīz nav. Tikai pa reizei kāds neapzinās savu izturību, un atļaujas parupjus kniebienus oficiantēm dupšos, taču tad palīgā steidz policija, kas neuzkrītoši turpat vien netālu atrodas.
Abi īri – krogus īpašnieki, jau izskatās labi saguruši pēc lielajiem tusiņiem, taču priecājas par latviešu faniem.
Vairāk par fanu būšanām, kā arī par to, kā tad iet “Mannheim Balti Krekli” komandai, lasiet portālā hokejs2010.lv.

  +4 [+] [-]

, 2010-05-11 14:45, pirms 14 gadiem
Latvieši un Latvija = labākie.

 +48 [+] [-]

, 2010-05-11 14:49, pirms 14 gadiem
Jaa, ka tad, vaciesi jau nu noteikti nezin kas ir ists alus, lai Aldara su....a del apciemotu Latviju

  +3 [+] [-]

, 2010-05-11 15:09, pirms 14 gadiem
būtu kādu normālu alu aizveduši uz turieni nevis šo studentu suslu ar kuru nu pasaulē tiešām neko neiekarosi..

 +14 [+] [-]

, 2010-05-11 15:17, pirms 14 gadiem
Nazad 4u rakstīja: būtu kādu normālu alu aizveduši uz turieni nevis šo studentu suslu ar kuru nu pasaulē tiešām neko neiekarosi..
zini, daudziem ārzemniekiem tieši garšo tie pliekanie, ķīmiskie "aļāki" un mūsu labākos alus smādē,ka par rūgtiem, smagiem utt. Tāpēc jau tādi carlsbergi, heinekeni u.c. zaraza var atļauties sponsorēt lielus pasākumus un atļauties lieliskas reklāmas

     [+] [-]

, 2010-05-11 19:20, pirms 14 gadiem
šogad klusi

     [+] [-]

, 2010-05-11 19:26, pirms 14 gadiem
Krogs durvis slēdz ap 11, un jau tad maz pamazām uz “kreklu” pusi sāk nākt pirmie fani, kas veselību uzlabo vai nu ar alu, vai ar tasi kafijas

kā to saprast ''slēdz''?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja