Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:542, Did:0, useCase: 3

Kāpēc Saviels neizcīnīja Stenlija kausu?

Kāpēc Saviels neizcīnīja Stenlija kausu?
Agris Saviels bija nokļuvis labā organizācijā, bet - tā arī nespēja tikt līdz NHL laukumiem
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f-64

Pirms desmit gadiem kādā televīzijas raidījumā, prognozējot Latvijas hokeja nākotni, paredzēju izcilu karjeru Agrim Savielam. Nekas no teiktā nepiepildījās...

noslēpumainais, 2010-01-20 17:45
Kas ir galvenais iemesls, kāpēc Agris Saviels tagad nav tur, kur pirms 10 gadiem visi prognozēja, proti - NHL? Motivācijas trūkums, viņam vienkārši nepaveicās, vai arī viņš vispār bija pārvērtēts?
Atceros, kā Tu pirms gadiem 10 gadiem LTV raidījumā "Futūršoks" prognozēji viņam lielu karjeru un Stenlija kausu

Manuprāt, tobrīd Agris pat īsti nenovērtēja, kāda iespēja viņam tika dota – jā, Kolorado Avalanche pirms desmit gadiem bija izcila organizācija un varēja atļauties arī bezrūpību drafta ceremonijās, taču Saviela gadījumā stāsts tomēr ir par raksturu. Junioru vecumā viņam bija izcilas dotības kā pozicionālam aizsargam, laba slidojuma tehnika, fiziskie dotumi. Ceļš tika bruģēts ar Kanādas junioru līgas pieredzi – viss it kā pareizi, taču beigās nekas nesanāca. Raksturam un cilvēcisko īpašību kopumam profesionālajā sportā ir ļoti liela nozīme. Starp citu, interesants fakts: Avalanche savas drafta tiesības attiecībā uz Savielu izmantoja ar... Sanda Ozoliņa ēnu. 1999. gadā notika darījums starp Kolorado un Karolīnas klubiem, kur pirmie atdeva Ozoliņu pretī saņemot spēlētājus un drafta tiesības. Viena no tām vēlāk tika izmantota kā Agra Saviela paņemšana sarakstos NHL draftā otrajā kārtā ar augsto 63. numuru. Viņam tika dota iespēja arī sevi apliecināt fārmklubā AHL, taču līdz NHL debijai nesanāca. Zīmīgi, ka tā gada draftā vienu vietu zemāk bija Filips Novaks, kas, starp citu, Rīgas Dinamo debija sezonā KHL līgā konkurēja ar Savielu par vietu pamatsastāvā. Saprotams, noliekot abus spēlētājus blakus pēc astoņiem gadiem, čehs bija jau citas kvalitātes prece, lai gan tāpat kā Savielam, arī viņam NHL karjera neizdevās – dažas spēles Otavā, Kolumbusā. Laba vieta NHL draftā tikai pārbauda hokejistu, nevis viņam kaut ko garantē – kas to spēj izturēt, tie spēlē hokeju visaugstākajā līmenī. Toreiz TV raidījumā man pavaicāja, lai pasaku – kas notiks Latvijas hokejā pēc tik un tik gadiem. Ļāvos šai provokācijai, jo tā tobrīd redzēju lietas attīstāmies. Starp citu, kad 1994. gadā sarakstīju grāmatu par Ozoliņu, daudzi teica, ka tas jau nav nopietni – Irbe krutāks. Pēc diviem gadiem Ozoliņš izcīnīja Stenlija kausu... Prognozējot, vienmēr ir risks aplauzties, bet – kurš to var liegt? Starp citu, kopš tā laika neviens latviešu hokejists nav ticis NHL draftā izvēlēts ar augstāku vietu kā toreiz iespēja Agris Saviels, bet – kā tas tika konvertēts, to tagad zinām...

iziii, 2010-01-20 19:22
1.Armandu lūdzu vai Jūs nevarētu izskaidrot man, kas īsti pieņem lēmumus Dinamo komandā? Presē visu laiku pavīd termins "valde" - Ok skatos kluba mājaslapā Ģenerālmenidžeris un valdes priekšsēdētājs ir N.Sējējs tas takā skaidrs, bet cik es saprotu realā var ir "akcionāriem". Who the BOSS? Jo cik es saprotu no rakstiem presē šie abi "valde" un "akcionāri" mēdz savā starpā kasīties . Precīzāk sakot viena kāja nezin ko dara otra no kā izriet jautājums cik ilgi N.Sējējs būs tur kur vinš ir tagad? vai viņam ir kāds līgums ar klubu līdzigi kā spēlētajiem un treneriem?

Kluba menedžeris ir Normunds Sējējs un viņš atbild par sastāva komplektāciju. Līdz brīdim, kad Rīgā ar „ātro pastu” tika nogādāts Arnasons, viss izskatījās loģiski. Tagad tā vairs nav. Kluba padomei ir noteicošais vārds visu jautājumu lemšanā – tas ir tikai normāli, ka akcionāri uztraucas par savu naudu. Cits stāsts – par kompetenci un, kam tu uzticies.
2.Nākamgad nevarētu būt tā ka Sējēju nomaina Skudra?

Visādi var būt, jo dienas kārtību nosaka īpašnieki un kluba sponsori.

3.Jautājums būtu adresēts SA+ žurnālistam A.Pučem, nevis VSB studijas vadītājam A.Pučem, jo saprotu, ka uz jautājumiem kuri skar darba kolēģus citi neatbild un arī sapratīšu ja jūs neatbildēsiet. Prese daudzviet ir lasāms tas ka P.Skudra ir Dinamo "Akcionāru" padomdevējs, tad nu jautājums ir apmēram tāds. Kapēc "Akcionāriem" un pašam Skudras kungam tik ļoti sipatizē Arnasons? Lai gan pat ierindas skatītājam ir skaidrs ka Arnasons nemaz necenšās uzlabot fizisko formu, ko var lasīt arī žurnālistu novērojumos un komentāros. Vai tiešam ir tā- kā teica Matuļa kungs un Arnasons ir Savicka Brālēns? Kapēc valde(Un arī pats Skudra) negrib pieņemt to ka ir kļūdijusies un neseko tas pats kas bija ar SVETU?

Es gan to tik kategoriskā formā neapgalvotu, ka Skudram ļoti simpatizē Arnasons. Tas, ka viņam bija noteikta loma šī hokejista iespēlēšanā/iedabūšanā Dinamo sastāvā – par to šaubu nav. Tajā pašā laikā domāju, ka pats Pēteris pārdzīvo, ka Arnasona attieksme pret hokeju izrādījusies... nu tāda, kā no cirka izrādes. Viņš jau nav Tailera tētis, lai viņam tagad mācītu dzīvot, bet izskatās, ka arī tētim savulaik nav īsti izdevies ar puiku pastrādāt... Starp citu, arī vecais Arnasons spēlēja NHL un nebija tāds muļķa laidējs kā dēls.

Moss13, 2010-01-20 22:09
Vai Hosam un Petrovickim gadījumā nav tendence redzēt tikai vienam otru, tāpēc Ankipāns nedaudz krita ārā no virknējuma, un pēdējās spēles arī Ņiživijs tāds pabāls izskatās!?

Tas, ka Hosa un Petrovickis viens otru labi saprot – par to šaubu nav. Viņi tomēr abi nāk ne tikai no vienas hokeja skolas, bet arī spēlējuši kopā izlasē. Te gan vajadzētu prast saskatīt Petrovicka lomu, jo viņš ir ļoti gudrs centrs – saprot spēli. Viņš redz, ka līdz metienam jāizved Hosa, jo runa ir par KHL snaiperi. Tas arī notiek! Ja Ankipāns būtu līgas labākais vārtu guvējs, nešaubos, ka Petrovickis arī viņu apgādātu ar munīciju. Bet tā nav – tāpēc dominē saspēle ar Hosu.

Meric, 2010-01-20 23:36
Ko jūs teiktu par izmaiņām ne tikai LMT Virslīgā, bet visā Latvijas futbolā!?
Es tā padomāju..
Kas notiktu,ja noņemtu to ierobežoto ārzemnieku skaitu nost,ka buutu neierobežots ārvalstu spēlētāju skaits laukumā!?Tad lai citas komandas spēlē ar tiem miljons ārzemniekiem,piem. Ventspils.Bet latvieshu puikas speeleetu citos virslīgas klubos,vai pirmajā līgā,vai arī vairāki mūsējie dotos spēlēt ārvalstīs,manuprāt, tas kopumā celtu latvijas futbola liimeni!Vairs nebūtu tāda bumbošanās,kāda ir šobrīd,ka normālas spēles ir saskaitāmas uz vienas rokas pirkstiem!?Ja būtu to vairāk ārzemnieku,tas uzreiz automātiski piesaistītu vairāk skatītāju,jo būtu kvalitatīvāks futbols!Es domāju,ka piemēram 2.bundeslīgas spēlētāji būtu ieinteresēti nākts uz Latviju spēlēt,jo šeit uzvarot Virslīgu,tie spēlētāji var paspīdēt Eiropas turnīros,ko viņš ar savu 2.bundeslīgas klubu nevarētu...
Piemērs: Arī basketbolā tā bija,kad ASK,Baronam un citiem bija lielās naudas,varēja atļauties ārzemniekus,kas taisīja skaistu spēli,uzreiz arēna rīga bija pilna.
+ Futbola līmenis valstī celtos
Latvijas klubi varētu veiksmīgāk startēt eiropā,piesaistot UEFA turnīru naudu.
Jaunatnes futbolistiem būtu uz ko tiekties,būtu no kā ņemt paraugu!
Es uzskatu,ka tādējādi būtu atrisināta skatītāju problēma,par kuru tik ilgi un vēljoprojām galvu lauza Latvijas futbola atbildīgie,kā piesaistīt skatītājus..Piem. šogad,Ventspils tika UEFA kausā,Skonto stadionā uzreiz bija skatītāju pieplūdums,kas tā ikdienā neietu uz spēlēm,bet šeit bija redzems cits līmenis,tādēļ uzreiz arī bija skatītāju interese..
- Latvijas futbolisti nespēlētu galvenās vijoles vadošajos klubos,bet tiem būtu labi konkurenti,ar kuriem sancensties!Tas pats Rīgas "Dinamo", tagad spēlē KHL, visi Miķeļi,Dārziņi un pārējie ir krietni progresējuši gada laikā,tas bija novērojams PČ.??
Kā Jums šķiet,cik tas ir reāli!?

Ierobežojumi parasti tiek noteikti, lai aizsargātu lielus mērķus, ko konkrētā organizācija – federācija, līga, savienība – vēlas sasniegt. Man pašam liekas, ka Latvijas gadījumā šīs kvotas lielu lomu nespēlē, jo – kas ir bagāts, tas tāpat nopirks labu spēlētāju. Nevarēs savējo, paņems ārzemnieku, vai – otrādi. Naudas jau vairāk šajā tirgū nepaliek, arī skatītāju plūsma ir ar robežām. Basketbolisti varētu pamēģināt izveidot 6 klubu profesionālu līgu, kur nevis LBS noteiktu lietu kārtību, bet gan pašas komandas. Varbūt kaut kas uzšķiltos no jauna, jo pagaidām izskatās, ka ar gadiem lietas tiek noplicinātas. Pārmaiņas ir vajadzīgas, dažbrīd – drosmīgas. Iespējams, arī tādas, kā piedāvājiet savās pārdomās.

eDzuliC, 03:22
Sveiks!
Šobrīd skatos Dinamo spēli ar ASV junioriem (1990.g 19.dec) un komentētājs pieminēja interesantu faktu - uz mūsu krekliem rakstīts Gallery Astra Chicago - komentētāji jautājuši daudziem cilvēkiem kas tas ir,(pat zvanījuši uz Čikāgu) taču neviens nezināja, kad uzprasīja mūsu treneriem viņi ir tikai pasmējušies. Varbūt Jūs ko zinat šajā sakarā? Iespējams,ka tas ir vienkārši kāds Rīgas veikals kuru es nezinu (nevarēju zināt)

Nezinu, nezinu, visticamāk tas būs no sērijas – kas bija, to vilkām mugurā. Rīgā tādu veikalu vai firmu neatceros, bet tajā laikā pie vispārējās padomju nabadzības varēja notikt visādi brīnumi. Atceros, 1993. gada Eiropas čempionātā Latvijas basketbola izlase vienā spēlē, kreklu trūkuma dēļ laukumā izgāja ar kādas vietējās komandas aizlienētajiem tērpiem, uz kuriem bija kādas vācu telekompānijas zīmols. Pilnīgs bezsakars, bet – ja citu variantu nav? Nebrīnīšos, ka to gadu Dinamo menedžeri, kas bija visai izmanīgi administratori, varēja ar kādu Čikāgas žīdiņu vienoties par darījumu – varbūt tā viņi tika pie liekas naudas, jo pašam klubam jau pa tiešo par šīm spēlēm nekas netika maksāts. Viss tika pārskaitīts uz Sovintersport, kur procenti par darījumi parasti bija ap 70-80%. Arī pirmo krievu hokejistu līgumi ar NHL tika virzīti caur šo iestādi, kas paņēma vismaz divas trešdaļas no apjoma. Tā jau arī sākās visi šie Fetisova un Larionova nemieri – viņi zem šīs kārtības negribēja parakstīties. Jo pirmie līgumi faktiski viņiem deva tikai sportisko, nevis materiālo gandarījumu.

moriss86, 06:09
Sveiks!
Pēdējās spēlēs esmu pamanījis diezgan interesantu lietu, ko agrāk, vai nu nebiju iedziļinājies, vai, kas cits, bet Dinamo komanda sākusi savādāk spēlēt vairākumā. Jau pāris spēles, kad esam skaitliskajā vairākumā mēs vārtu priekšā iedzenam aizsargu. Visbiežāk turpamanāms Sandis Ozoliņš, kas izteiktu tur dara centra uzbrucēja darbu, taču vakar tur veiksmīgi "nodirnēja" arī Sorokins. Tas ir kaut kas jauns, vai daudzi izmanto šādas taktikas?

Jā, tā ir jaunrade par ko vienojušies paši hokejisti. Kā redzam no janvāra spēlēm, skaitliskajā vairākumā mums veicas labi un, to var saistīt ar pieminēto zīmējumu/izvietojumu. Kāpēc tur vārtu priekšā iet aizsargi? Pavaicāju Ozoliņam, viņš godīgi atbildēja – visi neesot gatavi grūstīties un saņemt sitienus, tāpēc koleģiāli vienojušies, lai cieš tie, kas var izturēt. Priekš „Dinamo” (un arī Latvijas izlases) – tas ir kaut kas jauns. Bet pasaulē tā ir normāla prakse. Starp citu, arī Galviņa gūtie vārti , šķiet, pret Magņitagorsku, bija ar tādu pašu priekšdarbu – nebūtu Miķelis stāvējis priekšā vārtiem, kur viņam uzmanību pievērsa gan pretinieku komandu aizsargs, gan vārtsargs, atstājot vārtos šķirbu – divu mežacūku izmēros – nekas rezultatīvs nenotiktu. Cilvēki, kas sitās pa vārtu priekšu pasaules hokejā ir lielā vērtē – piemēram, Detroitas iepriekšējo gadu panākumos milzīga loma ir tādam uzbrucējam kā Holmstroms. Viņš burtiski bija piesiets pretinieku vārtu priekšā. Vai ziniet, cik viņam zilumu par to tika? Daudz, ļoti daudz...

kaspirs, 13:36
Sveiks, Armand!
Par tiem riebekļiem komandās. Es jau Jūsu kolēģim J.Matulim jautāju, kā tas nākas, ka latviešu hokejisti allaž ir tādi inteliģenti (laukumā) un sportiskā agresivitāte, šķiet, ir īpašība, kas jāpērk par bargu naudu. Es to norakstu uz hokeja sistēmas īpatnību, kas ar atsevišķiem aspektiem velkas līdzi no padomijas hokeja. J.Matulis saka, ka spēlēt agresīvi nepalīdzēs ne Kīnens, ne velns. Tie aspekti, kas velkas līdzi no padomijas hokeja, ir "izspēlēšana līdz tukšiem vārtiem" (kas tomēr nav slikti). Bet ja iemest nevaram, kā lai lauž spēli? Ivanāns zina, bet vai citi hokejisti tā ir audzināti? Abi ar J.Matuli nonācām pie konsensus, ka latviešu spēks slēpjas zemniekā (lauku čaļi), bet cik tad mums to zemnieku spēlē hokeju? Nav noslēpums, ka padomijas hokejā izteikti valdīja ģedovščina, kur vecie laikus norādīja, kur jaunajiem jābūt. Kā spilgts pretstats kalpo Jūsu pieminētais gadījums ar Daugaviņu un Semjonovu - čalim laikam piecepa un akmenī iecirsto hierarhiju centās izjaukt ar dūrēm. Jā, un kas varētu (-ja) aizstāvēt Kariju un vārtsargus Dinamo? Laikam jau neviens...Bet algot NHL kalibra policistu liedz KHL delikātie noteikumi par izkaušanos un diskutablie tiesnešu traktējumi par spēka paņēmieniem (piemēram, nomedīt Hartiganu un uztaisīt kārtīgu "boarding").

Latvieši patiešām ir tuvāk zemniekam, nekā kungam. Bet – Dinamo sakarā mums nevajag riebekli meklēt starp latviešiem. Vienam no leģionāriem tādam ir jābūt. Komplektējot sastāvu, menedžeri parasti pievērš uzmanību ne tikai statistikai, bet arī cilvēciskajām īpašībām. Tad nu jāmēģina prasties – atrast tādu meistaru, kas būtu šim postenim atbilstošs. Somiem tādi ir, čehiem arī, kanādiešu var meklēt. Viņam uz laukuma nav jākaujas, bieži vien atliek nodemonstrēt biezu plecu un vārdu. Ja vēl pagadās biedējošs skatiens – tā jau ir puse no rezultāta, ko vēlamies sasniegt.

kleperis999, 2010-01-21 21:26
jautājums par kariju - ar katru spēli vienkārši kaitina vairāk un vairāk!
varbūt bērziņš bija sliktāks(tāpat nevarēja ne iemetienu vinnēt,ne golu iesist),bet pie bortiem un vārtupriekšā tomēr cīnijās!
ceru,ka nākošgad - nākošsezon viņu neredzēsim!
Kā Tu varētu komentēt M.Karijas paveikto līdz šim!
Paldies

Vari gulēt mierīgi – nākošgad Karija noteikti nespēlēs Rīgā. Tajā pašā laikā pavēro viņa darbību laukumā – kur viņš slido, kāpēc to dara, kā spēj pieturēt ripu, atdot piespēli. Gudri, gudri. Slido ātri, kas nav mazsvarīgi, ja vajag presingot pa visu laukumu. Metiens viņam ir nekāds, jo nūja īsa, ar tādu pātadziņu neko dižu neizpildīsi. Spēka spēlē viņš nevar neko lielu padarīt, jo pats nav liels – tiesa, pasaules hokejā gan ir redzēti pundurīši, kas negriež nevienam ceļu, bet Karija tāds nav. Acīmredzot, tīri cilvēcisku īpašību dēļ viņu varam saukt par labu hokejistu, bet – ne izcilu. Sanācis ar viņu parunāties vairākkārt – ļoti gudrs, iejūtīgs, pieklājīgs, inteliģents. Diemžēl, viņa darbs Rīgas „Dinamo” komandā nav kultūras stundu lekciju lasīšana.

Norvegis, 01:17
Sveiks!
Ja KHL piedaliisies lietuvieshu izveidotaa komanda Vetra, vai Lietuvaa varees speleet taas krievu komandas kuru komandu kreklos ir redzama PSRS simbolika(piemeeram SKA, CSKA), jo Lietuvaa tak pienjeema likumu, kas aizliedz PSRS simboliku? Vai pashi lietuvieshi par to ir iedomaajushies?

Kaut kā tas lietuviešu projekts un iniciatīvas nepārliecina – pilna Lietuva ar futbolistiem, kam šie ambiciozie biznesmeņi palikuši parādā, bet šie ķeras tagad klāt hokejam. Ja likums Lietuvā aizliedz, tad jau diskusiju nav – vienīgi, nezinu kā lietuvieši domā pierādīt, ka tā ir PSRS simbolika, jo komandas zīmols tomēr nav tas pats, kas PSRS ģerbonis vai karogs. Bet sirpi un āmuru var atrast ne tikai bijušās PSRS varas regālijās.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-23 12:36, pirms 14 gadiem
Kā vinemēr izsmeļoši un vispār patīkami lasīt.

P.S patika komentārs : Vari gulēt mierīgi – nākošgad Karija noteikti nespēlēs Rīgā.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-23 12:46, pirms 14 gadiem
Principa nevajag tīro kausli, bet vajag kadus divus labus čekerus kuri arī vajadzības gadījumā izkauties, ja savādāk nevar...
Citādi tagad izskatās ka Ozo ir jadara tas "melnais darbs"...

Karija ir vairāk piespēlētājs (mums tādu piespēlētaju jau pietiek) (stati 3-12) un metiens viņam ir nekāds un galvenais spēka spelē viņš ir 0...

  -1 [+] [-]

, 2010-01-23 13:04, pirms 14 gadiem
Latvietis pēc dabas ir piespēlētājs, Sprukts vispār uz vārtiem uzmetīs tikai tad ja nebūs kam piespēli atdots, Ankipāns tikai piespēles dala, ja sanāk iemest, tad tā lielākoties ir haļava.
Tāpēc Dinamo vajadzīgi leģionāri - snaiperi, kā Hosa, Hartigans, jo latvietis tā pat to piespēli iedos!

  +7 [+] [-]

, 2010-01-23 13:13, pirms 14 gadiem
Par to Gallery Astra Chicago - Čikāgā ir tāda māklas galerija bijusi, tajā laikā tur arī vairāki latviešu mākslinieki "izstādījušies", tā kā varbūt ar Dinamo ir bijusi kāda vienošanās, ka viņi galeriju pareklamēs.

     [+] [-]

, 2010-01-23 13:24, pirms 14 gadiem
EmilS OzerS rakstīja: Latvietis pēc dabas ir piespēlētājs, Sprukts vispār uz vārtiem uzmetīs tikai tad ja nebūs kam piespēli atdots, Ankipāns tikai piespēles dala, ja sanāk iemest, tad tā lielākoties ir haļava.
Tāpēc Dinamo vajadzīgi leģionāri - snaiperi, kā Hosa, Hartigans, jo latvietis tā pat to piespēli iedos!
Paskaties statistiku cik pēdējās 3 spēlēs vārtus guvuši vietējie un cik leģionār. Tad arī spried.

  -2 [+] [-]

, 2010-01-23 13:38, pirms 14 gadiem
elninjo2 rakstīja: Paskaties statistiku cik pēdējās 3 spēlēs vārtus guvuši vietējie un cik leģionār. Tad arī spried.
Statistika visu neizsaka. Cik reižu nav bijis ka piemēram Sprukts nepiesegts izslido pret vārtsargu labā metiena pozīcijā, skatītāji viņam bļauj virsū "Met! Met!", bet viņš starp diviem aizsargiem mēģinās iedot Ankipānam, kurš pie tās ripas nemaz netiek un pretinieki metās pretuzbrukumā. (Spēles epizode pret Magņitku).
Izlasē ar regulāri līdzjutēji dabū krēslus lauzt, jo spēlētāji vienkārši nemet no labām pozīcijām, meklē kur iedot piespēli uz tukšiem vārtiem... vik izdevību šitā nav izniekots!

  +4 [+] [-]

, 2010-01-23 14:52, pirms 14 gadiem
Atceros to raidījumu ļoti labi. Toreiz vēl Armands paziņoja, ka Latvijas izlase būs izkritusi no A grupas (toreiz vēl bija A, B un sazin kādas vēl tur burtu grupas) un cīnīsies par palikšanu B grupā. Varbūt kādreiz Armands varētu uzrakstīt arī viedokli, kādēļ arī šis pareģojums nepiepildījās?

  +1 [+] [-]

, 2010-01-23 16:57, pirms 14 gadiem
Armand, vienā no atbildēm pieminējāt, ka "basketbolisti varētu pamēģināt izveidot 6 klubu profesionālu līgu, kur nevis LBS noteiktu lietu kārtību, bet gan pašas komandas". Vai, jūsuprāt, kaut kas līdzīgs, teiksim, tuvāko piecu gadu laikā, ir iespējams arī Latvijas hokejā - respektīvi, laba līmeņa Latvijas čempionāts ar vismaz 6 LM (iepriekšējo sezonu R2000, bebru) līmeņa komandām? Iespējams, ka klubiem pašiem jāmēģina veidot šāda līga, ja LHF to negrib vai nespēj?

  -3 [+] [-]

, 2010-01-23 17:28, pirms 14 gadiem
Armand- veikli gan Tu izspruki no jautājuma par Tailera un Savicka radniecību. Tik plaši atbildēji, ka visi jau aizmirsa tieši šo daļu no jautājuma. Kā tad īsti ir- ir viņi radinieki vai nav?

     [+] [-]

, 2010-01-23 17:29, pirms 14 gadiem
kasagrande rakstīja: Atceros to raidījumu ļoti labi. Toreiz vēl Armands paziņoja, ka Latvijas izlase būs izkritusi no A grupas (toreiz vēl bija A, B un sazin kādas vēl tur burtu grupas) un cīnīsies par palikšanu B grupā. Varbūt kādreiz Armands varētu uzrakstīt arī viedokli, kādēļ arī šis pareģojums nepiepildījās?
Viņs teica ka komentus nelasot. Tik tos kas ir jautajumu sadaļā, pameigini tur un saņemsi atbildi

     [+] [-]

, 2010-01-24 13:55, pirms 14 gadiem
huy rakstīja: Viņs teica ka komentus nelasot. Tik tos kas ir jautajumu sadaļā, pameigini tur un saņemsi atbildi
nemēģināšu, tad man jāmaksā 15 santīmi, lai tur tiktu

     [+] [-]

, 2010-01-24 14:38, pirms 14 gadiem
esnaucaalis rakstīja: Armand- veikli gan Tu izspruki no jautājuma par Tailera un Savicka radniecību. Tik plaši atbildēji, ka visi jau aizmirsa tieši šo daļu no jautājuma. Kā tad īsti ir- ir viņi radinieki vai nav?
Kaa tev ar praatu? kaada veel tev radnieciiba!! Matulis pats toreiz atbildot uz to jautaajumu teica ka tas ir tikai joks un tas kas uzdeva tgd to jautajumu laikam no konteksta izraava kkadu dalju aaraa nemaz neizlasot visu!!

     [+] [-]

, 2010-01-24 18:16, pirms 14 gadiem
kasagrande rakstīja: nemēģināšu, tad man jāmaksā 15 santīmi, lai tur tiktu
Nu tad neko