Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Svaigi vēji Futbola federācijā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Svaigi vēji Futbola federācijā
Latvijas kausa izcīņas fināls futbolā tika sarīkots pienācīgi. Lai visiem ir skaidrs, ka tas ir Notikums.

Latvijas futbola federācijā ienāk jauni cilvēki. Ienāk un sāk darboties. Latvijas kausa izcīņas fināls - ne pati spēle, kurā no šiem jaunajiem puišiem nekas nebija atkarīgs, bet gan finālspēles sarīkošana liecina, ka Futbola federācijā sāk arvien stiprāk pūst svaigi vēji. Tas priecē.

Preses konference ar abu komandu galvenajiem treneriem un spēlētājiem finālspēles priekšvakarā, iespēja vērot abu finālistu atklātos treniņus un aprunāties ar jebkuru spēlētāju.

Pirmo reizi uz Latvijas kausa finālspēli tik izdots īsts tai veltīts žurnāls (par spēle programmiņu to negribas saukt kaut vai apjoma un plašās informācijas dēļ) ar vēstures datiem un statistiku, ar interesantiem faktiem par abām komandām

Pirmo reizi kauss tika pasniegts nevis futbola laukumā, bet tam īpaši iekārtotā ložā. Tā, protams, nebija Karaliskā loža kā Vemblija stadionā Londonā, bet tomēr tas piedeva kausa pasniegšanas ceremonijai vairāk svinīguma. Tas nekādā gadījumā nav pārmetums, bet gan tikai ieteikums - proti, kausa pasniegšanai paaicināt kādu prominentu personu vai kādu savulaik izcilu futbolistu. Nākamgad Latvijas kauss futbolā tiks izcīnīts jau 70.reizi un tas būtu piemērots gadījums tādas tradīcijas ieviešanai. Varbūt Latvijas kausu varētu pasniegt Valsts Prezidents?

Viena bezdelīga pavasari nenes, kaut gan tā ir pavasara priekšvēstnese un pavasaris jau jūtams. Viens ļoti labi sarīkots pasākums vēl neliecina par tencenci, taču svaigs vējš federācijas darbībā jau ir jūtams.

  +6 [+] [-]

, 2011-05-16 13:27, pirms 13 gadiem
Ceremonija jau tāpat bija krieviski? Vai tomēr latviešu valodā?

  +3 [+] [-]

, 2011-05-16 14:11, pirms 13 gadiem
Loģiski, ka kausu vajadzētu pasniegt valsts prezidentam. Ceru, ka ne prezidentei

  +4 [+] [-]

, 2011-05-16 14:22, pirms 13 gadiem
maris777 rakstīja: Ceremonija jau tāpat bija krieviski? Vai tomēr latviešu valodā?
Latviešu valodā. Informators valsts valodu prot.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-16 20:30, pirms 13 gadiem
Prieks, ka kāds arī pamana pozitīvo futbolā. Savādāk, viens no jaunajiem Jūsu kolēģiem, to vien dara, ka meklē slikto, par ko uzrakstīt.

  -2 [+] [-]

, 2011-05-16 21:24, pirms 13 gadiem
Visvairāk gan uzmanību pievērsa tukšās tribīnes. Varbūt tomēr nav jāliek spēle svētdien pusastoņos vakarā, turklāt biļetes par 3 LVL.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-16 22:40, pirms 13 gadiem
Jā, diezgan liela kļūda tomēr bija svētdienas vakars - būtu sestdienas vakars visdrīzāk skatītāji būtu x2.

Jebkurā gadījumā - futbols LV ļoti lēnām, bet iet uz augšu (Jelgava, Gulbene, u.c.) un jācer, ka federācija arī darīs, to kas jādara!