Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Torpedo" pret "Dinamo". Rekordists Sedlāčeks un jubilārs Džeriņš

"Torpedo" pret "Dinamo". Rekordists Sedlāčeks un jubilārs Džeriņš
Jakubs Sedlāčeks divās spēlēs pēc kārtas uzvarējis pēcspēles metienos.
Foto: ak-bars.ru

Rīgas "Dinamo" kārtējo izbraukumu pabeigusi ar vēl vienu uzvaru pēcspēles metienos. Šoreiz tika pārspēts Pēteris Skudra un viņa pieskatītais Ņižņijnovgorodas "Torpedo". Arī šajā spēlē tika laboti rekordi, kurus pašiem nākotnē būs ļoti grūti pārspēt.

Korekcijas rekordu grāmatā turpinās un nozīmīgākais no tiem ir sasniegtā 87. punktu robeža, kas ir par vienu punktu vairāk, kā pirmajā sezonā. Diemžēl šogad neizdosies sasniegt visu komandu sapņu robežu - 100. punktus. Vēl atlikušas tikai četras spēles un maksimālais, ko var iegūt, ir 99. punkti.

Šī bija tikai otrā spēle "Dinamo" vēsturē, kad pamatlaiks beidzas bez vārtu guvumiem un pirmā, kad vārti netiek gūti arī papildlaikā. Pirmā pamatlaika sausā spēle bija 2012. gada 9. janvārī, kad Rīgā papildlaikā tika uzvarēts Maskavas "Dinamo" (vārtus guva Jānis Sprukts). Kopsummā ar "Dinamo" piedalīšanos jau 9. spēles beigušās ar rezultātu 1:0. Septiņas reizes uzvarējuši rīdzinieki un tikai divas pretinieks.

Jakubs Sedlāčeks kļuvis par piekto "Dinamo" vārtsargu, kurš nosargā vārtus sausus. Otra sausā 65. minūšu sausā spēle (pret Maskavas "Dinamo") pieder Kristoferam Holtam. Lai Sedlāčeks paliktu uz nulles, viņam bija jāatvaira 28. metieni. Bez tam Sedlāčeks kļuvis par pirmo "Dinamo" vārtsargu, kurš divās spēlēs pēc kārtas uzvarējis pēcspēles metienos nezaudējot nevienus vārtus. Viņa kopējā pēcspēles metienu bilance - 7. atvairīti metieni un tikai viens neatvairīts. "Dinamo" vēsturē šī bija jau 21. uzvara neļaujot pretiniekam gūt vārtus (9. izbraukumā). Savukārt zaudējumi ar sausu rezultātu bijuši 19.

Nelielu jubileju šodien atzīmēja Andris Džeriņš, kuram spēle pret "Torpedo" bija 150 KHL čempionātos. Viņš ir kļuvis par 18. spēlētāju "Dinamo" sastāvā, kurš aizvadījis tik daudz spēļu. Viņa iespētais šajā laika posmā - 15+14.

"Dinamo" un "Torpedo" 19. savstarpējās tikšanās reizēs uzvarētāja noskaidrošanai septiņas reizes bija nepieciešams pagarinājums vai pēcspēles metieni un sešos gadījumos pārāki bijuši rīdzinieki. Pēcspēles metieni bijuši nepieciešami piecas reizes un četros gadījumos uzvarējusi "Dinamo".

  +3 [+] [-]

, 2014-01-28 22:31, pirms 11 gadiem
Iemācies beidzot likt punktus aiz tiem cipariem, kur vajag, un nelikt tur, kur nevajag!!! Pie šādiem statistiskiem rakstiem tas vienkārši tracina!!!
Agrākajos SA rakstos laikam strādāja korektors...

  +3 [+] [-]

, 2014-01-29 02:43, pirms 11 gadiem
Straus, šāda analfabētisma dēļ es pirku abonementu?

Pēc nozīmes skaitļa vārdus iedala:

pamata skaitļa vārdos, kas apzīmē skaitu:

viens, divpadsmit, trīsdesmit pieci;

kārtas skaitļa vārdos, kas nosauc secību:

pirmais, divpadsmitais, trīsdesmit piektais.

Vārdu sakot, turpmāk punktus liec tikai aiz kārtas skaitļa vārdiem. Ja neesi pāliecināts par punktu likšanu, tad vienkārši raksti vārdiem, tad nebūs jāliek punkti nevietā un nebūs jāblamējas pa visiem internetiem.

     [+] [-]

, 2014-01-29 10:33, pirms 11 gadiem
Es arī gribu kaut ko palabot!
Ir jāraksta "vairāk nekā", nevis "vairāk kā"! Protams, ja pirms "vairāk" nav nolieguma ("nav vairāk kā", "ne vairāk kā"). Un bez komata!!!