Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Valdis Valters grib atpūsties

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Valdis Valters grib atpūsties
Valdis Valters
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Valda Valtera atkāpšanās no Rīgas VEF galvenā trenera amata veselības problēmu dēļ tika uztverta dažāda. Iztēlei pavērās plašs lauks un laikam jau arī nevarēja būt tā, ka Valtera atkāpšanās tiktu uztverta viennozīmīgi, bez komentāriem un izdomājumiem.

"Nemitīgais stress pēdējo četru gadu laika lika sevi manīt un tāpēc ir nepieciešama pauze. Detaļās neiedziļināšos, taču uztraukums un stress rada veselības problēmas un ar veselību negribu riskēt. Tas nav vajadzīgs ne man pašam, ne komandai," par savu atkāpšanos teica Valdis pats. "Tagad nemaz neesmu Rīgā, bet nedēļas nogalē nemaz nebūšu Latvijā, tā ka nebūšu arī uz nākamo VEF spēli ar Ventspili. Vajag atpūtu, vajag sakārtot veselību, lai varētu atkal būt basketbolā un VEF. Klubā man jau ir piedāvāts cits darbs, taču pagaidām vēl neesmu izlēmis par to. Vispirms jāatpūšas, jāpaārstējas, bet tad lemšu. Katrā ziņā nekur no basketbola nepazudīšu un, cerams, varēšu jau citā statusā palīdzēt VEF komandai. Jau esmu dzirdējis dažādas runas par manu atkāpšanos - gan kā par grdri izplānotu aiziešanu, gan visu ko citu. Galvenais VEF uzdevums ir uzvarēt LBL un ja mēs to nepaveiktu, tas es tik un tā atkāptos - uzdevums taču nav izpildīts. Esam izlīdzinājuši rezultātu pusfinālsērijā, spriedze tajā ir milzīga un tā arī saasināja veslības problēmas. Notika tā, kā notika. Katram ir tiesības par to spriest, kā vien tas vēlās."

Basketbola sabiedrībā un ap to patiešām jau ir dzirdēts, ka Valda Valtera atkāpšanās veselības dēļ esot tikai iegansts, ka patiesībā iemesli ir citi, ka viņš vienkārši savlaicīgi pamet "kuģi" u.tt. Iztēlei patiešām nav robežu, bet tikai laiks rādīs, kas un kā ir bijis un vai ir bijusi kaut mazākais iemesls visdažādākajām versijām. Jācer, ka Valdim nevajadzēs daudz laika, lai izveseļotos vai vismaz sakārtotu veselību tiktāl, lai atkal būtu basketbolā. Patīk Valters vai nepatīk, bet bez viņa tomēr kaut kā pietrūkst un būs garlaicīgāk.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-27 16:33, pirms 14 gadiem
tikko noskatījos interviju ar Miglinieku.
žēl ka valdis slimo.. būtu interesanti palasīt viņa komentus iekš viņa twitter profila.

bet ja jārunā par VEF- kas tas par galveno trenneri kas pamet komandu svarīgākajā sezonas mirklī.. com on...

     [+] [-]

, 2010-04-27 16:34, pirms 14 gadiem
šīsdienas Vefs bez Valda nu nekā..

     [+] [-]

, 2010-04-27 16:35, pirms 14 gadiem
Cerams vasarā varēs palīdzēt Bagijam izlasē!

  +9 [+] [-]

, 2010-04-27 16:36, pirms 14 gadiem
Valdim nepatīk grūtības. Valdim jau kuro reizi nepietika pacietība un apnika.

     [+] [-]

, 2010-04-27 16:39, pirms 14 gadiem
Nu tiešam VEF un Valters ir viens vesels.
Laikam nav tie rezultāti kadi tika gaidīti.
Veiksmi Valdi turpmāk.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-27 17:08, pirms 14 gadiem
Nu likās ka Valdis tāds stiprs un veselīgs, bet nervi laikam dara savu. Tāds jau ir tas treneru liktenis. Veseļojies!

  +1 [+] [-]

, 2010-04-27 17:10, pirms 14 gadiem
kārtējais Valtera uznāciens un mutes brūķēšana beigusies ar KĀRTĒJO izgāšanos!!!
Kā BK Skonto laikos - atnāca, izbļaustījās, nolika visus pēc kārtas, izgāzās un aizitinās!!!

p.s. par veselību es nerunāju!

  +4 [+] [-]

, 2010-04-27 17:35, pirms 14 gadiem
tiem, kuri tagad pārmet VēVē par notīšanos, kluba pamešanu pirms izšķirošajām cīņām utt. - fui! veselība patiešām ir visa pamatā un stress ir lieta, kas to nežēlīgi bojā! Dž.Karlam taču neviens nebrauc virsū, ka viņš ir pametis Nuggets uz pleiofu laiku!
labu veselību Valdim un gaidām atpakaļ, jo, kā Anatolijs rakstīja - "Patīk Valters vai nepatīk, bet bez viņa tomēr kaut kā pietrūkst..."

  +2 [+] [-]

, 2010-04-27 17:50, pirms 14 gadiem
Neatstāj sajūta kas tur nav tīrs tajā visā padarīšana...un ja nu tomēr veselības problēmas, tad veseļojies Valdi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja