Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:859, Did:0, useCase: 3

Video: Valters un Irbe par Kanādas - PSRS supermačiem '72 un '87

Kristaps Driķis
Artūrs Irbe un Valdis Valters tikušies, lai atcerētos un apspriestu ar šodienas aci Kanādas un PSRS supermačus 1972. un 1987. gadā.
Vērtējums: +46

 +11 [+] [-]

, 2012-09-24 10:51, pirms 12 gadiem
Valdis malacis! Vairs tik daudz nepārtrauc Artūru...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-09-24 11:30, pirms 12 gadiem
Malači veči,ka rīko šādas sarunas,tiešām interesanti,lai veicas un vairāk tādu!

 +12 [+] [-]

, 2012-09-24 11:49, pirms 12 gadiem
Arča labi pateica "nevis par, bet pret ko slimoja"! Man bija līdzīgi krievu laikos (arī tajā pašā Kanādas kausā) es slimoju nevis par kanādiešiem , somiem vai zviedriem bet pret krieviem. Patiecībā jau arī nevis pret hokejistiem vai krievu cilvēkiem kā tādiem, bet tieši pret toreizējo padomju iekārtu un tiem 4 burtiem uz krekla!

  +5 [+] [-]

, 2012-09-24 12:25, pirms 12 gadiem
Ar lielu nepacietibu gaidu katru nakamo diskusiju!

  +4 [+] [-]

, 2012-09-24 12:27, pirms 12 gadiem
Fanošana pret sarkanajiem bija ļoti universāla parādība, vienalga, vai daiļslidošanā, futenē vai hoķī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2012-09-24 12:42, pirms 12 gadiem
als rakstīja: Arča labi pateica "nevis par, bet pret ko slimoja"! Man bija līdzīgi krievu laikos (arī tajā pašā Kanādas kausā) es slimoju nevis par kanādiešiem , somiem vai zviedriem bet pret krieviem. Patiecībā jau arī nevis pret hokejistiem vai krievu cilvēkiem kā tādiem, bet tieši pret toreizējo padomju iekārtu un tiem 4 burtiem uz krekla!
Es gan biju par krieviem Bet es laikam vienīgais tāds - tagad ka paklausās, visi bijuši partizāni, nacionālisti, kaisījuši skrejlapas u.t.t. Tik nez kapēc es no tā neko neredzēju un nedzirdēju

  +1 [+] [-]

, 2012-09-24 13:40, pirms 12 gadiem
huy rakstīja: Es gan biju par krieviem Bet es laikam vienīgais tāds - tagad ka paklausās, visi bijuši partizāni, nacionālisti, kaisījuši skrejlapas u.t.t. Tik nez kapēc es no tā neko neredzēju un nedzirdēju
Vienīgais neesi! Kharļiks arī bija par krieviem un vēl tagad arī ir! Man vienkārši līdzīgi kā Arčam bija, ka sencis jau no 70. gadiem (kopš tā laika sevi daudzmaz apzinīgi atceros) fanoja pret krieviem arī izskaidrojot man, sīkam kverpim, kapēc. Un zinot visas ģimenes peripētijas 40-50 gados ar visām sibīrijas sūtīšanām u.t.t. man nekādas mīļās vai siltās jūtas pret padomju iekārtu un to valsti kā sugu neradās! Par to kapēc "neko neredzēji nedzirdēji" domāju, ka pats saproti kapēc! Kurš tad atklātā tekstā tad varēja piem. darba kolektīvā plātīties, ka "es redz biju vakar par kanādiešiem vai slimoju pret psrs izlasi"! Čali tad ātri vien uz "stūra māju" paaicinātu...... visa "pretjušana" notika virtuvēs dzimenes lokā ko uz āru centās nenest zinot, kas par tādu "pretjušanu" var draudēt!

  +1 [+] [-]

, 2012-09-24 13:56, pirms 12 gadiem
als rakstīja: Vienīgais neesi! Kharļiks arī bija par krieviem un vēl tagad arī ir! Man vienkārši līdzīgi kā Arčam bija, ka sencis jau no 70. gadiem (kopš tā laika sevi daudzmaz apzinīgi atceros) fanoja pret krieviem arī izskaidrojot man, sīkam kverpim, kapēc. Un zinot visas ģimenes peripētijas 40-50 gados ar visām sibīrijas sūtīšanām u.t.t. man nekādas mīļās vai siltās jūtas pret padomju iekārtu un to valsti kā sugu neradās! Par to kapēc "neko neredzēji nedzirdēji" domāju, ka pats saproti kapēc! Kurš tad atklātā tekstā tad varēja piem. darba kolektīvā plātīties, ka "es redz biju vakar par kanādiešiem vai slimoju pret psrs izlasi"! Čali tad ātri vien uz "stūra māju" paaicinātu...... visa "pretjušana" notika virtuvēs dzimenes lokā ko uz āru centās nenest zinot, kas par tādu "pretjušanu" var draudēt!
To ka kāds ir pa kanādiešiem - to zināju, nemaz tik ļoti to neslēpa. Bet neviens man puikam tolkam nevarēja pateikt kapēc man jabūt par nepazīstamiem kanādiešiem, nevis par Larionovu. Skreijlapas redzēju tik atmodas laikā, bet tas neskaitās, tad es pats biju par visu informēts. Un krieviem vārtos bija Irbe, es jauprojām biju par viņiem!

  +2 [+] [-]

, 2012-09-24 14:38, pirms 12 gadiem
Es arī tagad esmu pret krieviem visās jomās.Bet KHL nav nemaz tik stipra ka lielās.Magnitogorska zaudēja Šveices klubam Eurolīgā 0:5 un Rīga ŠPENGLERA kausu nepaņēma.

     [+] [-]

, 2012-09-24 14:45, pirms 12 gadiem
huy rakstīja: To ka kāds ir pa kanādiešiem - to zināju, nemaz tik ļoti to neslēpa. Bet neviens man puikam tolkam nevarēja pateikt kapēc man jabūt par nepazīstamiem kanādiešiem, nevis par Larionovu. Skreijlapas redzēju tik atmodas laikā, bet tas neskaitās, tad es pats biju par visu informēts. Un krieviem vārtos bija Irbe, es jauprojām biju par viņiem!
Te vairāk jau ir runa nevis kapēc fanoja "par" vienu vai otru izlasi, bet drīzāk kapēc fanoja "pret" cccp izlasi! Atmodas un Gorbija gados varbūt arī vairs neslēpa, bet pie onkuļiem Brežņeva un Andropova ar tādām lietām īpaši necentās plātīties! Krieviem Irbe vārtos jau bija Atmodas beigās! Tad es arī biju par Irbi kaut sajūtas tāpat bija divejādas - no vienas puses gribējās, lai Arča nostāv uz 0, no otras gribējās, lai cccp dabū pa pakaļu....

  +2 [+] [-]

, 2012-09-24 14:55, pirms 12 gadiem
als rakstīja: Te vairāk jau ir runa nevis kapēc fanoja "par" vienu vai otru izlasi, bet drīzāk kapēc fanoja "pret" cccp izlasi! Atmodas un Gorbija gados varbūt arī vairs neslēpa, bet pie onkuļiem Brežņeva un Andropova ar tādām lietām īpaši necentās plātīties! Krieviem Irbe vārtos jau bija Atmodas beigās! Tad es arī biju par Irbi kaut sajūtas tāpat bija divejādas - no vienas puses gribējās, lai Arča nostāv uz 0, no otras gribējās, lai cccp dabū pa pakaļu....
Es jau to saprotu Vnk man mācīja ka Iļjičs ir labs un nebija iemesla būt pret Tapēc jau man ir tas jautājums - kur tie skrejlapu kaisītāji vinjas kaisīja, jo es nevienu info drusku pat pa ausu galam nekur nedzirdēju - līdz atmodai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-09-24 18:28, pirms 12 gadiem
Katrs nākamais video arvien īsāks paliek , cerams ka šī tendence neturpināsies

     [+] [-]

, 2012-09-24 23:16, pirms 12 gadiem
piekrītu par "policistiem", jo Ivanāns atstāj inteliģenta cilvēku iespaidu, lai gan steriotips bija radies pretējs!
Gaidu vēl...

  +1 [+] [-]

, 2012-09-25 00:21, pirms 12 gadiem
huy rakstīja: Es gan biju par krieviem Bet es laikam vienīgais tāds - tagad ka paklausās, visi bijuši partizāni, nacionālisti, kaisījuši skrejlapas u.t.t. Tik nez kapēc es no tā neko neredzēju un nedzirdēju
+1

     [+] [-]

, 2012-09-25 00:28, pirms 12 gadiem
Irbe (protams, visu cieņu viņam kā hokejistam), bet tagad dikti uzspīlēti izrāda naidu pret to, kur par hokejistu kļuva. Kad bija jāaizstāv tos burtus, aizstāvēja, nevis atteica (caur traumām vai vēl kaut kā, kā tagad to mūsējie patrioti dara).

     [+] [-]

, 2012-09-25 09:03, pirms 12 gadiem
shumo rakstīja: Katrs nākamais video arvien īsāks paliek , cerams ka šī tendence neturpināsies
Vienkārši visas trīs intervijas tika uzceptas vienā dienā un VV bija jau saguris......