Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Par Karašauska bēgšanu un zaķiem stadionā

Par Karašauska bēgšanu un zaķiem stadionā
Artūrs Karašausks guvis septiņus vārtus pirmajos trīs mačos. Cik ilgi būs jāgaida līdz 20 vārtiem?

Katrā Latvijas futbola čempionāta "LMT virslīgas" kārtā izcelsim kādas zīmīgas nianses un faktus. Šoreiz par "LMT virslīgas" trešo kārtu, kurā turnīra rezultatīvākais spēlētājs aizbēga no žurnālistiem, apsargi tribīnēs izdzenāja nedaudzos skatītājus un kāds mazpazīstams futbolists izdarīja ierakstu Eiropas vēstures grāmatā.

1. Karašausks runās, kad iesitīs 20 vārtus.
"Skonto" uzbrucējs Artūrs Karašausks, kurš ar septiņiem vārtu guvumiem ir "LMT virslīgas" rezultatīvāko spēlētāju saraksta līderis, pēc pēdējā mača ar "Olimpu/RFS" burtiski aizbēga no žurnālistiem, atsakoties atbildēt kaut vai uz pāris jautājumiem. "SA+" izdevās uzzināt par talantīgā futbolista vienošanos ar "Skonto" galveno treneri Aleksandru Starkovu, ka Karašausks sniegs intervijas vienīgi pēc tam, kad būs guvis 20 vārtus virslīgā. Starkovs baidās, ka publicitāte varētu sagrozīt galvu 18 gadus vecajam uzbrucējam. Šoreiz trenera piesardzība varētu būt nevietā, jo, piemēram, pēc Karašauska pirmajiem diviem gūtajiem parādījās plašs materiāls žurnālā "Sporta Avīze", taču jaunais futbolists nesasirga ar zvaigžņu slimību un guva piecus vārtus nākamajos divos čempionāta mačos.

2. Apsargi izdzenā sava kluba līdzjutējus.
Rīgā, "Daugavas" stadionā spēlē starp "Olimpu/RFS" un "Skonto" bija vērojama jocīga aina - pirmā puslaika vidū apsargi no tribīnēm padzina skatītāju pulciņu, līdzīgi kā tas notiek ar "zaķiem" trolejbusā starp pieturām. Izrādījās, ka "Skonto" fanu grupējums "H-Side" pa sānu ieeju bija iešmaucis tribīnēs, nesamaksājot vienu latu par biļeti (20 cilvēki to spēja izdarīt nemanāmi un netraucēti?!). Spēles organizators skaitījās "Olimps/RFS", un "Skonto" fani centās iegalvot, ka iepriekš neko neesot zinājuši par ieejas maksu. Nav skaidrs, kāpēc šo pārpratumu nevarēja atrisināt mierīgākā ceļā, zinot, ka "Olimpam/RFS" ir, teiksim tā, ļoti cieša sadarbība ar "Skonto". Pēc fanu pārcelšanās uz stāvvietām laukuma pretējā pusē lielā tribīne kļuva gandrīz tukša (protokolā gan tika fiksēti 150 skatītāji). Ja "Olimpa/RFS" vadība sāks domāt par līdzjutēju piesaisti, tad varēs pamācīties no virslīgas jaunpienācējas "Jelgavas", kas pirmajā mačā Ozolniekos parūpējās par bezmaksas ieeju un nelielu koncertu.

3. Latvijas atbilde rekordistam no Austrijas.
Pirms nedēļas Austrijā lielu ažiotāžu izraisīja Mihaēla Gregoriča vārtu guvums, jo viņš kļuva par jaunāko vārtu guvēju Austrijas bundeslīgā. Austriešu futbolistam todien bija nepilni 16 gadi jeb precīzi 15 gadi un 361 diena. Vācu izdevums "Bild" pasludināja Gregoriču par Eiropas valstu nacionālo čempionātu jaunāko vārtu guvēju. Ja var ticēt, ka šis populārais laikraksts tiešām ir izpētījis statistiku par visiem čempionātiem (ne tikai lielvalstu, bet arī mazvalstu), tad piektdien, 23. aprīlī rekordista lomu pārņēma "Olimpa/RFS" futbolists Valērijs Šabala, kurš pārspēja "Skonto" vārtsargu Kasparu Ikstenu. Šabala ir dzimis 1994. gada 12. oktobrī, iepriekš trenējās Rīgas "Daugavā" un tiek uzskatīts par ļoti perspektīvu futbolistu. Interesanti, ka Šabala agrīno vārtu gūšanas rekordu sasniedza mačā, kurā piedalījās cits Eiropas rekordists - Vitālijs Astafjevs.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-04-24 20:50, pirms 14 gadiem
Nu tad lai pēc iespējas ātrāk Karašausks iesit 20 vārtus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-04-24 20:58, pirms 14 gadiem
KARABASSBARABASS rakstīja: Jau ir sakāpis galvā,ja nesniedz intervijas.Man sniegs.
Paarmainju peec arii izlasi rakstu... Tad arii sapratiisi, kapeec nesniedz intervijas!

  +5 [+] [-]

, 2010-04-24 22:31, pirms 14 gadiem
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ieteikums autoram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iesaku veel peec katras kaartas izveidot kaartas simbolisko sastaavu

gluzhi kaa anglijaa, sveicee un daudz kur citur

lasiitaajiem buus interesanti

     [+] [-]

, 2010-04-25 12:43, pirms 14 gadiem
Kaut ko nesaprotu. Koroļovs pats būtu interviju izdomājis? Telegraf mājas lapā ar 23. aprīli datēta ar Karašausku diezgan pamatīga intervija

  +1 [+] [-]

, 2010-04-25 13:27, pirms 14 gadiem
lilion23 rakstīja: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ieteikums autoram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iesaku veel peec katras kaartas izveidot kaartas simbolisko sastaavu

gluzhi kaa anglijaa, sveicee un daudz kur citur

lasiitaajiem buus interesanti
kādreiz jau kas tāds bija esporta laikos, tagad laikam par grūtu, bet ceru, ka tas vel būs.

     [+] [-]

, 2010-04-26 21:37, pirms 14 gadiem
lilion23 rakstīja: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ieteikums autoram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iesaku veel peec katras kaartas izveidot kaartas simbolisko sastaavu

gluzhi kaa anglijaa, sveicee un daudz kur citur

lasiitaajiem buus interesanti
ES PAR SIMBOLISKO IZLASI!!!!
domaju gluzhi pec katras kartas nevajag moshka menesha... nu nez kartas ari butu labi