Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:547, Did:0, useCase: 3

Maradona TV rādīs pats

Maradona TV rādīs pats
Foto: AP

Futbola leģenda un pašreizējais Argentīnas izlases galvenais treneris Djego Maradona kopā ar partneriem izveidojis pats savu kabeļtelevīzijas un interneta kanālu, kura prezentācija notika Mehiko. Ko parādīs Djego?

Jaunajā kabeļtelevīzijas un interneta kanālā uzsvars tikšot likts uz ārpuslaukuma notiekošo, un pirmās translācijas tiek solītas līdz ar Pasaules kausa finālturnīra startu jūnijā.

"Cilvēki grib ne tikai skatīties spēles, bet arī zināt, kas notiek sporta aizkulisēs un pēc mačiem," uzsver digitālās reklāmas un sabiedrisko attiecību aģentūras "On&Off Holding", kuras štābs atrodas Mehiko, prezidents Rodolfo Kavalkanti, kas kļuvis par vienu no Maradonas partneriem šajā piedzīvojumā.

Kā zināms, Maradona TV nav svešinieks. Argentīnā viņš "Canal 13" ēterā vadīja pārraidi "The Night of the No. 10" ("Vakari ar desmito numuru"), kurā viesojās Pele, Maiks Taisons, Kubas toreizējais līderis Fidels Kastro un angļu dziedātājs Robijs Viljamss, un kas guva panākumus 2005. gadā. Skaidrs, ka Maradonas personība arī jaunajam projektam piesaistīs zvaigznes.

Kavalkanti uzsver, ka programmu plāni joprojām ir neskaidri, taču galvenā uzmanība līdzās sportam tiks pievērsta modei, izklaidei un slavenībām, vēsta AP.

Kanāls tiks balstīts uz Maradonas imidžu un sauksies "10 ETV", tomēr pati futbola slavenība nebūs biežs viesis ēterā. Kanāla nosaukums attiecināms uz slaveno Maradonas numuru uz krekliņa un burtu "E" ("Entertainment"). Pagaidām zināms vienīgi tas, ka kanāls "ies gaisā" jūnijā vai jūlija sākumā, ja vien Argentīna, kuras galvenais treneris ir Maradona, veiksmīgi spēlēs Pasaules kausa izcīņā.

Atcerēsimies, ka novembrī par rupjībām preses konferences laikā FIFA Maradonu diskvalificēja uz diviem mēnešiem un sodīja ar 25 000 USD. Savā kanālā viņam muti neviens nevarēs aizbāzt.

Kavalkanti uzsver, ka ienākumus plānots gūt no kabeļtelevīzijas un interneta kanāla abonentiem, reklāmām un subsīdijām. Viņš arī izsakās, ka prezentācija notikusi Mehiko tāpēc, jo tas nebūs vienīgi uz Argentīnas auditoriju mērķēts projekts. "Šis kanāls ir visai pasaulei, un ne tikai Argentīnai," izsakās Kavalkanti.

  +2 [+] [-]

, 2010-01-15 19:46, pirms 15 gadiem
Virsrakstu varēja sakarīgāku.