Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Uldriķis par Krištianu Ronaldu un "Astafjeva lietu"

Bija iekrājusies kaudzīte ar jautājumiem. Paldies par tiem. Tātad kurš ir labāks - Krištianu Ronaldu vai Mesi? Ko 2005 gada vasarā gribēja pateikt Vitālijs Astafjevs? Kādu Latvijas izlases sastāvu treneris Starkovs izvēlēsies 2010. gada rudenī?

ansiso, 2010-01-07 14:52, pirms 5 dienām,
1. Kā Jūs domājat, vai Ronaldu šogad atgūs Pasaules labākā futbolista titulu? Un vispār, kurš no šiem futbolistiem - Ronaldu vai Mesi - ir kopumā labāks pēc individuālās meistarība?
2. Jūs raskstiet, ka Aršavinam ir grūti iejustie Arsenal komandā. Bet viņš taču pagājušajā sezonā sasita pret Liverpool 4 vārtus!! Vai tad tā bija nejaušība? Un šosezon viņš ir stabils pamatsastāva spēlētājs, kuram Vengers ir devis lielu uzticības kredītu

1. Krištianu Ronaldu varēs klātienē paspēkoties ar Mesi trijos turnīros: Spānijas čempionātā, Čempionu līgā un pasaules čempionātā. Vislielākais svars ir pasaules čempionātam. Tā kā, manuprāt, tanī Argentīnai ir lielākas izredzes uzvarēt nekā Portugālei, tad Mesi ir favorīts arī uz šā gada pasaules labākā futbolista titulu. Salīdzinot viņus, var atgādināt slaveno teicienu, ka vienam patīk māte, otram - meita, trešajam - kleita. No viņiem diviem personīgi man labāk patīk Krištianu Ronaldu.
2. Četri goli pret "Liverpool" tiešām bija nejaušība, jo pērnajā sezonā pārējās 11 Anglijas čempionāta spēlēs viņš iesita tikai divus golus. To, ka Aršavinam ir grūti iejusties "Arsenal" komandā, ir atzinis arī viņš pats, tāpēc pat sācis apsvērt iespēju pārcelties uz citurieni.

ansiso, 2010-01-07 15:21, pirms 5 dienām
Vēlreiz sveiki. Man Jums ir vēl viens jautājums nedaudz no senākiem laikiem. Kā tad tur īsti bija ar to vienu jūsu interviju Sporta Avīzē ar Astafjevu, pēc kuras sacēlās liels skandāls Krievijā? Vai Astafjevs tiešām teica, ka krievi esot piedāvājuši mums naudu par mūsu zaudējumu, vai arī Jūs tur nedaudz neprecīzi attulkojāt no krievu valodas? Kā tad tur īsti bija?

Šādos svarīgos jautājumos tulkojumam ir jābūt ļoti precīzam. Uzrakstīju visu vārds vārdā kā viņš teica. Priecēja Astafjeva godīgums, jo viņš nekautrējās atklāti runāt par to, ko zināja daudzi. Vienīgi žēl, ka Krievijā izkropļoja viņa teikto (proti, ka naudu it kā esot piedāvājuši Krievijas Futbola savienības cilvēki) un ka LFF vadība piespieda Astafjevu atteikties no paša sacītā. Bet gan jau kādreiz vecumdienās viņš visiem izstāstīs, kas un kā bija.

sermulis, 2010-01-07 23:02, pirms 5 dienām,
1. Kādreiz daudz diskutēja par to, kurš ir pasaulē ātrākais futbolists - Gigss vai Roberto Karloss. Protams, tas ir ļoti subjektīvi, bet kuri tagad varētu būt tie ātrākie futbolisti(ar bumbu, nevis vienkārši gludajā sprintā)?
2. Gatūzo un Pasaules kauss. Šī sezona ļoti neveiksmīga, vai Lipi tomēr paņems izlasē?
3. Kā vērtējat "AC Milan" jauno kapteini Masimo Ambrozīni? Viņš pats teica, ka aizstāt Maldini ir iespējams visgrūtākais uzdevums futbolā, taču kā, pēc Jūsu domām, viņš tiek galā ar šo misiju?
4. Pirms pāris gadiem Maldini dēls Kristians noslēdza līgumu ar "AC Milan". Viņam tagad ir 13 gadi, protams,vēl ļoti jauns, taču pat agrākā vecumā futbolistus nokrista par nākamajām superzvaigznēm, un viņi nereti arī par tādām kļūst. Zinu, ka "AC Milan" fani nepacietībā berzē rokas un cer, ka censonis būs labs futbola dinastijas turpinātājs. Jautājums: Vai Jums nav kāda informācija par puiša sniegumu, perspektīvām un kā Jūs prognozējat, vai viņš nokļūs "AC Milan" pieaugušo komandā kādu dienu?
5. Portāls Goal.com par desmitgades "nerealizētāko talantu" nosauca Gaizku Mendjetu. Atceros, ka desmitgades sākumā viņš bija ļoti spilgts, bet tad ātri apklusa. Kas nogāja greizi, kāpēc karjera sāka strauji virzīties lejup?

1. Angļi rakstīja, ka ātrākais pasaulē esot Teo Valkots. Tomēr nesen vācieši ziņoja un apstiprināja šo ziņojumu ar statistikas datiem, ka ātrākais ir Krištianu Ronaldu, bet Valkots ir "tikai" trešais.
2. Ja pavasarī viņš vairāk sāks spēlēt "AC Milan" sastāvā, tad varētu saņemt izsaukumu uz izlasi pirms PK.
3. Izskatījās, ka Maldīni aiziešanas Kaka varētu pārņemt kapteiņa pienākumus, taču viņš tika pārdots. Ambrozīni ir laba izvēle - nopietns cilvēks, lai gan uzskatu, ka viņam nepiemīt tik daudz harismas, kā kapteinim vajadzētu būt.
4. Nojaušu, ka arī Tu esi viens no "AC Milan" faniem. Kristiāns Maldīni vēl ir pārāk jauns, lai par viņu daudz ziņotu plašsaziņas līdzekļi. Varbūt internetā varētu "uzrakt" kādu info par viņa pašreizējo situāciju, bet diez vai vajadzētu steigties. Pienāks viņam 16 gadi, un tad jau redzēs, cik lielā mērā iedzimis tēva talants. Puiša nākotni tagad ir grūti prognozēt, taču tēva un vectēva biogrāfija noteikti palīdzēs viņam iedot pirmo grūdienu lielajā futbolā.
5. Mendjeta izcili spēlēja "Valencia" sastāvā. Viņa karjeru sabojāja neveiksmīgā pāreja uz "Lazio". Protams, "Valencia" labi nopelnīja šajā darījumā, taču "Lazio" viņš vairs nebaudīja tādu uzticību no treneriem un kluba prezidenta. Pārcelšanās uz Angliju sākumā izskatījās cerīga, bet tad sākās dažādas traumas.

moneymaker, 2010-01-08 12:17, pirms 4 dienām
Kas buus ar FK Ventspils shogad?pakomenteejiet...paldies

Kluba vārds kļuvis atpazīstams arī ārpus Latvijas robežām, un tas ļaus piesaistīt laba līmeņa ārzemniekus. Skaidrs, ka būs grūti atkārtot pērno panākumu - iekļūt UEFA Eiropas līgas grupā, taču ventspilnieki varētu kļūt par Latvijas čempioniem. Kamēr Starkovs vēl nav izskolojis "Skonto" jaunatni un kamēr Liepājā vēl meklē papildinājumu sastāvam, "Ventspilij" šogad ir labas izredzes iegūt "LMT virslīgas" zeltu.

UserSupport, 2010-01-11 13:25, vakar
1. Vai Jūs Gauraču tiešam uzskatat par talantīgu? Vai viņš nav krietni pārslavēts? Vai no viņa vecuma spēlētājiem Rudņevs nav labāks?
2. Kādēļ izlasē nav Kosmačovs un Morozs?
3. Kādēļ vietējiem žurnālistiem ir tieksme nonicināt futbolu, bet pārspīlēti cildināt citus sporta veidus (kaut vai pagājušais gads netika ļoti izcelts futbola sasniegumi, kaut gan tie bija ļoti, ļoti labi priekš Latvijas futbola (tikšana uz play-off Ventspilij vai izlasei būtu izcili). Vai Jūs nesaskatat savu vainu šajā lietā, jo Jums kā futbola žurnālistam būtu jāmīl šis sporta veids, bet liekas, ka vēlaties izcelt negatīvas un dzeltenas ziņas.

1. Gauračs Latvijas futbola mērogam ir talantīgs spēlētājs. Piekrītu par pārslavēšanu, jo daudzi ar to aizrāvās, lai gan Edgars savas spējas un potenciālu sāka uzskatāmi demonstrēt vienīgi pēdējā pusgada laikā. Rudņevs ir citādāks nekā Gauračs un šobrīd arī nedaudz labāks, taču viņi abi ir jauni spēlētāji (vēl der U21 izlasei!), tāpēc daudz kas būs atkarīgs no viņu attieksmes pret futbolu, lai turpinātu progresēt.
2. Kosmačovs ir iekļauts uz gaidāmo maču pret Koreju. Savukārt jautājumā par Morozu treneris Starkovs allaž ir izvairīgs, un var nojaust, ka ceļā starp viņiem pāri pārskrējuši vairāki melnie kaķi.
3. Latvijas žurnālisti daudz neatšķiras no Latvijas tautas, jo viņos ir gadiem ieaudzināta basketbola un hokeja mīlestība. Ir jānomainās paaudzēm, lai arī Latvijā, tāpat kā vairumā pasaules valstu, futbols kļūtu par neapšaubāmo numur viens. Man patīk futbols. Pretējā gadījumā nepriecātos par to, ka ar to nodarbojas abi mani dēli un mans hobijs nebūtu saistīts ar šo sporta veidu. Par negatīvā izcelšanu katram ir savs viedoklis, jo cits uzskata, ka rakstu pārāk pozitīvi. Manuprāt, galvenais ir rakstīt objektīvi - atkarībā no attiecīgā notikuma raksts var iznākt ar pozitīvu vai negatīvu nokrāsu.

noslēpumainais, 2010-01-11 15:11, vakar
Kāds varētu izskatīties Latvijas izlases sākumsastāvs rudenī kvalifikācijas spēles, vai būs kādas ievērojamas izmaiņas salīdzinot ar 2009. gadu?

Zinot treneri Starkovu, izmaiņas noteikti nebūs lielas. Nozīmīgākā izmaiņa būs tā, ka vairs nespēlēs Astafjevs. Sākumsastāvs varētu izskatīties šāds: Vaņins; Kļava, Ivanovs, Gorkšs, Zirnis/kāds "Skonto" aizsargs; Cauņa, Rafaļskis, Koļesņičenko/Laizāns, Rubins; Verpakovskis, Karlsons.

maris777, 2010-01-11 21:08, vakar
Jūs rakstījāt ,ka Kosmačavu pie sevis grib redzēt Grigorčuks. Vai tik jaunam futbolistam nav ilgtermiņa līgums ar Ventspili un ja ir vai ukraiņi spēs samaksāt prasīto kompensāciju?

Kosmačovam ir ļoti labas attiecības ar "Ventspils" vadību. Viņam pat nav aģenta, jo visas transfēru lietas ir uzticējis klubam. Ja Kosmačovs iepatiksies arī Zaporožjes "Metallurg" prezidentam, tad ukraiņi samaksās prasīto cenu (no "Ventspils" puses tā varētu būt samērīga), jo šī kluba budžets ir apmēram 15 miljoni ASV dolāru.

smailiite, 12:41, pirms 5 stundām
Vai ir Jūsuprāt pareizi, ka perspektīvie FK Ventspils futbolisti starpsezonā cenšas pamest klubu (Gauračš, Kosmačovs, interese arī par Solovjovu u.c.)?
Galu galā pie Dzavatjēri, kuram manuprāt ir laba pieredze un reputācija, ir labas iespējas uzlabot individuālo meistarību tepat LV. Piemēram, ja Kosmačovs dodas pie Grigorčuka, kurš ir taktiķis nevis trenē individuālos skillus, vai tiešām viņš iegūs vairāk? Varbūt labāk gadu patrenēties pie Dzavatjēri un tad doties uz spēcīgu klubu jau kā konkurētspējīgs spēlētājs?

Tu ļoti labi noraksturoji Dzavetjēri un Grigorčuku. Cita lieta - vai Kosmačovs jau nav pāraudzis Latvijas čempionāta līmeni, jo tajā spēlē daudzas pavājas komandas? Ukrainā viņš katru nedēļu aizvadītu saspringtu maču, nevis apceļotu Latviju ar vieglām uzvarām. Jauno futbolistu pārejā katrs gadījums jāskatās individuāli. Ja spēlētājs brauc pie trenera, kurš viņu labi zina un ļoti grib redzēt savā rīcībā - Kosmačova un Grigorčuka gadījumā tā ir, tad uz priekšu! Bet, ja jaunais spēlētājs tiek paņemts kā "viens no", tad tiešām jāapdomā, vai izaugsme ar spēlēm Latvijā nav vērtīgāka par sēdēšanu uz soliņa un treniņiem ar meistariem ārzemēs.

Slēpts komentārs: neitrals23

  +4 [+] [-]

, 2010-01-12 19:29, pirms 15 gadiem
neitrals23 rakstīja: par Arsavinu gan nepiekritisu!!!
ka 4 goli var but nejausiba?
no jusu mutes Uldrikis tas skan stulbi, tada sajuta ka esat neviss profesionals zurnalists, bet kaut kads tineidzers
Nejausiba
un ka tad to var saukt, ja viena spele vins sasit 4 golus, bet parejas 11 speles kopa tikai 2 golus?

  -4 [+] [-]

, 2010-01-12 19:40, pirms 15 gadiem
Tā ir taisnība,ka Uldriķis esot Indriksona prostitūta ( tēlaini sakot ) ? Man jau it kā neticas ...

  -1 [+] [-]

, 2010-01-12 19:43, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: un ka tad to var saukt, ja viena spele vins sasit 4 golus, bet parejas 11 speles kopa tikai 2 golus?
nevienam citam (ja nemaldos) neizdevas APL Anfielda iesist 4 golus pret Liverpool!!!!! ta ir meisteriba!!!
nejausiba ir Benta gols pet Liverpool
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-12 20:36, pirms 15 gadiem
tur domāts - nejaušība, ka viņš iesita 4.

     [+] [-]

, 2010-01-12 21:18, pirms 15 gadiem
kaamis007 rakstīja: tur domāts - nejaušība, ka viņš iesita 4.
Nu četras nejaušības. Kurš tur no mūsējiem Spartakā līdzīgi sāka? Baidos sajaukt...

     [+] [-]

, 2010-01-12 21:43, pirms 15 gadiem
rozmari rakstīja: Nu četras nejaušības. Kurš tur no mūsējiem Spartakā līdzīgi sāka? Baidos sajaukt...
Shtolcers labi iesaaka Spartakaa, bet par tiem 4 goliem neesmu paarliecinaats...

     [+] [-]

, 2010-01-12 22:06, pirms 15 gadiem
Stolceram bija 5 varti pec kartas 5 spelees naakot uz mainju.

     [+] [-]

, 2010-01-13 11:12, pirms 15 gadiem
neitrals23 rakstīja: nevienam citam (ja nemaldos) neizdevas APL Anfielda iesist 4 golus pret Liverpool!!!!! ta ir meisteriba!!!
nejausiba ir Benta gols pet Liverpool
Vai tu esi ļoti cienījamais Sportacentra lietotājs Labdien?!