Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:860, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Zālītis

Video: Valters un Buļs analizē video un slavē mūsējos

Šodien sākas Eiropas čempionāts basketbolā tādēļ, vēl pēdējo reizi atskatoties uz pārbaudes spēles Latvija - Gruzija video, Valdis Valters un Edgars Buļs akcentē pozitīvās lietas Latvijas izlases sniegumā. Īpašu uzmanību pievērsām Marekam Mejerim, kura sniegums laukumā bija krietni efektīgāks kā skaitļi spēles protokolā.

, 2011-08-31 15:44, pirms 13 gadiem
Man liekas, ka Marekam Mejerim kājas EČ netrīcēs! Diezgan pārliecināts izskatās uz laukuma.
Slēpts komentārs: Raitcha
, 2011-08-31 17:11, pirms 13 gadiem
Meijeris Valdim patīk.
, 2011-08-31 17:35, pirms 13 gadiem
Ja Valters piedalās šādu video analizēšanā, tad viņam ir jābūt krietni objektīvākam un neitrālākam, nevis jāizvērš video par savu personisko simpātiju paušanu Meijerim... Gribētu redzēt treneri, kurš būtu sajūsmā par savas komandas spēlētaju ar lietderības koeficentu - 4! Stipri šaubos, vai tādu varētu atrast...
, 2011-09-27 21:18, pirms 13 gadiem
Valdim Kobes krekliņš ebay nopircis.
Akselis uzskata, ka jāizvēlas - vai nu, vai nu...
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
8

Dāvanu laiks Ventspilī

Aizvadītajā nedēļā uzzinājām, ka "Ventspils" šosezon nespēlēs Eirokausu play-off un neuzvarēs LBL regulārajā čempionātā. Šonedēļ - noskaidrosim, vai komanda spēj tikt pāri Šauļiem un iekļūt Baltijas līgas "Final Four". Un ja gadījumā nespēs... Tas būs fiasko, vai varbūt likumsakarība? Komandas kapteinim šajā sakarā ir pārdomas un novērojumi - par to, kas šosezon patiesībā notiek Ventspilī.
Čeiss Badingers tiek Latvijas izlases kontekstā uzlūkots kā iespējamā burvju nūjiņa... Teorētiski.

Foto:rockets.us
9

Burvju nūjiņas

Jau iepriekš esam rakstījuši par Čeisu Badingeru, kuru ne mazums basketbola vērotāji gaida kā burvju nūjiņu Latvijas basketbola izlasē. Pēdējā laikā tā ir kļuvusi par ierastu praksi, kad Eiropas nacionālo izlašu pieteikumos var atrast spēlētājus, kuru dzimšanas vieta, vārds un galu galā arī izskats it nemaz nesakrīt ar vērojumiem un priekšstatiem par konkrētas nacionalitātes cilvēkiem. Ko devusi ir papildspēku piesaiste citām Eiropas komandām?
Šoreiz nācās izvēlēties - lielā iespēja vai Latvijas izlase
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze
4

Galvanovskis: plus Ukraina, mīnus - izlase...

Pēdējo nedēļu laikā pie jauniem galvenajiem treneriem tikuši trīs no vadošajiem Latvijas basketbola klubiem, taču tikai vienā no tiem iepriekšējais netika atlaists, bet aizgāja pats - pēc divām bronzas sezonām Liepājā Agris Galvanovskis pieņēma lēmumu kardināli mainīt savas karjeras gultni. Šobrīd gan nav daudz tādu, kas par to būtu sajūsmā.