Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Matulis

Hokejisti gatavojas. Spēlei ar Franciju?

Hokejisti gatavojas. Spēlei ar Franciju?
Mārtiņš Karsums gatavs celt un nest
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/F64.

Piņķu hokeja hallē jau trešo nedēļu trenējas Latvijas hokeja izlase un, ja virs Eiropas būs tīras debesis, tad 21. aprīlī Rīgas arēnā notiks arī iepriekš plānotā spēle ar Franciju. Francijas izlasei Rīgā bija jāielido šodien - 20. aprīlī, bet tas nenotiks. Ceram uz rītdienu.

Bet mūsējie tik trenējas. Māra Baldonieka un Mihaila Vasiļonoka vadībā uz ledus strādāja šādi hokejisti.
Lūk, kādas krāsas kreklos slidoja izlases kandidāti.
Sarkani: Pujacs, Sotnieks, Cipulis, Vasiļjevs, Ņiživijs.
Dzelteni: Cibuļskis, J. Rēdlihs, Jekimovs, Sprukts, Karsums.
Melni: Galviņš, Jerofejevs, Bukarts, Bērziņš, Dārziņš.
Zili: Māris Jass, M. Širokovs, Meija, A. Širokovs, A. Džeriņš.
Balti: Andersons, Cinks, Saulietis, Pečura, Želubovskis.
Vārtsargi: Masaļskis, Raitums, Enkuzens, Lūsiņš.

Treniņu izlaida Miķelis Rēdlihs, kuram sīkas veselības problēmas, bet, ja vajadzēs, ar Franciju Miķelis būs uz strīpas. Šur tur jau izskanējusi informācija, ka pasaules čempionātā nebūs Ankipāna. Kā skaidroja fiziskās sagatavotības treneris Vilnis Klucis, rīt Ģirts būšot treniņā. Toties šobrīd maz ticama izskatās Krišjāņa Rēdliha līdzdalība Manheimas spēlēs. Toties uz nometni uzaicināti abi Nitras klubā vienā pārī spēlējušie aizsargi Māris Jass un Maksims Širokovs. Plecs ir jāoperē Viktoram Bļinovam un arī viņam šis čempionāts ies secen. Diezgan sāpīgi Vācijas čempionāta pusfinālā ar ripu pa kāju dabūjis Arvīds Reķis un viņam šī nedēļa iedota brīva.

Toronto lidojumam labvēlīgu laiku joprojām gaida Kaspars Daugaviņš. Tā kā Kaspars Toronto apkaimē spēlējis juniora vecumā, viņš neguļ vis Toronto lidostā uz grīdas, bet dzīvo savā bijušajā viesģimenē un slido kopā ar Misisaugas junioru komandu. Kaspara tēvs Armands būtu ar mieru ar auto braukt kaut vai līdz Romai vai Parīzei, bet vēl atjaunoti nav transatlantiskie reisi. Tāpēc šurpu netiek arī Juris Štāls.

Ledus treniņu ļoti uzmanīgi vēroja arī Kirovs Lipmans, taču, ja rīt notiks spēle, to vadīšot... Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Tā vismaz Kirovs visiem stāsta.


, 2010-04-20 13:54, pirms 14 gadiem
cinks kā aizsargs?
, 2010-04-20 14:26, pirms 14 gadiem
Saulietim pie šiem treneriem nav cerību. Žēl, izskatās riktīgs cīnītājs. Varētu noderēt pret kanādiešiem..
, 2010-04-20 14:34, pirms 14 gadiem
"..ja rīt notiks spēle, to vadīšot... Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Tā vismaz Kirovs visiem stāsta." Kādā veidā? Pametot HK MVD?
, 2010-04-20 14:34, pirms 14 gadiem
Foto no mobilā telefona? Neierasti zemas kvalitātes.
, 2010-04-20 14:49, pirms 14 gadiem
normiic rakstīja: "..ja rīt notiks spēle, to vadīšot... Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Tā vismaz Kirovs visiem stāsta." Kādā veidā? Pametot HK MVD?
Znarokam spēle šodien, rīt spēles KHL nav, tātad var braukt uz Rīgu. saspringts grafiks bet neko darīt
, 2010-04-20 15:17, pirms 14 gadiem
Man patiik tas - Jekimovs, Sprukts, Karsums salikums!
, 2010-04-20 15:40, pirms 14 gadiem
Calvin rakstīja: Saulietim pie šiem treneriem nav cerību. Žēl, izskatās riktīgs cīnītājs. Varētu noderēt pret kanādiešiem..
vartus negust, punktus negust, noraidijumus pelna ka negudrs, bet ar muti brauc ka lielais. nedomaju, ka pie cita trenera vinam butu iespejas tikt izlase. janem vera, ka pirmas tris mainas mums ir loti solidas, un vieniga intriga ir par to kurs speles 4 mainja mala pie daugavas un berza(ja pienem, ka Ankipans tomer tiks uz cempionatu), domaju, ka Meija, Bukarts un Jekimovs ir specigaki par Saulieti
, 2010-04-20 16:28, pirms 14 gadiem
Par uzbrucējiem skaidrs ka sarkanie paliks nemainīgi.
Ja Ankipāns netiek vesals, tad pie Sprukta un Karsuma varētu pielikt Daugaviņu. Z-Amerikas maiņa kļūtu vel izteiktāka.
PČ domaju ka starp "Raķeti" Redlihu un Dārziņu būs Bērziņš.
Ceturtajā Značiks var visu ko sakruķīt.
, 2010-04-20 17:55, pirms 14 gadiem
Ar aizsargiem diengan bēdīgi izskatās...nav Sorokina, Laviņa, K.Redliha, Skrastiņa. Bet gan jau pavilskim.
, 2010-04-20 18:42, pirms 14 gadiem
playthegame rakstīja: vartus negust, punktus negust, noraidijumus pelna ka negudrs, bet ar muti brauc ka lielais. nedomaju, ka pie cita trenera vinam butu iespejas tikt izlase. janem vera, ka pirmas tris mainas mums ir loti solidas, un vieniga intriga ir par to kurs speles 4 mainja mala pie daugavas un berza(ja pienem, ka Ankipans tomer tiks uz cempionatu), domaju, ka Meija, Bukarts un Jekimovs ir specigaki par Saulieti
Daugaviņš nespēlēs 4 virknējumā. Piemini manus vārdus.

2015.gada abonentiem - piesakies pieejai sadaļai "Vienos Vārtos" šeit!

Lūdzu reģistrējies, lai saņemtu "Viens Vārtos" bezmaksas abonementu 2015.gadam. Šis pakalpojums ir pieejams tikai žurnāla „Sporta Avīze” drukātās versijas gada abonentiem. Pieeja sadaļai "Viens Vārtos" tiks pieslēgta trīs darba dienu laikā. Ja Tev rodas jautājumi vai neskaidrības, sazinies ar mums, rakstot uz e-pastu janisc@sportacentrs.com vai zvanot uz mobilo tālruni +371 26158730.
Ernests Gulbis
Foto: AP/Scanpix
42

Gulbis atgriešanās spēlē parāda raksturu un uzvar trīs setu cīņā

Atgriežoties kortā pēc pusgada pārtraukuma, uzvaru izcīnīja Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis, kurš Roterdamā notiekošā ATP 500 turnīra kvalifikācijas pirmajā mačā ar 6:7(6), 7:5, 6:3 pieveica ukraini Serhiju Stahovski.
Varbūt Laurim Dārziņam vārtus liedz gūt jaunā maska?
Foto: Romāns Kokšarovs/f64
6

Rīgas „Dinamo” stūrakmenis – psiholoģija un/vai laiks?

Vakar,1.oktobrī, Rīgas „Dinamo” aizvadīja izbraukuma spēli, piekāpjoties Bratislavas „Slovan” komandai, kurai viesos iepriekš rīdzinieki nebija kapitulējuši. Zaudējums bija sāpīgs un par iemeslu tam bija?... To zina vien treneri, taču kuluāros rakstītais un rādītais liek secināt, ka zaudējumu iemesli nav parādījušies tieši tagad (Bratislavā) – tie, iespējams, krājušies jau no sezonas sākuma...