Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "Salavat Julajev". Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret "Salavat Julajev". Ko viņi izdarīja?
Pēc divu mēnešu pauzes Mikaels Telkvists ir atgriezies "Dinamo" vārtos un šodien palīdzēja izcīnīt vienu punktu pret "Salavat Julajev".
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Vispirms "Torpedo" savā laukumā zaudēja "Baris", tad Minskas "Dinamo" savā laukumā pārspēja "Traktor" un tas nozīmēja, ka nekādas dāvanas no konkurentiem nav sagaidāmas un pašiem vien būs jāizcīna nepieciešamie trīs punkti. Viens punkts tabulā iekrita pēc neizšķirta pamatlaikā, taču par otro un trešo būs jāpacīnās atlikušajās divās spēlēs.

Mikaels Telkvists
Metieni: 3/35
Turpat divus mēnešus Telkvists pavadīja bez spēļu prakses un, šķiet, ka atgriešanās vārtos tieši spēlē pret "Salavat Julajev" bija īstais laiks lai pārbaudītu, vai ar zviedru varēs rēķināties arī turpmākajās spēlēs. Pirmajā periodā nebija ne vainas. Tiesa, arī metieni bija tikai 10, taču pāris reizes Telkvistam tomēr vajadzēja iespringt. Otrajā periodā Mikaelam vēl mazāk darba - tikai septiņi metieni, taču to kvalitāte bija krietni labāka kā pirmajā trešdaļā, kā rezultātā viena ripa tomēr nebija ķerama. Trešajā pa Telkvistu tika mests tikpat daudz cik pirmajos divos periodos kopā ņemts un atkal tikai vieni zaudēti vārti un tie paši mazākumā. Laikam jau pelnīti tika atzīts par labāko "Dinamo" sastāvā un treneri nonākuši jaunas dilemmas priekšā - ko darīt ar Holtu?

Jēkabs Rēdlihs
Spēles laiks: 19:00
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

Sandis Ozoliņš
Spēles laiks: 17:35
Metieni: 3
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 6
Pirmo mazākumu komandai nopelna Ozoliņš. Ilgi viņš sekoja līdzi Radulova manevriem, it kā visu darīja tīri, taču maķenīt par lēnu. Pāris māņu kustības un Ozoliņš ir noķerts... Ozoliņš nopelnīja pirmo mazākumu un pirmās trešdaļas otrajā pusē arī pirmo vairākumu. Kāda starpība, kā tiek gūti vārti. Ozoliņš uzmeta no zilās līnijas, ripa nedaudz skāra kādu no pretinieku spēlētājiem, mainīja virzienu un vairākums realizēts - 2:1.

Kristaps Sotnieks
Spēles laiks: 17:06
Metieni: 0
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Arī Sotnieks varēja būt aktīvāks brīdī, kad pagarinājumā tika zaudēti vārti.

Arvīds Reķis
Spēles laiks: 18:18
Metieni: 1
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 4
Reķim patīk skriet uz priekšu un itin bieži pat līdz pretinieku vārtiem. Jau mača sākumā viņš iemeta ripu zonā, aiz vārtiem pats to savāca un izmeta ripu uz vārtu priekšu. Tiesa, viesu vārtsargs pats pielaboja ripas lidojumu, taču tik veiksmīgi, ka tā uzlēca uz Karsuma nūjas - 1:0. Nopelnīja divus noraidījumus, taču arī pret Arvīdu tika nopelnītas divas minūtes. Pagarinājuma sākumā Reķis izdarīja to pašu, ko ceturtajā minūtē, taču šoreiz Karsuma vietā bija Sprukts, kuram mešana nav stiprā puse...

Krišjānis Rēdlihs
Spēles laiks: 21:17
Metieni: 0
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Skaista epizode trešās trešdaļas vidū, kad Krišjānis ar augumu, bez roku palīdzības, prom no vārtiem aizstūma Kozlovu. Epizode, kuru vajadzētu rādīt sporta skolās, kā pareizi bez noteikumu pārkāpuma neitralizēt pretspēlētāju.

Guntis Galviņš
Spēles laiks: 20:20
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Otrās trešdaļas beigās spēlējot mazākumā, metot ripu laukā no zonas Guntis to izmet no laukuma un vēl vienas divas minūtes - trešā trešdaļa jāsāk ar 3 pret 5 (57. sekundes). Diemžēl "Salavat Julajev" ir pārāk meistarīga komanda, lai zinātu, kā rīkoties šādā situācijā - 2:2.

Oskars Cibuļskis
Spēles laiks: 6:44
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

Aleksandrs Ņiživijs
Spēles laiks: 14:30
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Tā sauktajai pirmajai maiņai pa visu spēli bija divas patiešām reālas vārtu gūšanas iespēja - Ņiživijam! Viņa pauze šoreiz bija kā kulaks uz acs, taču arī vārtsargs izvilka ripu no vārtu augšējā stūra! Tuvāk mača izskaņai Ņiživijs ar Suroviju izgāja divatā pret vienu aizsargu, Saša izdomāja mest, taču garām vārtiem (visā spēlē kāds piektais vai pat sestais šāds izgājiens).

Marks Hartigans
Spēles laiks: 15:03
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Divas nedēļas bija pietiekami ilgs laiks, lai treneri un visi pārējie "Dinamo" priekšnieki sakārtotu Hartigana galvu. Izskatās, ka šajā ziņā nekas nav darīts - jau pirmajā trešdaļā tikai Hartiganam raksturīgs dumjš noraidījums (bloķēšana).

Tomašs Surovijs
Spēles laiks: 16:00
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ja Hartigans šajā maiņā izceļas vismaz ar dumjiem noraidījumiem, tad jāatzīstās, ka kārtējo reizi mazāk pamanāmais bija Surovijs.

Mārtiņš Karsums
Spēles laiks: 13:16
Metieni: 2
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Četru minūšu laikā pa "Salavat Julajev" vārtiem nebija izdarīts neviens metiens. Atlika Karsumam palaist ripu vārtu virzienā un - lūdzu, gols (1:0). Komandai tie bija 150 vārti šajā sezonā.

Jānis Sprukts
Spēles laiks: 18:03
Metieni: 5
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Pārāk mīksts Sprukts bija brīdī, kad pagarinājuma pirmajā minūtē ļāva Kozlovam brīvi noslidot gar Telkvista vārtiem un izrēķināties ar "Dinamo" vārtsargu. Statistikā ierakstīts, ka Sprukts izdarījis piecus metienus. Varbūt bija arī desmit, taču "Salavat Julajev" vārtsargam pēc tiem pat acis nepamiršķinājās.

Ģirts Ankipāns
Spēles laiks: 15:40
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Palaida sev priekšā Grigorenko, kurš ar veiklu no neērtās puses izdarīto metienu ielidināja ripu vārtos virs Telkvista pleca. Ankipāns mēģināja pieturēt pretinieka nūju, taču viņš bija priekšā vismaz pusotra soli... Lielā mazākuma laikā bija pirmais pie ripas, kura jau slīdēja tukšajos vārtos. Diemžēl Ģirts to neizmeta no zonas un pēc dažām sekundēm Radulovs izlīdzināja rezultātu.

Lauris Dārziņš
Spēles laiks: 20:11
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Šļiet, ka šī maiņa regulāri skatās pašu gūtos vārtus, kuri patiešām bijuši ļoti skaisti un eleganti, taču jāatceras, ka visu laiku ar baltiem cimdiem ripas pašas neskries vārtos.

Broks Troters
Spēles laiks: 17:43
Metieni: 2
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Uzvarētājus nesoda un otro vārtu guvumā Troters tāds arī bija. Spēlējoties ar uguni, Troters piespēli Ozoliņam dod caur pretinieku zonu, kur ļoti viegli pārķert ripu. Par laimi pretinieks kājas turēja pārāk plati un Ozoliņš sagaidīja piespēli.

Miķelis Rēdlihs
Spēles laiks: 19:39
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Esot mazākumā (Ozoliņa noraidījums), Miķelis kopā ar Dārziņu aizskrien divatā pret vienu aizsargu. Rēdlihs izdomāja dot piespēli, taču bija pārāk tuvu vārtiem un arī aizsargs varēja izstiept nūju un patraucēt izdarīt piespēli. Tā tomēr tika izdarīta, taču ripa lēkāja un Dārziņš nespēja pa to trāpīt. Varbūt Miķelim pašam vajadzēja mest? Arī otrajā trešdaļā Miķelis nomuļļāja izdevību gūt vārtus, taču šoreiz jau trijatā paliekot pret vienu aizsargu (vēl Ozoliņš un Dārziņš). Ripu dīdīja tik ilgi, kamēr nezinot kur to likt, kaut kur nezin kur mēģināja piespēlēt...

Ainārs Podziņš
Spēles laiks: 7:12
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

Roberts Petrovickis
Spēles laiks: 8:06
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Nez, kā jūtās pats Petrovickis, kurš iepriekšējā spēlē tika pacelts līdz pat pirmajai maiņai, bet tagad atkal pazemināts līdz ceturtajai? Galīgi tukšā Petrovickis nepalika. Vienu reizi sekmīgi nospēlēja aizsardzībā, bet otrās trešdaļas septītajā minūtē nopelnīja skaitlisko vairākumu.

Juris Štāls
Spēles laiks: 7:46
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Spruktam pieci metieni, Štālam - divi, taču to kvalitāte bija radikāli atšķirīga. Pēc Štāla metieniem Ersbergam tik tiešām vajadzēja palēkāt pakaļa ripai...

  +6 [+] [-]

, 2011-02-16 22:12, pirms 14 gadiem
Sotniekam es gan liktu labāku novērtējumu
Slēpts komentārs: rolis19

  +7 [+] [-]

, 2011-02-16 22:22, pirms 14 gadiem
Praktiski visiem centās atrast tikai slikto, varbūt paskatieties no labās puses.?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-02-16 22:46, pirms 14 gadiem
krikuminsh rakstīja: Praktiski visiem centās atrast tikai slikto, varbūt paskatieties no labās puses.?
Nav vērts. Ēriks saksata visā tikai ļauno

  +5 [+] [-]

, 2011-02-16 22:46, pirms 14 gadiem
rolis19 rakstīja: Nu šodien Sprukta maiņa spēlēja ļoti švaki!
un iemeta pirmos vārtus

  +5 [+] [-]

, 2011-02-16 22:47, pirms 14 gadiem
Jau bija piemirsies cik šie raksti ir kaitinoši un neobjektīvi! Un izskatās, ka pēc garās pauzes nekas nav mainījies!

  +2 [+] [-]

, 2011-02-16 22:57, pirms 14 gadiem
Pēc Štāla metieniem Ersbergam tik tiešām vajadzēja palēkāt pakaļa ripai...

nu reāl pakaļa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Raitcha

  +2 [+] [-]

, 2011-02-17 17:59, pirms 14 gadiem
Ērik, varbūt nebiji spēlē, vai esi pārāk tāls no hokeja, bet labāk nehaltūrē ar diletantiskiem secinājumiem. Ko vien ir vērts Surovija novērtējums, kurš tiešām izteikti labu spēli aizvadīja nodrošinot Ņiživiju ar izcilām piespēlēm ko pēdējais nespēja realizēt

  +2 [+] [-]

, 2011-02-17 19:23, pirms 14 gadiem
raimondse rakstīja: Ērik, varbūt nebiji spēlē, vai esi pārāk tāls no hokeja, bet labāk nehaltūrē ar diletantiskiem secinājumiem. Ko vien ir vērts Surovija novērtējums, kurš tiešām izteikti labu spēli aizvadīja nodrošinot Ņiživiju ar izcilām piespēlēm ko pēdējais nespēja realizēt
Ja, es ar uzskatu ka Surovijam bija labaka spele peedeja laika, ljoti redzams bija . Shiis Strausa kunga atskaites pa speeli ir ljoti neprofesionalas. Butu jauki, ja taas veidotu kaads hokeju izprotoshaks cilveecinsh.

     [+] [-]

, 2011-02-17 23:11, pirms 14 gadiem
Uzbrucējiem gaužām maz metienu!

  +1 [+] [-]

, 2011-02-18 12:21, pirms 14 gadiem
Labāk nelasīt šos suņa murgus!