Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Karsums tuvāk Rīgai nekā Maskavai

Karsums tuvāk Rīgai nekā Maskavai
Vai Mārtiņa Karsuma karjeras pārdomām tiks pielikts punktus šonedēļ?
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Lai arī Oļegam Znarokam gribēšana un azarts savā klubā dabūt Mārtiņu Karsumu ir lielāka nekā visai Rīgas „Dinamo” organizācijai kopā, pazīmes saka priekšā – izskatās, ka Normunds Sējējs šoreiz būs visu izdarījis labāk.

To, ka Tampabejas „Lightning” vakar izplatīja paziņojumu par Karsumam doto atļauju doties uz Balašihas MVD, liela daļa no līdzjutējiem nez kāpēc uztvēra kā jau notikušu faktu – proti, Karsums brauc pie Znaroka. Taču izrādās, ka lietas nav tik vienkāršas priekš Piemaskavas kluba. Vakar pievakarē Znaroks tikai nospļāvās par šādām runām: „Nekādas vienošanās nav panāktas...”. Arī Mārtiņa tēvs Latvijas medijos atļāvies uzsvērt, ka dēla iezīmēšana pie MVD katla pagaidām ir pārsteidzīgas runas un zinot, cik nopietni vecais Karsums ir iekšā dēla karjeras peripetijās, var apgalvot – šis zemteksts prasa tulku. Vakar, pārmijot domas ar „Dinamo” galveno menedžeri Normundu Sējēju par viņa darbībām attiecībā uz Mārtiņa dabūšanu savā pusē, saņēmu visai dziļdomīgus galvas mājienus. „Mēs strādājam, manuprāt, visam vajadzētu izdoties labi.” Hokejista aģents kā jau šajās reizēs ir diplomātijas paraugs: „Notiek sarunas...”.

Pēc informācijas, kas ir šo rindu autora rīcībā, visticamāk Karsuma kārts Piemaskavā iestrēgusi naudas sakarā. Pat, ja Znaroks ļoti vēlas, viņam tomēr ir jārēķinās ar budžeta iespējām. Turklāt, krievi arī tīri labi saprot hokeju un to – kāpēc Karsums tomēr šobrīd nonācis brīvajā tirgū. Te ar Oļega mīlestības un pārliecības apliecinājumiem ir par maz. Pašiem krieviem tādu karsumu (atvaino, Mārtiņ, par vulgaritāti) ir daudz, turklāt – par krietni mazāku naudu, nekā to prasa hokejista aģents. Vārdu sakot – Znarokam visticamāk ir grūtības pārliecināt kluba vadību un, jūtot, ka krievu pusē kaut kas buksē, Teofanuss visticamāk ir paturējis MVD tikai kā kabatlakatiņu ar ko pavicināt „Dinamo” priekšā, bet patiesībā – viņš savam klientam jau gatavo Rīgas priekšlikumu. Vai Sējēju šajā situācijā var uzskatīt par veiksminieku? Katrā ziņā, ja Karsums nonāks līdz „Dinamo” ģērbtuvei, tas noteikti būs liels Normunda nopelns, kur argumentiem un pacietībai tika ierādīta lielākā loma. Kluba vadībai pietuvināti avoti, kas parasti šādās reizēs vēlas palikt anonīmi, vakar paredzēja, ka Karsums varētu pievienoties Rīgas klubam nākamās nedēļas sākumā. Protams, ja vien paraksti uz līguma lapām tiek likti šīs nedēļas nogalē. Pagaidīsim.

Tostarp, atļaujos prognozēt, ka ar to runas un darbības ap „Dinamo” sastāvu nerimsies. Šodien ir pēdējā diena, kad komandas var vienoties ar spēlētājiem par līgumu nosacījumu pārtraukšanu, izmaksājot viņiem 50% no kontrakta atlikušās summas. Ar muguras smadzenēm jūtu, ka vienam, vai diviem hokejistiem vēlākais līdz dienas beigām šajā sakarā varētu tikt uzteikta vieta. Arī šīs darbības iezīmēs Karsuma līguma gatavību – jo jāatbrīvo vieta naudai. Turklāt, soliņa deldētāji klubam arī nav principiāli vajadzīgi. Kurš (-i) tas varētu būt? Atļaujos norādīt aizsarga Sveta virzienā.

1 2 37 komentāri

  +8 [+] [-]

, 2010-01-15 07:49, pirms 14 gadiem
Kaut tā būtu!

 +12 [+] [-]

, 2010-01-15 07:55, pirms 14 gadiem
Ar muguras smadzenēm jūtu, ka vienam, vai diviem hokejistiem vēlākais līdz dienas beigām šajā sakarā varētu tikt uzteikta vieta.
=========
Hmm... a vakar Svets nespēlēja....

 +10 [+] [-]

, 2010-01-15 07:59, pirms 14 gadiem
Nu jā Svets ir reālākais kandidāts uz došanos prom.... piekrītu.
Slēpts komentārs: EmilS OzerS
Slēpts komentārs: lazyeye

  +4 [+] [-]

, 2010-01-15 08:26, pirms 14 gadiem
Manuprāt labāk Karsumam, vismaz šajā sezonā, būtu MVD. Tomēr, Znaroks labāk viņu pazīst par Šupleru, zinās kā izmantot un jau no pirmās spēles varēs pilnvērtīgi izmantot Karsuma potenciālu.
Un tad nākošsezona abus ar Elisonu gaidām Rīgā!

 +14 [+] [-]

, 2010-01-15 08:29, pirms 14 gadiem
lazyeye rakstīja: Svets un Soroka varētu pazust no komandas.. vakar biju uz kārtējo spēli, nu pilnīgi besī.. nu Svets kā Svets.. maziņš.. bet Soroka to savu piruei varētu iebāzt!!..
Kur tad tu vakar Svetu redzēji, tribīnēs? Jo laukumā viņš vakar manuprāt nebija

  +8 [+] [-]

, 2010-01-15 08:29, pirms 14 gadiem
lazyeye rakstīja: Svets un Soroka varētu pazust no komandas.. vakar biju uz kārtējo spēli, nu pilnīgi besī.. nu Svets kā Svets.. maziņš.. bet Soroka to savu piruei varētu iebāzt!!..
Svets taču vakar nemaz nespēlēja. Lai gan viņa augums (kā raksti - maziņš) jau no tā nemainās..

  +7 [+] [-]

, 2010-01-15 08:47, pirms 14 gadiem
lazyeye rakstīja: Svets un Soroka varētu pazust no komandas.. vakar biju uz kārtējo spēli, nu pilnīgi besī.. nu Svets kā Svets.. maziņš.. bet Soroka to savu piruei varētu iebāzt!!..
Tad tu esi vienīgais kurš redzējis Svetu laukumā

  +2 [+] [-]

, 2010-01-15 08:59, pirms 14 gadiem
120 kg varcargs rakstīja: Ar muguras smadzenēm jūtu, ka vienam, vai diviem hokejistiem vēlākais līdz dienas beigām šajā sakarā varētu tikt uzteikta vieta.
=========
Hmm... a vakar Svets nespēlēja....
Paskaties lā kopa ar samuraju Kariju spēlē Dārziņš un Miķelis. Ne arvienu citu centru viņiem tik labi kopā spēle neiet. Drīzāk jau Arnasons varētu būt tas kurš kravā sommas. Pat spēlējot pirmajā maiņā ar Iguldenu un Spruktu nekas prātīgs no viņa tur nav. Tad jau Bukarts ceturajā maiņā rada lielākas briesmas pretinieku vārtiem.
Turklāt padomā, ja tiešam Karsums nonāk RD, kur tad viņš spēlē? Trešajā maiņā? diezvai, Miķelis un Co ir labi saspēlējušies un Šuplers viņus ārā nejauks. Otrajā maiņā? var jau būt, bet tad Ņivižijam būs jāatgriežas pirmajā maiņā, bet tad atkal kādam no pirmās maiņas būs japazūd. Visticamāk Arnasonam. Ja karsumu ieliek pirmajā maiņa tad atkal tas pats variants, kādam būs jāatstāj šī maiņa un arī visticamāk Arnasonam
Var jau būt, ka Arnasonu atkal nosūta uz ceturto maiņu, bet ņemot vērā, ka būs jāmaksā arī Karsumam tad visticamāk Sējējs negribēs turēt ceturtajā maiņā tik dārgu spēlētāju kā Tailers

  +1 [+] [-]

, 2010-01-15 08:59, pirms 14 gadiem
Arnasons vakar slidinājās pa laukumu. Neviena lietderīga kustība. Nekādas vēlmes lietderīgi kustēties. Viņu pirmo vajadzētu no komandas atlaist. Svets - maziņš, bet cenšās un dara, kā sanāk - tās cits jautājums...

     [+] [-]

, 2010-01-15 09:04, pirms 14 gadiem
EmilS OzerS rakstīja: ... ja Karsums atnāk uz Rīgu aiz borta var nākties palikt Cipulim vai Ankipānam. Tas šajā situācijā nepriecē.
Konkurence ir tas, kas veicina progresu. Būs vārti būs vieta sastāvā... Nezinu kā Ankipāns jūtas spēlējot centrā, bet es jau sen vēlējos, lai viņu izmeiģina šajā pozīcijā.

     [+] [-]

, 2010-01-15 09:18, pirms 14 gadiem
Jopis25 rakstīja: Konkurence ir tas, kas veicina progresu. Būs vārti būs vieta sastāvā... Nezinu kā Ankipāns jūtas spēlējot centrā, bet es jau sen vēlējos, lai viņu izmeiģina šajā pozīcijā.
Viņš arī iepriekš pa retam ir spēlējis 4. maiņas centra pozīcijā.
Slēpts komentārs: Suzuki101

  +4 [+] [-]

, 2010-01-15 09:34, pirms 14 gadiem
Zemekis rakstīja: Arnasons vakar slidinājās pa laukumu. Neviena lietderīga kustība. Nekādas vēlmes lietderīgi kustēties.
Negribētu piekrist vienā punktā - Arnasonam roķeles strādā, un pases iedot viņš prot. To es vakar uzmanīgi paskatījos. Maiņas partneri ne vienmēr var to izmantot.
Cits jautājums, protams, ka viņš _negrib_ kustēties. Nav vēlmes. Bet, kā jau norādījis Matulis, ja viņam būtu uzcītība, viņš nemaz nebūtu nonācis Dinamo

Taču visumā - nu tā ir, kā ir. Pēc Sveta viņš varētu būt nākamais uz strīpas...

Edit: Jā, nu... vakar Jankam īsti negāja. Drusku par bieži neiet, manuprāt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-15 09:59, pirms 14 gadiem
zzk rakstīja: Viņš arī iepriekš pa retam ir spēlējis 4. maiņas centra pozīcijā.
Ir bijušas reizes, ja pareizi atceros, tad arī kopā ar Miķi un Lauri, tik tad nebija tik daudz centru kā tagad Petrovickis,Karija,Arnasons.

  +6 [+] [-]

, 2010-01-15 10:42, pirms 14 gadiem
Arnasonam var pārmest tikai azarta un cīņasspara trūkumu, bet to vinš kompensē ar pieredzi, galvu uz pleciem un situācijas izpratni. Jā, viņš liekas kustības nedara, bet divcīņas pārsvarā vinnē un pasus dod labus! Žēl, ka maiņas partneri tik bieži neprot izmantot.... Man radies priekšstats, ka Jūlis beidzot ir sācis viņu izprast un izmantot komandas interesēs... Un ,ja tā tad tagad tikai Arnasona ieguldījums pieaugs!

  +2 [+] [-]

, 2010-01-15 10:50, pirms 14 gadiem
[quote playthegame]
Paskaties lā kopa ar samuraju Kariju spēlē Dārziņš un Miķelis. Ne arvienu citu centru viņiem tik labi kopā spēle neiet.
Nu nezinu.... Man labāk patika, kad Miķelis un Lauris ar Janku kopā spēlēja. Varbūt sportiskā forma bija augsta , bet gana rezultatīvi bija un kopā labi skatījās.....

     [+] [-]

, 2010-01-15 11:05, pirms 14 gadiem
Vakar pievakarē Znaroks tikai nospļāvās par šādām runām: „Nekādas vienošanās nav panāktas...”.
----------------------------
un kas ir zināms-MVD pavisam atkrīt kā variants vai šie tomēr turpin sarunas, par DR sapratu ka viss notiek

  +5 [+] [-]

, 2010-01-15 12:04, pirms 14 gadiem
Vēl labs kandidats uz izskrišānu no sastava ir .... C I P U L I S

     [+] [-]

, 2010-01-15 12:23, pirms 14 gadiem
tobymac rakstīja: Vēl labs kandidats uz izskrišānu no sastava ir .... C I P U L I S
viens no pašmāju labākajiem uzbrucējiem,tikai patreiz rocene iesalusi!

  +2 [+] [-]

, 2010-01-15 12:31, pirms 14 gadiem
par dārgu Karsums priekš MVD. Znaroks nevar pierādīt saimniekiem, kāpēc vajadzīgs tik dārgs un nerezultatīvs spēlētājs. Tā ka būs vien DR ! Vienīgi nav skaidrs , kurā maiņā lai viņu liek. Varbūt kopā ar Spruktu un Ankipānu?

  +2 [+] [-]

, 2010-01-15 12:34, pirms 14 gadiem
Pa tukšo nēsājas pa laukumu
Noslido daudz kilometrus, tikai tolka nekāda. Pretinieki viņu pat tolkom nesedz, jo saprot, ka nav metējs. Neprot pieņemt sev adresētās piespēles un apstrādāt ripu.
tobymac rakstīja: Vēl labs kandidats uz izskrišānu no sastava ir .... C I P U L I S
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-15 13:04, pirms 14 gadiem
Svets tads patikams cilveks, ljoti atrs un ar specigu metienu, bet ar psihologjiju dzeks netiek galaa, tapec jau ta nhl pieredze ir zelta verta un tie speletaji maksa daudz vairak! Bet ejot prom vins varetu panjemt to jampampinju Arnasonu lidz, lai tas Skudra atdod naudu par brakji! Un Karsums noteikti speles kopa ar Igguldenu un Spruktu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-01-15 13:13, pirms 14 gadiem
nez vai Znaroks neapvainosies ja Karsums nonāks Dinamo,jo gala vārds taču pieder pašam Mārtiņam.

     [+] [-]

, 2010-01-15 13:30, pirms 14 gadiem
Svetu projām un Arnasonu vai Kariju arī, jo mums bišķīt pa daudz to uzbrucēju ja dabujam Karsumu. Manuprāt Arnasonam tikai doa iespēja spēlē vairākas spēles 1. maiņā un vins neko neparādijā. Bet nu par Svetu runājot, tur nav divu domu - viņš ir jālaiž vaļā čalim šitas līmenis ir par augstu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-01-15 14:49, pirms 14 gadiem
bet te jāprasa cik augsta līmeņa hokejists ir karsums?Iespējams viņš šajā sezonā neko nevarēs parādīt kautvia laukuma atšķirību dēļ , labāks par hosu viņš noteikti nav ....

  +1 [+] [-]

, 2010-01-15 15:17, pirms 14 gadiem
Man personigi Arnasons patiik. Vinja trumpis ir loti labas piespeeles. Paveerojiet!!! vakardienas speelee vien bija 3 izcilas, 1naa no kuraam tika guuti vaarti. Miinuss protams, tas ka nav aatrs. Bet ja saliidzinam ar Spruktu kursh ir lempis nr1 + vinja nomudiitaas situaacijas laukumaa liek manliekas jebkuram liidzjuteejam vinju lamaat (un netikai liidzjuteejiem), tad Arnasona + ir lielaaki. Turklaat pieredze arii!!

Un ja mees saliidzinam ar NHL, tad tur jebkuraa klubaa ir viens taads speeleetaajs kaa Arnasons! ir jaabuut speeleetaajam kursh dod labas piespeeles, otra leita ir taa ka trennerim ir jaamaak saadu speeleetaaju pareizi izmantot!

     [+] [-]

, 2010-01-15 17:42, pirms 14 gadiem
Hmmmmmm jau ir vakars bet jaunumu no Dinamo vēl nav ka viņi būtu lauzuši līgumu ar kādu....

     [+] [-]

, 2010-01-15 17:50, pirms 14 gadiem
Ontario rakstīja: Svetu projām un Arnasonu vai Kariju arī, jo mums bišķīt pa daudz to uzbrucēju ja dabujam Karsumu. Manuprāt Arnasonam tikai doa iespēja spēlē vairākas spēles 1. maiņā un vins neko neparādijā. Bet nu par Svetu runājot, tur nav divu domu - viņš ir jālaiž vaļā čalim šitas līmenis ir par augstu.
lai ar Karija nav īpaši rezultatīvs, ka visi biedri šai lapā gaida, tomēr ir pamatīgs gaisa jaucējs pretiniekiem.. ātrums+ piespēles+ cīņas spars.. tādu noteikti vajag paturēt.. nebūtu šim tās tizlās traumas 100% viņas rezultāsts būtu viens no labākajiem tīmā...

  +3 [+] [-]

, 2010-01-15 17:54, pirms 14 gadiem
Ontario rakstīja: Hmmmmmm jau ir vakars bet jaunumu no Dinamo vēl nav ka viņi būtu lauzuši līgumu ar kādu....
Ir.
dinamoriga.eu: Šķiras Rīgas DINAMO un Lee Sweatt ceļi -...
1 2 37 komentāri