Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Kas neapmierina "Cēsis" un "Baronu"?

Pēdējā laikā dažādās akcijās pret pastāvošo iekārtu aktivizējies Cēsu sporta kluba aptecētājs Krišjānis Kļaviņš, kuram izdevies līdzi paķert arī Rīgas "Baronus". nekur skaļi netiek teikts, taču klātienes un neklātienes boksa mači liek noprast, ka neapmierinātāji ir gatavi iztīrīt LBS kabinetus un stumt pa priekšu savu (-as) kandidatūras.

Ja minētās akcijas tiek rīkotas tikai tāpēc lai pabļaustītos vai parādīt sevi, tad tā ir nekas vairāk kā zemē nomests laiks un nesaimnieciski izrīkoti tajā iesaistītie naudas resursi. Kļaviņa žaketes kabatas vienmēr bijušas pilnas ar drosmi un nav slikti, ka viņš skaļi izsaka savu neapmierinātību ar saviem basketbola priekšniekiem (basketbola klubs "Cēsis" taču ir viens no LBS biedriem). Ja cilvēks par kaut ko bļauj, tad viņš nav vienaldzīgs pret notiekošo un ja vēl lec acīs valdībai, tad tiešām jāsāk domāt, ka zivs galva jau ir sapuvusi. Kā iemesls nemieriem tiek minēts noteikumu maiņa spēles laikā, bet "Barons" šajā akcijā iesaistījies ar nevienā nolikumā neuzrakstīto likuma punktu par spēļu rezultātu anulēšanu (pret "Ķeizarmežu"). Kā jau šādās reizēs pieņemts, tad taisnība ir kaut kur pa vidu un karojošās puses uzvedas kā bērnudārzā. Viens iečurāja viņam paredzētajā smilšu kastes stūrīti un mute ir līdz ausīm vaļā.

Opozīcijai ir jābūt. Arī basketbolā un nav šaubu, ka šajā sporta veidā ir nepieciešamas pārmaiņas. Kārtīgas pārmaiņas līdz pat saknēm. Pēdējo reizi mēģinājums gāzt pastāvoša kārtību beidzās ne ar ko. Ar opozīcijas izgāšanos! Ar nesagatavotu mājas darbu, jeb pēdējā brīdī kaut par prezidenta kandidātu izvirzītā Ingrīda Ūdre, kuras tā brīža popularitāte bija dziļos mīnusos. Starp citu, opozicionāriem vajadzēja pārcilāt neseno vēsturi un tajā viņi atrastu, ka Ūdre vienubrīd bija pat sieviešu basketbola līgas prezidente... Arī sagatavoto basketbola attīstības programmu nepieklātos maksas tualetēs uzdurt uz nagliņas. Cerams, ka esošā opozīcija būs pastrādājusi labāk un galdā liks daudz nopietnākas un pārdomātākas prezidenta kandidatūras un cerams, ka esošā opozīcija tik tiešām domā par Latvijas basketbolu nevis par labu uzskata visu ko piedāvā kaimiņš, bet savējais tiek nīsts.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2010-02-25 14:07, pirms 15 gadiem
pilnīgs sviests! štrauss , varēji nepūlēties.

  +8 [+] [-]

, 2010-02-25 14:23, pirms 15 gadiem
Kārtējais 0 līmeņa raksts.

  +9 [+] [-]

, 2010-02-25 14:25, pirms 15 gadiem
Tāds murgs! "Uzcepts" divās minūtēs! Saturs - 0. Turklāt, neskaitāmas kļūdas! (klibo gan interpunkcija, gan pareizrakstība)

  +6 [+] [-]

, 2010-02-25 14:38, pirms 15 gadiem
cien. "zhurnalist"- komatus jau nu vajadzeja iemacities pareizi salikt!!!!Pilniba piekritu pirmajiem chetriem komentariem! Varu palugt atpakal samaksato naudu?

     [+] [-]

, 2010-02-25 15:06, pirms 15 gadiem
bac..., es ar nesapratu!

  +2 [+] [-]

, 2010-02-25 15:10, pirms 15 gadiem
kā jau štrauss, dūša liela, bet galva tukša, uzvārds atbilst raksturam!

  +7 [+] [-]

, 2010-02-25 15:25, pirms 15 gadiem
Man protams ir interesanti palasīt, jo vienkārši esmu daļēji ieinteresētā persona, bet pa lielam parastam garāmgājējam paprasīt par šo naudu ir tikpat pieklājīgi kā atņemt mazam bērnam konfekti...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2010-02-25 16:26, pirms 15 gadiem
esmu ar mieru maksaat 50 santiimus nedeelja, lai Strauss neraksta rakstus..