Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2488, Did:0, useCase: 3

4. aprīlis

4. aprīlis
Lenijs Vilkinss

2003 Toronto „Raptors” kluba stūresvīrs Lenijs Vilkinss pēc komandas neveiksmes cīņā pret Sanantonio „Spurs” (98:124) kļūst par visu laiku NBA zaudējumiem bagātāko galveno treneri. Tiesa, arī uzvaru skaita ziņā viņš šobrīd ir otrajā vietā, tikai trīs panākumu tiesu atpaliekot no Dona Nelsona.
1997 Anaheimas "Ducks" pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē iekļūst NHL "play-off". Anaheimieši līdz šim panākumam tika ar Polu Kariju kapteiņa postenī. „Play-off” pirmajā kārtā „Ducks” septiņās cīņās spēja tikt galā ar Fīniksas „Coyotes”, taču nākamajā sērijā bez ierunām kapitulēja Detroitas „Red Wings”, kas vēlāk izcīnīja Stenlija kausu.
1993 53 gadus vecais Mario Andreti kļūst par vecāko "Indycar" braucēju, kurš izcīnījis uzvaru šajā seriālā. Andreti paliek nepārspēts "Valvoline 200" sacīkstēs Fīniksā. Viņš arī kļūst par pirmo pilotu, kurš spējis izcīnīt uzvaras četrās dažādās dekādēs.
1986 Pēdējā regulārā čempionāta spēlē atzīmējoties ar trim rezultatīvām piespēlēm, Veins Greckis uzstāda NHL rekordu, sezonā sakrājot 215 rezultativitātes punktus. Rekords – 212 punkti – kopš 1982. gada piederēja pašam Greckim. Cīņā par Ārta Rosa balvu Greckis tuvāko sekotāju Mario Lemjē apsteidza par 74 (!) punktiem. Grecka rekords joprojām nav pārspēts, un diez vai kādreiz to kāds spēs uzlabot.