Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Kurš atzīsies Šupleram mīlestībā?

Kurš atzīsies Šupleram mīlestībā?
Lai gan šajā pavasarī Šupleram neviens baltu zirgu nepiedāvā, tomēr nevar teikt, ka sezona ir bijusi sliktāka par iepriekšējo.

Foto: F64, SA+

Dažas stundas pirms sezonas pēdējās spēles, Rīgas Dinamo vadība aizkustinošā izmanībā nopludināja publiskajā telpā anonīmu informāciju, kas uzreiz diviem kungiem lika izbrīnā ieplest acis – stāsts par treneriem...

Znarokam rīdzinieki esot piedāvājuši darbu, taču abas puses neesot vienojušās par algu. Tādā vīzē Šuplers, kas pirms divām nedēļām pats bija locījis teikumu no sērijas – ja nu mani Rīgā nepaturēs... – pēkšņi uzzināja, ka viņu, nevis Znaroku, tomēr kāds šajā pilsētā grib. Nu, ja ne pilsētā – tad klubā noteikti. Oļegs uzreiz pasteidzās šo ziņu precizēt, ka no Rīgas Dinamo viņu neviens nav darba sakarā ne meklējis, ne izvaicājis. Burtiski tajā pašā pēcpusdienā viņš apstiprināja, ka turpina darbu ar Maskavas Dinamo. Savukārt, Šupleram vienkārši nebija laika pateikt savas domas, jo bija sezonas atbildīgākā spēle, turklāt – trenerim, kuru gaida, nekādā gadījumā nepieklājas par šo piedāvājumu publiski no laimes apraudāties, jo runa ir par darba attiecībām, jaunu līgumu, tātad – arī naudu. Loģiski, būs jākaulējas... Mulsums slovāka galvā bija arī tāpēc, ka viņš, tāpat kā jebkurš Rīgas līdzjutējs, pirms izslēgšanas spēlēm saņemot akcionāru uzdevumu – fināls, fināls, fināls! – to uztvēra kā sava veida ieganstu, lai no viņa pakalpojumiem atbrīvotos. Tādā veidā mērķis netika noformulēts, bet Šuplers saprata, ka zem viņa ir parakts vai vismaz kāds rok. Glābšanas riņķi viņam pasniedza...Znaroks, kurš paspēlējis Rīgai pirmajā kārtā, radīja savā izaicinātājā tādu pārliecību, ka viņa izgrieztās krūtis apskaustu visi gaiļi, kas kaut ko saprot no uzpūtības.

Tas, ka klubs ir nolēmis turpināt sadarbību ar slovāku speciālistu- nepārsteidz, lai gan neviens no akcionāriem, vai vēl mazāk – kluba menedžmenta – šo ziņu nav nedz apstiprinājis, nedz noliedzis. Kamēr galvenais akciju turētājs Savickis to pats nepateiks – neko arī neuzzināsim, bet kulisēs Lielais Juris jau ir izmuldējies, ka Šuplers viņu apmierinot. Kāpēc nē? Nav jēga mainīt, mainīšanas pēc. Turklāt, ja komanda zinātu un spētu atbildēt uz nākamo jautājumu – ko viņiem vajag? Bet, to viņi pagaidām nespēj. Tie, kas no hokeja pie Dinamo vadības kaut ko saprot, paši neuzprasīsies, jo taktiski tā būtu spēlēšanās ar atbildību, bet to, kā zināms, pēc tam var pagriezt pret pašu iniciatoru. Lai pieņemtu lēmumu par trenera nomaiņu, jāsaprot – kurš šajā tirgū spēs pie komandas strādāt labāk par Šupleru, vai vismaz – kas dos lielāku labumu, ja runājam par sportisko pusi? Sējējs zina un saprot, taču no viņa nekādas versijas nedzirdēsiet, jo tad tas būs Normunda lēmums un priekš kam viņam bāsties virsū katrai pudelei par korķi? Turklāt – jauns treneris būtu neprognozējams vai vismaz ambiciozāks savās prasībās, kas attiecīgi ietekmētu naudas plūsmu, uz kuras sēž komandas saimnieki. Priekš kam viņiem liekus tēriņus? Ar esošo budžetu var mierīgi novākt tieši tādu sastāvu, kas šajā līgā play off mērķi sasniegs neatkarīgi no galvas, kas uz soliņa regulē satiksmi. Arī Sējējs to zina.

Šajā sezonā Šupleram ir bijis gana daudz āža kāju, lai tieši viņš... būtu galvenais pretendents uz trenera amatu. Jo tas akcionāriem atvieglo budžeta plānošanu, tāpat – slovāks daudz nekaulēsies par savu atalgojumu. Tagad, kad vēl Znaroks ir atklājis, ka viņš Rīgā gribētu strādāt par tādu pašu, vai vēl mazāku ciparu, kā saņem Šuplers, akcionāriem tas ir kā saldais ēdiens. Jūlis kausies par savu naudu kā katru gadu – nekā pārdabiska. Interesanti būtu, ja viņa galva treneru tirgū būtu pieprasīta – tad treneris spētu savus darba devējus mazliet pakacināt. Taču tā diemžēl nav un arī to ļoti labi saprot Rīgas Dinamo akcionāri. Pērn viņi noklausījās hītus, ka „es varu iet arī citur” vai „ man ir vairāki piedāvājumi”, taču realitātē redzēja, ka Šuplers vismaz KHL apritē neko vairāk par mūsu Dinamo nedabūja. Maz ticams, ka šogad šīs lietas pēkšņi būtu mainījušās. Tiesa, ja Savickis&Co sitīs trenera cenu līdz nepieklājīgam dempingam, var sanākt, ka par tiem pašiem nosacītajiem grašiem kāds cits klubs patiešām viņu vēl var paņemt. Tomēr paturam prātā, ka KHL saimniecība ir maza – menedžeri un hokejisti pārspriež lietas, vēro, redz, saprot, apmainās ar domām. Tajā vidē Šuplera autoritāte ir iezīmēta un aprakstīta, arī tas viņa vērtību tomēr piezemē. Ne jau žurnālistu spriedumus, izvēloties trenerus, ņem vērā komandu saimnieki. Viņi smeļas iedvesmu no tiem pašiem, kas ikdienā ar Šupleru strādā plecu pie pleca...

Ja Rīgas Dinamo saglabā komandas kodolu vai pamatsastāva pamatus, kas izskatās, tā arī notiks – Šuplera palikšana ir tikai loģiska. Jo abas puses ir pratušas pierīvēties. Arī tādā ziņā – ja treneris jūt, ka spēles plāna lēmums izriet no hokejistiem, viņš nemaisās... Ja spēlētāji redz, ka treneris brauc auzās – viņi arī ļauj viņam sadzīvot ar šo izpratni, bet laukumā dara, kā pašiem sanāk labāk. Savu mazo Gagarina kausu – uzvaru pirmajā kārtā – viņi izcīnīja, tauta bija atkal ekstāzē, bet kaut kam lielākam ar vai bez Šupleru viņi tāpat nebija gatavi. Komandas komplektācija jau ir sākusies. Sējējs jau ir izskrējis vienu apli un jau atzīmējis uzvārdus blociņā. Runā, ka slovāku tur būs mazāk nekā citus gadus (pasmaidīsim), ļoti iespējams, ka Trotera spēles iedvesmots (izņemot viņa pēdējo piespēli), Dinamo menedžeris tagad ir izurbies cauri Ziemeļamerikas zemāko līgu tirgus piedāvājumam. Uzvārdi? Ļausim Normundam izdarīt darbu līdz galam, bez liekas publicitātes, jo kā rāda pieredze, uzrunātie pretendenti diezgan veikli pamanās pēc pirmā piedāvājuma nonākt citu – dāsnāku – priekšlikumu pavadā. Arī par esošajiem Rīgas Dinamo hokejistiem interese bija vēl sezonas laikā – piemēram, viens lielais krievu klubs pirms sezonas maiņu robežas par lielām varītēm gribēja izspiest no mums Dārziņu. Un spiež joprojām... Pie Ozoliņa kājām tagad guļ vismaz divi līgumi ar divreiz lielāku summu, nekā viņš saņem Rīgā... Un tā tālāk. Bet par sastāva aprisēm – jau citā rakstā. Sezona kopumā bija izdevusies – ar to arī sveicam hokejistus un viņu atbalstītājus!

 +26 [+] [-]

, 2011-03-17 09:34, pirms 14 gadiem
ir jau ok, ar Supleru turpinasim davat punktus pa labi un pa kreisi, cinisimies par play offiem lidz pat pedejai kartai, un kad tur ieklusim, tad atviegloti uzelposim. Sezona ir izdevusies

     [+] [-]

, 2011-03-17 09:37, pirms 14 gadiem
Paldies par sezonu, paldies par rakstiem. Tagad atpūšamies no Dinamo un tiekamies augustā

 +11 [+] [-]

, 2011-03-17 09:39, pirms 14 gadiem
Nakosa sezona principa lielos vilcienos tad ir skaidra - gan jau atkal cinisanas sezonas izskana par vienu ne pedejam play-off vietam un maksimums parvareta pirma karta, jo izskatas, ka ne RD speletaji ne treneris nav gatavi kaut kam vairakam. Ir jamak ta pakast 2 speles no 5 atrodoties vadiba 3 tresdala.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +21 [+] [-]

, 2011-03-17 09:53, pirms 14 gadiem
pipars2323 rakstīja: Ir jānotiek lielam brīnumam(ja Jūlim savā vecumā pēkšņi apskaidrojas prāts un viņš iemācas izspiest maksimumu no komandas) ,lai nākošgad ,ar Jūli pie stūres,komanda tiktu tālāk par otro PO kārtu,būsim reāli, otrā kārta ir maksimums,ko var RD komanda ar Jūli kā treneri!
Es domāju, ka otrā kārta arī ir reālā RD vieta. Ar vai bez Jūļa.
Galu galā - būt starp 8 labākajiem līgā - tas taču nemaz nav slikti.
Droši vien bija iespējams uzvarēt vairāk kā 1 spēli sērijā pret Lokomotiv, tomēr visu sēriju - diez vai.
Nu nav RD (vismaz šodienas izskatā) starp labākajām 4 šīs līgas komandām, lai kā arī līdzjutējiem to gribētos.

  +2 [+] [-]

, 2011-03-17 09:57, pirms 14 gadiem
Laikam jau komandas iespējām optimāls treneris. Regulārajā gribētos beidzot kādu mazliet augstāku vietu, bet plofā līdz konferences finālam tikt tāpat varētu tikai uz cūceni, lai vai kāds treneris.

  +5 [+] [-]

, 2011-03-17 10:03, pirms 14 gadiem
zzk rakstīja: Es domāju, ka otrā kārta arī ir reālā RD vieta. Ar vai bez Jūļa.
Galu galā - būt starp 8 labākajiem līgā - tas taču nemaz nav slikti.
Droši vien bija iespējams uzvarēt vairāk kā 1 spēli sērijā pret Lokomotiv, tomēr visu sēriju - diez vai.
Nu nav RD (vismaz šodienas izskatā) starp labākajām 4 šīs līgas komandām, lai kā arī līdzjutējiem to gribētos.
Varbut ari ta ir RD optimala vieta. Jautajums ir par to ka vina tiek sasniegta. No 5 spelem pret Loko gandarijums bija tikai par otro un ne tapec, ka tika uzvareta, bet speles zina. 2 speles zaudetas atrodoties vadiba pedeja tresdala un ne pec kaut kada nezheliga Loko spiediena, bet ar stulbam nepiespiestam kludam, 1 spele manuprat taktiska zina (2 spele Riga, kad no pirmas minutes musejie saka nezkapec skriet) utt. Ozo pedejas 2 speles galigi izpumpejies - tas pats pagajushaja gada bija ar Nizhiviju.

  +4 [+] [-]

, 2011-03-17 10:14, pirms 14 gadiem
zzk rakstīja: Es domāju, ka otrā kārta arī ir reālā RD vieta. Ar vai bez Jūļa.
Galu galā - būt starp 8 labākajiem līgā - tas taču nemaz nav slikti.
Droši vien bija iespējams uzvarēt vairāk kā 1 spēli sērijā pret Lokomotiv, tomēr visu sēriju - diez vai.
Nu nav RD (vismaz šodienas izskatā) starp labākajām 4 šīs līgas komandām, lai kā arī līdzjutējiem to gribētos.
regulārajā sezonā droši vien, ka nav starp 4 labākajām, bet play-off, kāpēc gan ne. tie tomēr ir divi pavisam atšķirīgi turnīri (ja tā tos varētu nosaukt). es arī esmu viens no tiem cilvēkiem, kas uzskata, ka potenciāls šai komandai ir. tā teikt, iekšā ir, bet ārā iznāk tikai periodiski. kas pie tā vainīgs, gan neņemšos spriest, jo nav man tādas kompitences. katrā ziņā ceru, ka kaut kas mainīsies, ja ne nākam sezon, tad kaut vai aiznākam, jo, lai arī spēlēm sekoju līdz un skatos, tad interese un it īpaši emocijas, ar katru absolūti neizprotamo lēmumu, zūd aizvien vairāk.

  +4 [+] [-]

, 2011-03-17 10:15, pirms 14 gadiem
Nez, nez... Nepaarliecina mani tas Juulis kaa treneris. Domaaju, ka ar Znaroku kaa treneri DR lielas lietas vareetu sadariit. Katraa zinjaa lielaakas nekaa liidz shim.

  +9 [+] [-]

, 2011-03-17 10:24, pirms 14 gadiem
zzk rakstīja: Es domāju, ka otrā kārta arī ir reālā RD vieta. Ar vai bez Jūļa.
Galu galā - būt starp 8 labākajiem līgā - tas taču nemaz nav slikti.
Droši vien bija iespējams uzvarēt vairāk kā 1 spēli sērijā pret Lokomotiv, tomēr visu sēriju - diez vai.
Nu nav RD (vismaz šodienas izskatā) starp labākajām 4 šīs līgas komandām, lai kā arī līdzjutējiem to gribētos.
pareizi vakar sporta studija teica A.Puce, Loko ir stipraki, bet play offos uzvar kartiba nevis dailslidotaji.
kad komandai spele aiziet, tad vini var, vienu speli jaroslavlja uzvarejam, ari vakar vajadzeja uzvaret(divreiz izsets divu vartu parsvars).
vienigi problema ir ta, ka komanda ska spelet, kad saprot ka ''ir'' spele sodien iet. normalam trenerim to butu pirms speles jaiebore jau gerbtuve, ka sodien mums veicas.
a ta mes pie suplera spelem, ka tadi klaidoni, neviens komandu nepieskata, neviens to nevada, ja speletaji pasi pavelkas uz kautkadam veiksmigam epizodem, tad vaam darit brinumus, ja spele neiet, tad neviens to nevers pa labu.kautvai rigas speles, pareizi Bisenieks teica, Suplers pec smagi zaudeta perioda neko nav darijis lai uzmundrinatu komandu. ar kadam nolaistam galvam pameta laukumu, ar tadam pasam nolaistam galvam vini atgriezas uz nakamao tresdalu.
te nesen viens bija aprekinajis, ka ja nebutu zaudejusi tas entas jau uzvaretas speles, tad RD butu kopvertejuma skiet 2 punktus aiz 4 vietas.
komandai ir vajadzigs treneris kurs spej savaldit, ka Sejes saka, brivdomataju baru. bet msuus treneris pats ir ka apipejies bbrivdomatajs.

  +2 [+] [-]

, 2011-03-17 10:30, pirms 14 gadiem
playthegame rakstīja: pareizi vakar sporta studija teica A.Puce, Loko ir stipraki, bet play offos uzvar kartiba nevis dailslidotaji.
kad komandai spele aiziet, tad vini var, vienu speli jaroslavlja uzvarejam, ari vakar vajadzeja uzvaret(divreiz izsets divu vartu parsvars).
vienigi problema ir ta, ka komanda ska spelet, kad saprot ka ''ir'' spele sodien iet. normalam trenerim to butu pirms speles jaiebore jau gerbtuve, ka sodien mums veicas.
a ta mes pie suplera spelem, ka tadi klaidoni, neviens komandu nepieskata, neviens to nevada, ja speletaji pasi pavelkas uz kautkadam veiksmigam epizodem, tad vaam darit brinumus, ja spele neiet, tad neviens to nevers pa labu.kautvai rigas speles, pareizi Bisenieks teica, Suplers pec smagi zaudeta perioda neko nav darijis lai uzmundrinatu komandu. ar kadam nolaistam galvam pameta laukumu, ar tadam pasam nolaistam galvam vini atgriezas uz nakamao tresdalu.
te nesen viens bija aprekinajis, ka ja nebutu zaudejusi tas entas jau uzvaretas speles, tad RD butu kopvertejuma skiet 2 punktus aiz 4 vietas.
komandai ir vajadzigs treneris kurs spej savaldit, ka Sejes saka, brivdomataju baru. bet msuus treneris pats ir ka apipejies bbrivdomatajs.
tadu savalditaju ka Znaroku play off!

 +17 [+] [-]

, 2011-03-17 10:36, pirms 14 gadiem
Vienīgais jautājums ir vai būs Slovākijas komanda. Ja būs, tad Šupleram noteikti būs konkrēts piedāvājums (it īpaši ņemot vērā viņa pieredzi KHL komandas veidošanā no nulles). Ja nebūs Slovākijas komandas, tad RD varētu būt vienīgais loģiskais Šuplera darbs.
Par viņa lietderību - visi viņu periodiski lamā un periodiski slavē, bet neapstrīdams fakts ir tas, ka principā rezultāts ir. Jautājums vai tas ir maksaimālais, ko varēja sasniegt, ir neatbildēts.

     [+] [-]

, 2011-03-17 10:37, pirms 14 gadiem
nez vai ar Znaroku spēle būtu tik skatāma un ja PO netiktu tālāk par otro kārtu (kas ir ļoti ticami)būtu ļoti daudz īdētāju

     [+] [-]

, 2011-03-17 10:42, pirms 14 gadiem
mans viedoklis ir taads ka vajedzetu paris jaunu speletaju un jaunu treneri ar jaunaam idejaam un citu skatiijumu uz speeli. motiveshu ; liekas ka shuplera kungs ir izlaidis speletaju grozhus no rokaam, liekas ka vinjsh nespeej vairaak motiveet komandu,veel liekas ka tomeer kautkas jaadara ar komandas pshihologisko sagatavi,jo ar loko paradijaam ka varam speleet bet sajuutas bija taadas ka pashi speletaji peec rezultata izlidzinashanas neticeja sev,man liekas tas ir trenera darbs 9protams visas sezonas garumaa un protas plovaa jo sevishkji) bet par padariito shuplera kungam gan liels paldies bet nu gan vajag jaunu kautko. mes jau otro gadu esam plova un izejam 1 kaartu gribas vairaak)_)))))

  +3 [+] [-]

, 2011-03-17 10:48, pirms 14 gadiem
veel gribeetu pateik ka jaabeidz taa kladzinashana par budzetu nu puikas raujas kaa var ko vinjiem paarmest? un es piemeeram arii citus dargakus un sveshakus negribu redzeet.es gribu skatiities uz latvieshu caljiem un latvijas komandu,taa ka veel reiz atkaartoshos vajag kautko labot psihologijaa nu un protam atbalstiit chaljus

     [+] [-]

, 2011-03-17 11:03, pirms 14 gadiem
Neviens jau nav teicis ,ka Šuplers ir slikts treneris ,bet to ,ka nākamsezon sagaidīsim kaut ko kardināli jaunu -ar nav pamata gaidīt!
Tā kā ja 1.ās kārtas pārvarēšana ir Dinamo Rīgas ''griesti'',tad uz priekšu - ļausim Šupleram jāt ar balto zirgu!

  +8 [+] [-]

, 2011-03-17 11:05, pirms 14 gadiem
RD vājā vieta ir treneris Šuplers, ko ieceļ hokejā nekompetentie akcionāri ! Ar Šupleru arī nākamgad DR agonēs otrajā kārtā -, jo tā ir trenera galējā spēju robeža ! Tikai komanda ar pašaizliedzīgu spēli to vārgulīti atkal uzceļ zirgā un visi kopā tipina tālāk. Akcionāriem vajadzētu saņemties drosmi un prātu, lai nākamo sezonu sāktu ar jaunu treneri un atjaunotu sastāvu ! Citādi atkal vecie draugi spēlēsies vecajā smilšu kastē....

  -1 [+] [-]

, 2011-03-17 11:15, pirms 14 gadiem
Es katrā ziņā neatzīšos mīlestībā Šupleram! Neko liktu ar to nedomāju, man vienkārši viņš nešķiet pievilcīgs.
Bet Šuplers itkā ir optimālais risinājums RD, jo viņš baigi nevienam no valdes nespēlē uz nerviem un "suless zaķus " arī nevienem acīs nespīdina. Bet man gan izskatās, ka valde taupot uz trenera rēķina ilgi tā vairs neizvlks. Katru gadu RD ir jāmainās, jo redz ,kā pretinieki aizvien vairāk sāk atkost Šuplera "silikona riekstus", itkā tas nav likti, jo no silikonu arī redz, ka čūskas nomirt, bet vai krievu lāči? Nezinu gan. Lai gan ir daudz tādu, kas šo treneri nopeļ un gaida, ka viņš tiks nomainīts ar "kosmiska" līmeņa speciālistu, bet jābūt reāliem, no Amerikas treneri nedabūt, jo tādi brauc tikai uz zvaigžņotām komandām, par kādu mums vēl ir jākļūst, bet Eiropā labu treneru loks pašlaik liekas ierobežots, tā kā... Pagaidā ciešanas tas nesagādā, bet drīz līdzjutējiem ar to vien var nepietikt.
Kā treneris autoritāte viņš noteikti nav, bet kā iedrošinātājs noteikti. Un lai vai kas notiks, Šupleru mēs vienmēr atcerēsimies, kā to , kurš ļāva mums sajust īstas emocijas skatoties hokeju, jo Latvijā pirms RD vietējā čempionātā nekas vebija norisinājies.
Katrā ziņā, bez šaubām varu teikt, ka šie gadi Šupleram ir bijusi zvaigžņu stunda viņa trenera karjerā, Dievs vien zin, kur viņš būtu bijis tagad ja RD nepaaicinātu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-03-17 11:32, pirms 14 gadiem
Nepatīk man Jūļa praktizētais sieviešu hokejs, bez spēka spēles, bez kapāšanas pie saviem un pretinieku vārtiem. Komandai vajadzēja vīrišķigāku treneri kaut vai značoku!

     [+] [-]

, 2011-03-17 11:36, pirms 14 gadiem
Tāda sajūta, ka raksts balstīts tikai uz pieņēmumiem un Krievijas preses "pīlēm", kuras nav apstiprinātas + kā jau parasti Šuplera gadījumā - tiek izrauti ērtākie (negatīvie) konteksti ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-03-17 11:47, pirms 14 gadiem
man jau arī liekas, ka vajadzēja Šupi nomainīt. Nejau mainīt, mainīšanas pēc, bet gat tāpēc, ka, manuprāt, nekādi nevar novērot jebkādu trennera ietekmi uz komandu.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-17 12:07, pirms 14 gadiem
Vai Dinamo ar šādu sastāvu var tikt augstāk par otro kārtu ? Droši vien, ka nē, bet, ja tiktu pieaicināti tiešām augstas klases leģionāri nevis otršķirīgi slovāki (Petrovickis, Mikušs, daļēji, arī Surovijs) un paslinks kanādietis (Hartigans)... Visticamāk, ka jā. Jo mums paly-off tomēr pietrūka līderis, kurš var vienatnē nospēlēt tā kā to izdarīja, piemēram, Demitra pretinieku sastāvā. Mums ir daudz līderīšu, aizsardzībā - līderis, bet uzbrukumā tā īsti nav neviena, kurš var nospēlēt viens un iedvesmot tādā veidā komandu. Un ar Šupleru mums nebūs šādu līderu. Broks Troters, piemēram, gandrīz tika sačakarēts pavisam.

  +3 [+] [-]

, 2011-03-17 12:27, pirms 14 gadiem
ir ļoti žēl ka tādus spēlētājus kā dārziņu un ozoliņu nopirks citi klubi jo latvijas maks manuprāt viņus nenoturēs, patiesībā es nedomāju ka mums ir mazāk naudas utt bet mūsu akcionāri grib no tā peļņu un tur arī sāls, lai nestāsta ka viņi strādā ar mīnusiem tad kalvītis tur neatrastos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-03-17 12:32, pirms 14 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Vai Dinamo ar šādu sastāvu var tikt augstāk par otro kārtu ? Droši vien, ka nē, bet, ja tiktu pieaicināti tiešām augstas klases leģionāri nevis otršķirīgi slovāki (Petrovickis, Mikušs, daļēji, arī Surovijs) un paslinks kanādietis (Hartigans)... Visticamāk, ka jā. Jo mums paly-off tomēr pietrūka līderis, kurš var vienatnē nospēlēt tā kā to izdarīja, piemēram, Demitra pretinieku sastāvā. Mums ir daudz līderīšu, aizsardzībā - līderis, bet uzbrukumā tā īsti nav neviena, kurš var nospēlēt viens un iedvesmot tādā veidā komandu. Un ar Šupleru mums nebūs šādu līderu. Broks Troters, piemēram, gandrīz tika sačakarēts pavisam.
Nejauc 2 dažādas lietas - nevis ar Šupleru mums nebūs līderu, bet nebūs vairāk naudiņas, nebūs arī līderu. Jo kā Sējējs teica - tikko aģents izdzird, ka par špīleru interesējas KHL komanda, tā cipars uzreiz x2 vai x3... Neko labāku pa tādu AHL labu vai NHL kādreiz bijušu labu spēlētāju mēs nedabūsim. Kaut vai pieliec blakus Demitru un Troteru - atšķirībā meistarībā ir reāla...

  -2 [+] [-]

, 2011-03-17 13:25, pirms 14 gadiem
Par Dinamo treneri gribu Suikkanenu!

  -1 [+] [-]

, 2011-03-17 22:13, pirms 14 gadiem
Par Dinamo treneri - Žaku Lemēru.

     [+] [-]

, 2011-03-18 00:29, pirms 14 gadiem
Ulrihs rakstīja: Varbut ari ta ir RD optimala vieta. Jautajums ir par to ka vina tiek sasniegta. No 5 spelem pret Loko gandarijums bija tikai par otro un ne tapec, ka tika uzvareta, bet speles zina. 2 speles zaudetas atrodoties vadiba pedeja tresdala un ne pec kaut kada nezheliga Loko spiediena, bet ar stulbam nepiespiestam kludam, 1 spele manuprat taktiska zina (2 spele Riga, kad no pirmas minutes musejie saka nezkapec skriet) utt. Ozo pedejas 2 speles galigi izpumpejies - tas pats pagajushaja gada bija ar Nizhiviju.
Jā - es arī pamanīju, ka Ozo vairs nevar paskriet... un arī man tas atsauca atmiņā pagājšgada Ņiživija play off smagās kājas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-28 21:12, pirms 14 gadiem
Ir atšķirības.

     [+] [-]

, 2011-03-28 21:15, pirms 14 gadiem
Jāti gan šķiet tie paši zirgi, un nojātus zirgus , kā zināms - močī!