Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Puče: slovaku laiki Rīgā un Znaroka attieksme pret Ivanānu

Puče: slovaku laiki Rīgā un Znaroka attieksme pret Ivanānu
Raitis Ivanāns pagaidām Znaroka izlases plānos nav paredzēts. Pagaidām...

Kad Rīgā beigsies slovaku laiki, cik ilgi šeit spēlēs Arnasons, vai Ivanāns prot tikai kauties, kāpēc mēs nevaram dabūt Vasiļjevu un – kādēļ LHF ir jākļūst par Rīgas „Dinamo” akcionāri?

iziii, 2010-01-09 11:44, aizvakar, citēt
Paldies Armand par iepriekšējām atbildēm kas man rosina jaunus jautājumus:
1. Jā notiek tā, kā visi prognozē un Šūplers aiziet. Kas mums notiek ar sastāvu? Armand Jūs tomēr ar P.Skudru tiekaties bieži un nu jau vairs nav nosllēpums kad Skudra piedalās Dinamo padomas sēdēs vai nav kāda informācija, kas būs ar mūsu leģionāru (Hossu)? Viņš intervijā izteicās, ka Rīga priekš vina ir ideāla komanda, bet tas bija ar Šūpleru. Vai Dinamo pavilks nākamgad Hossu? Un vai viņš paliks Dinamo bez Šūplera? OK itkā jau mūsu jaunie progresē (M.Redlihs un L.Dārziņš), bet bez Hosas mums nākamgad ies švaki. Kādas ir Jūsu domas šaj jautājuma un varbūt ir kāda informācija?Kurus no esošajiem leģionāriem Jūsprāt vajdzētu noturēt Dinamo?

Par sastāvu – sajūtas saka priekšā, ka slovaku laiki Rīgas „Dinamo” komandā ir beigušies. Katrā ziņā – viņu īpatsvars būs mazāks, sākot jau ar trenera korpusu un beidzot – ar spēlētājiem. Tajā pašā laikā tieši slovaki un čehi ir tie, kas Eiropas tirgū dempingo, kas tādam klubam kā Rīgas „Dinamo”, ir visnotaļ izdevīgi. Ja KHL klubi sarīkos karteli – nepiedāvās nevienam citas komandas spēlētājam vairāk par 10% par iepriekšējā sezonā pelnīto, kā tas bija pirms šīs sezonas – tad Hosa paliks Rīgā. Ar vai bez Šuplera – tam nav nozīmes. Viņš taču NHL iekļuva bez Šuplera... Vai bez Hosas ies švaki? Skatoties, kādi būs citi leģionāri. Par savējiem viss skaidrs – tie ir uz delnas. Manuprāt, nevienu no šī gada leģionāriem nevajag paturēt, vēl jo vairāk tāpēc, ka pamatkodolu veido vienu un tie paši mūsējie. Leģionāri ir tipiski algotņi – uz vienu sezonu, izspiest no viņiem maksimālo un – nākamais! Maza budžeta klubam cita taktika ir pašnāvnieciska.

2. Jūsu prognozes par nākamo iespējamo DINAMO trenieri?Pieņemis ka tie nebūs Znaroks/Vītoliņš, vai ir kāda iespēja ka tas varētu būt kanādietis? Jo Dinamo bieži viet trūkst tās agresivās spēle(vismas man tā liekas,), kas ir raksturīgs Kanādas Hokejam.

Tas varētu būt kanādietis, tas varētu būt arī Znaroks. Agresīvu hokeju spēlē hokejisti, nevis treneris. Ja galva šos signālus neņem pretī, skriet apmalē nepiespiedīs arī Maiks Kīnens. Varētu būt, ka nākamā gada „Dinamo” treneris būs no Ziemeļamerikas, jo vienam otram par to jau ir vaicāts.

3. Par izlasi runājot mēs visi zinām, kāds būs sastāvs uz OS, bet uz PČ? Piekrītu vēl ir pāragri runāt jo vēl ir daudz laika, bet pieņemsim ka Znaroks gribēs ņemt( ja nebūs savainojumi) tos pašus uzbrucējus. Vai 4 maiņā G.Meijas vietā nevajdzētu Ivanānu? OK piekrītu viņš ir kauslis un ar PČ nopelnīja apsurdus noraidījumus(aizsvieda vārtsarga nūju),bet tai pašā laika tas bija vienīgais PČ kur mūsu izlasi "Nesmērēja" pret bortiem līdz ar to mūsējie vairāk varēja izpausties spēles ziņā. Vai tiešām Ivanāns vispār nemāk spēlēt hokeju un māk tikai izkauties?

Ivanāns māk spēlēt hokeju, turklāt – ņemot vērā viņa fiziskos dotumus – dara to pat vairāk nekā pieklājīgi. Viņš taču trenējas kopā ar NHL uzbrucējiem, kam nav dots uzdevums – likt pa mūli pretiniekam, ka zvaigznes gar acīm... Sparingojot kopā meistariem, gribot negribot, paliec labāks, jo to piespiež vide. Turklāt, NHL rutīna un ātrumi ir pats par sevi kritērijs labai kvalitātei, pat, ja tu laukumā spēles laikā pavadi tikai 5 minūtes. Kāpēc Znaroks to negrib saskatīt? Netic. Ja treneris netic, tad nav jēgas viņu mocīt – jo rezultātu prasīs no Oļega, nevis no Raita. Pēc turnīra – paprasīsim.

4.Armand vai ir informācija par cik ir nopirkts Svets un cik Sibirj maksā Pujacam? Es skatījos statistiku mūsu pašu brašulim(Pujacam) tātād ir 9 goli un 4 piespēles kā arī +10 lietderības koificents kas pie situācijas ka komanda atrodas 4 vai 5 vietā no beigām nebūt nav slikti. Spriežot pēc statistikas tas ir tieši tāds aizsargs kas noderētu DINAMO + tas ir mūsu bāleliņš nevis ārzemnieks. Tad rodās jautājums kapēc tā?

Pujacam varētu būt kādi 200 000 eiro uz rokas, Svetam – mazāk. Domāju, vairāk par 15 000 – 20 000 eiro mēnesī viņš nepelna. Pareiziniet ar sezonas mēnešiem – savi 50 stabi mazāk sanāks par Žoru. Starp citu, esmu jau rakstījis, ka „Dinamo” joprojām Pujacam ir parādā par pārņemto līgumu no „Ladas”. Kāpēc vasarā viņi nevienojās? Lielām galvām, lieli izmēri. Klubs negribēja, bet tādi aizsargi kā Pujacs ir ejoša prece visā līgā. Varbūt pieminētais parāds piespiedies Rīgu domāt racionālāk un lietderīgāk.

5. Armand Jūs teicāt, kad Herberts Vasiļevs ir dārgāks pa Arnasonu, bet nu tad atlaižam 2 leģionārus centrus mums tač vēl ir jaunais Džeriņš, kurš tagad dēļ tik daudz centru leģionāriem ir ārpus sastāva. Dinamo komandā īsti nevar atrast centru Ņiživijam un Cipulim, bet mēs visi zinam kura maiņa aizvadītajā gadā PČ Latvijas izlasē bija rezultatīvākā. Vai tiešām Herberts ir tik dārgs? Vai arī Sējējs PČ neskatījās? Vai es vienkārši nezinu kādu niansi un tas viss nav tik vienkārši? Jo redzot spēles kurās 2 centru leģionāri spēlē 4 maiņā liekas dīvaini, tad labāk lai tur jaunie spēlē(Cinks,Džeriņš,Bukārts).

Jā, Herberts Vācijā pelna labi – Dinamo sastāvā labāk pelna tikai Hosa un Ozoliņš. Turklāt, vācu klubā Vasiļjevs bauda maksimālu komfortu no spēles laika, attieksmes un sadzīves viedokļiem. Dinamo nevar viņam piedāvāt šādus apstākļus, turklāt, mazsvarīgs nav arī ģimenes lēmums – Vasiļjeviem patīk Vācijā, bet Herbertam tā ir kā otra dzimtā zeme. Kāpēc kaut ko mainīt tikai mainīšanas pēc?

Un vēlreiz Armand spēle Avangards/Viķaz - tas bija PR(ja tiešām PR nav pa traku un nezžēlīgu), vai Krievzemes nožēlojamais līmenis? Un vai tā arī nevar gadīties ari Rīgas Dinamo? Šāds jautajums rodās jo es aceros vienu gadu tas laikam bija Latvijas hokeja līgas fināls kur Ogre zaudēja Liepājai - tur viņi kāvās no sirds un bija jau uz robežas(sportisks kautiņš un vienkārši piekaušana) un tur tiešām kāvās, bet te viņi pasit viens otru un nomierinās. Vai arī viņi saprot ja būs pa traku var diskfalificēt uz ilgu laiku?

Šo spēli par PR akciju nevarētu saukt, lai gan – ja pieņemam versiju, ka šādā veidā Vitjaz mēģina glābties no publiskā bankrota, tad te drīzāk runa būs ar līgas publisko tēlu. Piekritīsi, ir starpība, vai KHL paziņo, ka viens no līgas klubiem bankrotē, vai – minētais klubs tiek diskvalificēts par nesportisku rīcību. Dīvaini un aizdomīgi, ka kautiņam vajadzēja sākties jau mača sākumā, tā – lai nebūtu variantu maču turpināt. Sods arī vedina uz domām – cik ilgi Vitjaz spēlēs šajā turnīrā?

sermulis, 2010-01-11 19:48, vakar, citēt
Vai ir kāda iespēja, ka Karsums tomēr varētu uzrasties Dinamo Rīga, nevis MVD(tas gadījumā, ja atgriežas KHL)? Cik noprotu, tad Rīgai būtu jāatsakās no viena leģionāra. Pēc loģikas tam vajadzētu būt Arnasonam, taču viņa ierašanās(un atrašanās) Rīgā kā tāda nav loģiska. Tāpēc vēl viens jautājums: Kā tu, Armand, domā, vai Arnasons paliks Rīgā līdz sezonas beigām?

Ja Karsums ar Latvijas pasi pievienojas Rīgas „Dinamo”, kāpēc Rīgai būtu jāatsakās no viena leģionāra? Par Arnasonu. Viņš noteikti spēlēs līdz sezonas beigām, jo palikušas tikai 15 spēles (ja paveicas – tad vēl play off). Cita lieta, ka janvārī kaut kādas izmaiņas komandā varētu notikt.

Abrags, 00:05, pirms 7 stundām, citēt
Sveiks, Armand! Tu vienā no rakstiem minēji, ka LHF būtu jākļūst par vienu no Dinamo Rīga akcionāriem? Kāpēc? Tu piedāvā no tā jau ne visai biezā LHF budžeta treknu šķēli nošņāpt nost - tā teikt, dot mazāk bērniem, bet vairāk profesionāļiem?
Un vēl - Tu tiešām uzskati, ka tā ir optimālā Latvijas hokeja piramīda, kur augšgalā ir tikai viens klubs - Rīgas Dinamo?

Par akcionāru var arī kļūt, neieguldot uzņēmumā naudu... Būsim reāli, Latvija ir maza, tāpēc jāizmanto katra iespēja, kas ļautu šo spēli virzīt uz priekšu. „Dinamo” ir labs piemērs, pēc kā jaunajiem tiekties, motivēt sevi. Arī no biznesa apjoma un kvalitātēm – tur ir potenciāls. Tajā pašā laikā atzīsim, ka vairāk par vienu vai diviem klubiem – piemēram, solīds Latvijas čempionāts – šī mazā zemīte nevar pavilkt. Neredzu nevienu pazīmi, kas mums liktu runāt, piemēram, par spēcīgu nacionālo čempionātu. Tur nav nedz sportiskā resursa, nedz finansiālā pamata. Katrai valstij ir savas īpatnības. Ja kaut kas ir izdevies, tad nevajadzētu to sagraut, kā tas ir noticis agrākos gados. Jāsaprot, ka „Dinamo”, pirmkārt, ir svarīgs Latvijas hokeja attīstības dēļ, bet tikai pēc tam tas ir biznesa projekts. Par laimi, lielākā daļa kluba akcionāru dzīvo ar līdzīgu noskaņu. Ja tā nebūtu, tad mūsu izlasē nespēlētu 15 (!) hokejistu no „Dinamo”. Nesaku, ka tas ir optimāli, jo pilnveidošanai un meklējumiem nav robeža, taču konkrētajā gadījumā notikumu sakritība mums saka priekšā – rīkojaties.

  -2 [+] [-]

, 2010-01-12 08:07, pirms 14 gadiem
Vispirms jasagaida,vai nākošā sezonā vispār tāds Dinamo būs,un tikai tad var runāt par treneriem,leģionāriem.

  -4 [+] [-]

, 2010-01-12 08:15, pirms 14 gadiem
Ja tā nebūtu, tad mūsu izlasē nespēlētu 15 (!) hokejistu no „Dinamo”.
Jūlis dusmu uzplūdos gana skaidri izpaudās par šiem letiņu spēlētājiem,kas spēlē Dinamo. Un ir jabūt lielam muļķim,lai nesaprastu,ka puse no Dinamo latviešu spēlētājiem tajā komandā ir tikai tāpēc,ka citu (labāku) vienkārši nav. Nevajag kārtējo reizi nodarboties ar spēlētāju glorificēšanu.

  +2 [+] [-]

, 2010-01-12 08:27, pirms 14 gadiem
nezinu, kur jautātājs izracis, ka Pujacam ir 9 goli un 4 piespēles. KHL lapā redzmas, ka šogad šim ir tikai 1 gols.

  +5 [+] [-]

, 2010-01-12 09:42, pirms 14 gadiem
samosval rakstīja: nezinu, kur jautātājs izracis, ka Pujacam ir 9 goli un 4 piespēles. KHL lapā redzmas, ka šogad šim ir tikai 1 gols.
pagājušajā sezonā spēlējot Ladā, Pujacam bija šāda statistika.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-12 09:52, pirms 14 gadiem
Beidzot top arī intervijas, kuras izlasot, neesi velti izšķiedis savu laiku, dzerot rīta kafiju.

  +5 [+] [-]

, 2010-01-12 10:03, pirms 14 gadiem
Nevaru saprast, kāpēc gan Matulis, gan Puče [gan daudzi līdzjutēji] Vasiļjevu uzskata par centru ??? Tas, ka viņš tāds ir izlasē absolūti neko nenozīmē, Vācijā viņš man liekas jau no pirmā sezonas ir labās malas uzbrucējs. Par to, ka viņš nav centrs man liekas ir stāstīts 100 un 1 reizi, bet vienalga, daži to vēl nezin.

Pujacs Dinamo, pagājušajā sezonā bija nekāds. Tiesa, arī Svets ir nekāds. Nekāds, bet par 50 000 lētāks. Normāls ietaupījums. Turklāt Svets dažubrīd uzplaiksnī, kā ļoti labs spēlētājs.

  +2 [+] [-]

, 2010-01-12 10:15, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Ja tā nebūtu, tad mūsu izlasē nespēlētu 15 (!) hokejistu no „Dinamo”.
Jūlis dusmu uzplūdos gana skaidri izpaudās par šiem letiņu spēlētājiem,kas spēlē Dinamo. Un ir jabūt lielam muļķim,lai nesaprastu,ka puse no Dinamo latviešu spēlētājiem tajā komandā ir tikai tāpēc,ka citu (labāku) vienkārši nav. Nevajag kārtējo reizi nodarboties ar spēlētāju glorificēšanu.
Jūlis nekad nav licies, kā labs hokeja treneris, it īpaši tad, kad viņš Slovākus teju vai izveda arā no grupas

Visu laiku esmu vēlējies, lai Jūļa vietā būtu Kāds soms (loti patīk somu «netīrā» spēle) vai arī kanādietis, taču līdz ar to jau arī DRjuniors vajdzētu kādu ārzemju speciālistu, nevis Beresņevu, kas gatavo priekš tipiska krievu hokeja!
Ja dinamo ar šiem spēlētājiem nevarētu cīnīties līgā kā to saka Jūlis, tad mēs nebūtu tur kur esam!

Manuprāt DR vajadzētu spēlet nevis tipisku kr hokeju, bet parsteigt ar kanādiešu/somu izteiktām spelem(kada ta bija pret SKA sosezon) tad chali varetu netikai cinities par ieklushanu play off bet par ligas kausu! Bet ir viens bet, ja mūsējie to nesaprata, ka tā vaig turpināt spēlēt, vai viņi to nesaprata, vai arī vienkārši nevar pavilkt, jo visi mūsu hokejisti ir gramos viegli un auguma siki ar atsevishkiem izņēmumiem un nevar pavilkt veseluy sezonu speka speles!!!!

  -1 [+] [-]

, 2010-01-12 10:23, pirms 14 gadiem
ZZ-TOP rakstīja: Jūlis nekad nav licies, kā labs hokeja treneris, it īpaši tad, kad viņš Slovākus teju vai izveda arā no grupas

Visu laiku esmu vēlējies, lai Jūļa vietā būtu Kāds soms (loti patīk somu «netīrā» spēle) vai arī kanādietis, taču līdz ar to jau arī DRjuniors vajdzētu kādu ārzemju speciālistu, nevis Beresņevu, kas gatavo priekš tipiska krievu hokeja!
Ja dinamo ar šiem spēlētājiem nevarētu cīnīties līgā kā to saka Jūlis, tad mēs nebūtu tur kur esam!

Manuprāt DR vajadzētu spēlet nevis tipisku kr hokeju, bet parsteigt ar kanādiešu/somu izteiktām spelem(kada ta bija pret SKA sosezon) tad chali varetu netikai cinities par ieklushanu play off bet par ligas kausu! Bet ir viens bet, ja mūsējie to nesaprata, ka tā vaig turpināt spēlēt, vai viņi to nesaprata, vai arī vienkārši nevar pavilkt, jo visi mūsu hokejisti ir gramos viegli un auguma siki ar atsevishkiem izņēmumiem un nevar pavilkt veseluy sezonu speka speles!!!!
Bet arī nākošais treneris ar Slovākijas izlasi neko spožu neparādija.
Nezinu cik saņem Šuplers,bet viens ir skaidrs,ka paņemot par lētu naudu kādu citu ārzemju speciālistu ir jarēķinās arī ar attiecīgiem panākumiem. Labs speciālists arī labi maksā.

     [+] [-]

, 2010-01-12 10:57, pirms 14 gadiem
samosval rakstīja: nezinu, kur jautātājs izracis, ka Pujacam ir 9 goli un 4 piespēles. KHL lapā redzmas, ka šogad šim ir tikai 1 gols.
Jā sory es pastījos Pārskatijos un sajaucu ar iepriekšējo sezinu. MISKUUUZI

  -3 [+] [-]

, 2010-01-12 11:30, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Bet arī nākošais treneris ar Slovākijas izlasi neko spožu neparādija.
Nezinu cik saņem Šuplers,bet viens ir skaidrs,ka paņemot par lētu naudu kādu citu ārzemju speciālistu ir jarēķinās arī ar attiecīgiem panākumiem. Labs speciālists arī labi maksā.
Nu Šuplers jau nu točna nav nekāds labais treneris...Tādu treneru kā viņš ir pa pilnam!!! Un Dinamo būs tikai labāk ja ātrāk tiks vaļā no tā rūķa!!

  +1 [+] [-]

, 2010-01-12 11:32, pirms 14 gadiem
Ja mēs gribam Minskas Dinamo likteni, tad protams Kanādas treneris mums būtu īstais. Pilna Krievija ar Rīgas Dinamo skolu izgājušiem treneriem. Kāpēc jāizdomā jauns divritenis?
Gena@Traktors, kuri tad ir tie latvieši hokejisti kas nevelk KHL līmeni un kuri nav pelnījuši būt Dinamo?

     [+] [-]

, 2010-01-12 11:48, pirms 14 gadiem
Neredzu nevienu pazīmi, kas mums liktu runāt, piemēram, par spēcīgu nacionālo čempionātu. Tur nav nedz sportiskā resursa, nedz finansiālā pamata.

Diemžēl, bet fakts.
Pat "labajos" laikos, ar veselu kaudzi dažāda kalibra leģionāru, mums bija tikai 4-arpus vērā ņemamas komandas (Rīga, Liepāja, Ogre, Daugavpils un vēl LSPA).

  +1 [+] [-]

, 2010-01-12 12:51, pirms 14 gadiem
Es ta no visa saprotu, ka:
1.Suplera jautajums ir izlemts,
2.Vasiljevs logjiski Riga nespeles,
3.Karsums tikai tad, ja nebrauks uz Eiropu lidz sezonas beigam, neticu
4.Varbut paliks tikai Hossa,
5.Shogad play off nespid, ja ir shads noskanjojums uznjemuma

  -1 [+] [-]

, 2010-01-12 12:58, pirms 14 gadiem
Arnasons spele pat ljooti labi, pat es ka nespecialists ar neapbrunjotu aci redzu, ka vinjam ir laba speles izjuta, labi jut partnerus un dod skaistas piespeles, pec kuram diemezhel ja vartus negust - punktus nedod. Ari individula tehnika liek saprast, ka ir spelejis augstaakaja limenii. nesaprotu, kadelj lielakai daljai vinsh nepatiik? Tikko ielika vadoshaja mainja- taa guva speles pirmos vartus

  +2 [+] [-]

, 2010-01-12 15:08, pirms 14 gadiem
Abrags, 00:05, pirms 7 stundām, citēt
Sveiks, Armand! Tu vienā no rakstiem minēji, ka LHF būtu jākļūst par vienu no Dinamo Rīga akcionāriem? Kāpēc? Tu piedāvā no tā jau ne visai biezā LHF budžeta treknu šķēli nošņāpt nost - tā teikt, dot mazāk bērniem, bet vairāk profesionāļiem?
Un vēl - Tu tiešām uzskati, ka tā ir optimālā Latvijas hokeja piramīda, kur augšgalā ir tikai viens klubs - Rīgas Dinamo?

Par akcionāru var arī kļūt, neieguldot uzņēmumā naudu... Būsim reāli, Latvija ir maza, tāpēc jāizmanto katra iespēja, kas ļautu šo spēli virzīt uz priekšu. „Dinamo” ir labs piemērs, pēc kā jaunajiem tiekties, motivēt sevi. Arī no biznesa apjoma un kvalitātēm – tur ir potenciāls. Tajā pašā laikā atzīsim, ka vairāk par vienu vai diviem klubiem – piemēram, solīds Latvijas čempionāts – šī mazā zemīte nevar pavilkt. Neredzu nevienu pazīmi, kas mums liktu runāt, piemēram, par spēcīgu nacionālo čempionātu. Tur nav nedz sportiskā resursa, nedz finansiālā pamata. Katrai valstij ir savas īpatnības. Ja kaut kas ir izdevies, tad nevajadzētu to sagraut, kā tas ir noticis agrākos gados. Jāsaprot, ka „Dinamo”, pirmkārt, ir svarīgs Latvijas hokeja attīstības dēļ, bet tikai pēc tam tas ir biznesa projekts. Par laimi, lielākā daļa kluba akcionāru dzīvo ar līdzīgu noskaņu. Ja tā nebūtu, tad mūsu izlasē nespēlētu 15 (!) hokejistu no „Dinamo”. Nesaku, ka tas ir optimāli, jo pilnveidošanai un meklējumiem nav robeža, taču konkrētajā gadījumā notikumu sakritība mums saka priekšā – rīkojaties.

+vel gribej piemetinat, ka dinamo ir pievilcigs projekts sponsoriem, nolikvidejot dinamo sponsori jau savu naudu neieguldis LAC vai LAC klubos. ar dinamo nogremdesanu jau LAC neko neiegus, tikai viss latvijas hokejs kopums zaudes specigu klubu

     [+] [-]

, 2010-01-12 15:31, pirms 14 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Nevaru saprast, kāpēc gan Matulis, gan Puče [gan daudzi līdzjutēji] Vasiļjevu uzskata par centru ??? Tas, ka viņš tāds ir izlasē absolūti neko nenozīmē, Vācijā viņš man liekas jau no pirmā sezonas ir labās malas uzbrucējs. Par to, ka viņš nav centrs man liekas ir stāstīts 100 un 1 reizi, bet vienalga, daži to vēl nezin.
Tāpēc ka viņš labi darbojas centra pozīcijā un štatos tač spēlēja kā centrs.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-12 15:45, pirms 14 gadiem
Es gan veljoprojām esmu par to lai Šuplers paliek arī uz nākamo sezonu.
Gudri cilvēki ir stāstījuši, ka lai izveidotu komandu nepieciešami 3 gadi. Pirmajā komanda visus pārsteidz nospēlē labi, otrajā nāk kritums, bet trešajā tiek sasniegtas virsotnes!
Kāpēc sūtīt Šupleru prom pirms lielo panākumu sezonas? Mums ir jaizmanto ta ka varam dabūt šādus spēlētājus kā Hosa un Petrovickis uz Rīgu. Jūlim no Slovāku junioru izlašu lasikiem ir daudz savējie puikas (tā pat kā pus izlase tagad ir Znaroka spēlētāji).
Jāizmanto iespēja piesaistīt tādus spēlētājus kā Šatans, Palfijs un pārējā slovāku gvarde!

     [+] [-]

, 2010-01-13 12:04, pirms 14 gadiem
Jopis25 rakstīja: Tāpēc ka viņš labi darbojas centra pozīcijā un štatos tač spēlēja kā centrs.
Nu nemaz tik labi, kā centrs viņš nespēlē, ne velti izlasē viņam tik maz punktu. Štatos viņš bija centrs, bet tas bija tik sen, ka to vairs nav vērts pieminēt. Bārtulis, piemēram vispār bija uzbrucējs. Ivanāns - aizsargs. Tā kā nevajag skatīties, kas Vasiļjevs bija pagātnē. Vasiļjevs izlasē spēlē par centru tikai tāpēc, ka mums trūkst spēcīgu centra spēlētāju, Znaroks labprāt Vasiļjevu iespēlētu labajā malā.