Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "Lokomotiv". Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret "Lokomotiv". Ko viņi izdarīja?
Tomašs Surovijs abus vārtus guva mazākumā un bija tuvu tam, lai gūtu arī trešos...
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Būtu bijis tikai loģiski, ja pēc sestdienas skaistās uzvaras pār "Torpedo" šodien tauta gāztu apkārt arēnu, taču "Lokomotīves" atbraukšanu novērtēja tikai 4350 skatītāju. Vai līdzjutējs jau ir paspējis atēsties lielo hokeju? Tagad izcīnītas divas skaistas uzvaras pēc kārtas, bet nākamā spēle jau trešdien...

Kriss Holts
Metieni: 3/36
Holts turpina rādīt brīnumus un vēl vairāk nostiprina savas pozīcijas kā pirmais numurs. Ar katru spēli rodas lielāka pārliecība, ka viņam milzīgu prieku sagādā ķert ripas. Un, jo sarežģītāk, jo labāk!

Arvīds Reķis
Spēles laiks: 22:17
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 4
Nebūtu noraidījumu, varētu teikt, ka aizvadīja ideālu spēli. Ilgākais spēles laiks komandā.

Kristaps Sotnieks
Spēles laiks: 20:44
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Žēl, ka KHL statistikā nav ieviesta ailīte "bloķētie metieni". Pirmajā trešdaļā Sotniekam par vienu bloķēto metienu droši var ieakaitīt divus...

Sandis Ozoliņš
Spēles laiks: 21:03
Metieni: 1
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 2
Pret "Torpedo" Ozoliņš ripu pazaudēja aizsardzības labajā pusē. Šodien gandrīz tajā pašā vietā atkal palika bez ripas. Vārti netika zaudēti, bet divas soda minūtes nopelnītas gan. Pirmais noraidījums "Dinamo" sastāvā. Iesāka uzbrukumu, kad tika gūti trešie vārti. Iesāka tā, kā to prot tikai Ozoliņš. Ar slaidu slidojumu pāri visam laukumam, ar ieiešanu zonā, ar vienu piespēli, ar otru piespēli. Tālāk visu nokārtoja Surovijs un Ņiživijs... Punkts par piespēli, un Ozoliņš atkal atgriežas čempionāta rezultatīvāko aizsargu galvgalī (1+13).

Oskars Cibuļskis
Spēles laiks: 19:32
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Iepriekšējā mačā guvis vārtus, šodien jau otrajā minūtē ar metienu no vidus zonas lika pastaipīties viesu vārtsargam Kočņevam.

Rodrigo Laviņš
Spēles laiks: 16:57
Metieni: 3
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Iepriekšējo savstarpējo spēļu statistika liecina, ka "Lokomotiv" ir Laviņa komanda. Viņš pret Jaroslavļu nopelnījis ļoti pieklājīgu lietderības koeficientu - +5. Arī šodien Laviņam liels pluss - pirmie vārti spēlē un pirmie šajā sezonā. Vēl vienu konfekti Laviņš nopelnīja trešajā trešdaļā, kad palicis viens pret diviem viesiem, atšifrēja viņu uzbrucēju domu gājienu.

Jēkabs Rēdlihs
Spēles laiks: 17:59
Metieni: 0
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Nav patīkami, ja tevi vārtu priekšā dauza visi kam nav slinkums, bet ko neizdarīsi komandas labā... Tieši Jēkabs aizsedza Kočņevam redzamību un vārtsargs ar tiesnešiem varēja strīdēties cik grib bija vai nebija Rēdlihs viņa laukumā. Bija, bet ar pretinieku palīdzību... Laviņam un Rēdliham nopelnot pa punktam, tagad visiem aizsargiem ir kaut viens rezultativitātes punkts.

Mārtiņš Karsums
Spēles laiks: 15:19
Metieni: 2
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 2
Mārtiņš reti kad stājas iemetiena punktā un viena no šādām reizēm bija otrajā trešdaļā, kad "Dinamo" spēlēja mazākumā. Iemetiens pretinieku zonā, ripa pa taisno uz Surovija nūjas un, lūdzu - vārti mazākumā. Līdz šodienai Karsums bija piedalījies tikai 28 iemetienā (salīdzinājumam Sprukts - 234 reizes). Kārtējais brāķis spēles disciplīnā. 2:30 minūtes pirms pamatlaika beigām pilnīgi dumjš noraidījums laukuma centrā. Doma bija laba atbrīvot ceļu partnerim, taču tas jādara ievērojot noteikumus.

Jānis Sprukts
Spēles laiks: 18:58
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Izmantojot auguma priekšrocības un piesedzot ripa, izdevās nokaitināt pretinieku un nopelnīt vēl vienu skaitlisko vairākumu (otro spēlē). Attaisnoti vai nē, bet otrajā periodā komandu uz minūti atstāja trijatā pret piecām "lokomotīvēm". Pirmo reizi nonākam zaudētājos (2:3)

Ģirts Ankipāns
Spēles laiks: 21:06
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Varbūt pietēloja, varbūt arī nē, bet tūlīt pēc trešajiem zaudētajiem vārtiem lika tiesnesim noticēt, ka izdarīts pārkāpums. Ļoti laicīgi, jo "Lokomotīvei" vēl bija vairākums 5 pret 4. Vēl pēc dažām sekundēm vēl viens nopelnīts noraidījums un nu jau "Dinamo" ir vairākumā (4 pret 3).

Aleksandrs Ņiživijs
Spēles laiks: 17:53
Metieni: 2
Punkti: 1+1
Soda minūtes: 0
No pēdējām deviņām spēlēm tikai vienā Ņiživijs palicis bez rezultativitātes punktiem. Savukārt pēdējās sešās spēlēs katrā vismaz pa punktiņam (4+5). Tika arī pie vārtu guvuma, kuru varētu nosaukt par īstu šedevru - 3:3.

Marks Hartigans
Spēles laiks: 21:29
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Komandai esot vairākumā (4 pret 3) pamanās saminstināties uz zilās līnijas ļaujot pretiniekam aizskriet vienam pret Holtu.

Tomašs Surovijs
Spēles laiks: 16:10
Metieni: 7
Punkti: 2+1
Soda minūtes: 0
Surovija aktivitātes pretinieku zonā atņēma "Lokomotīvei" pilnu skaitlisko vairākumu. Lai patraucētu Surovijam palikt vienam ar vārtsargu, nācās pārkāpt noteikumus. Kļuva par trešo spēlētāju "Dinamo" sastāvā, kurš šajā sezonā guvis vārtus mazākumā (vēl Karsums un Ņiživijs). Vēl vairāk, Surovijs ir vienīgais (iespējams, visā līgā), kurš vienā spēlē mazākumā guvis divus vārtus. Otros no savas zonas raidot ripu pāri pretinieku galvām tukšajos vārtos! Trešos... Ehhh, trešie nesanāca. Patraucēja vārtu stabiņš!

Lauris Dārziņš
Spēles laiks: 14:13
Metieni: 3
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Pat grūti iztēloties, kādās situācijās jānonāk Dārziņam, lai viņš beidzot gūtu savus pirmos vārtus. Viens pats pretī vārtiem, dari ar Kočņevu ko gribi. Dārziņš izvēlējās šķilt, kaut citās reizēs noteikti būtu izvēlējies aptīt vārtsargu ap vārtu stabiņu... Pēc pārdesmit sekundēm Dārziņš meta vēlreiz un .... BEIDZOT! Trīspadsmitā spēle un pirmie vārti un beidzot visi pirmo trīs maiņu uzbrucēji ir atzīmējušies kaut ar vieniem gūtajiem vārtiem. Līdz ar to Mārtiņa Cipuļa pagājušās sezonas 18 spēles bez vārtu guvumiem šogad vairs nav aktuāls.

Jurajs Mikušs
Spēles laiks: 8:22
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 4
Kamēr aizsargi stumdījās ar saviem sedzējiem, Mikušs kaut kur ganījās un atstāja brīvu vārtu priekšu ļaujot Kaļjaņinam jau pēc 12 sekundēm izlīdzināt rezultātu. Negribas būt piekasīgam, bet, šķiet, ka arī otrajos zaudētajos vārtos savu roku (ne)pielika Mikušs. Viņš bija tas, kurš ļāva Rahunekam izslidot vārtu priekšā un uzmest (2:2). Nepietiek ar diviem zaudētiem vārtiem, bet vēl pamanās divas reizes atstāt komandu mazākumā. Ja reiz trešajā periodā Mikušs vairs nespēlēja, tad laikam arī Šuplers saprata, kurš bijis lielākais podu gāzējs. Nez, vai Šuplers būs principiāls līdz galam un nākamajā spēlē Mikušs paliks tur, kur bija trešajā periodā. Vai arī vispār nosēdinās malā un atcerēsies par Džeriņu?

Miķelis Rēdlihs
Spēles laiks: 12:46
Metieni: 2
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Miķelim šī bija 125 spēle "Dinamo" sastāvā. Vairāk nevienam jaunāko laiku "Dinamo" nav izdevies aizvadīt tik daudz maču.

Roberts Bukarts
Spēles laiks: 4:15
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

Broks Troters
Spēles laiks: 10:47
Metieni: 3
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Sākot ar trešo trešdaļu Troters tiek pacelts uz trešo maiņu blakus Rēdliham un Dārziņam. Jau otrajā izgājienā mazākumā aizskrēja viens pret vienu ar Kočņevu, skaisti noguldīja viņu uz ledus, tikai pietrūka paša galvenā - vārtu guvuma. Kad rezultāts jau bija izlīdzināts, Troters nopelnīja arī skaitlisko vairākumu.

Gints Meija
Spēles laiks: 4:00
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

  +7 [+] [-]

, 2010-10-11 22:14, pirms 14 gadiem
Jēkabs, kā man patīk, kā viņš spēle... Vnk noslauka pretinieku, lai ir tie pārkāpumu, bet vismaz pretiniekam otreiz tai pašā vietā līst k'[adu laiciņu negribēsies...
Dārziņš... BEIDZOT...

  +6 [+] [-]

, 2010-10-11 22:17, pirms 14 gadiem
Šādā spēlē kaut ko ĻOTI sliktu par spēlētājiem ir grūti pateikt. Izņemot, kas tiešām to ir pelnījis - Mikušs. Cerams, ka šobrīd 3.maiņā neatgriezīsies.

  +7 [+] [-]

, 2010-10-11 22:18, pirms 14 gadiem
3.periodā beidzot Troters bija savā īstajā vietā, uzreiz cits skats komandai! Ļoti patika šodien, parasti visu noliktais, Laviņš...

 +15 [+] [-]

, 2010-10-11 22:19, pirms 14 gadiem
Dārziņš - Troters - Miķelis.
Bez komentāriem. Jūs jau visi zinat ko es ar šo gribu pateikt.

  +9 [+] [-]

, 2010-10-11 22:22, pirms 14 gadiem
Juliuss Šuplers
Beidzot varonīgi atrada sevī spēku novākt no laukuma savu lolojumu Mikušu, neļāva viņam turpināt "rakt" spēli un ar šo vīrišķīgo lēmumu principā izglāba spēli...
Slēpts komentārs: alfredsson11

  +2 [+] [-]

, 2010-10-11 23:28, pirms 14 gadiem
Starpcitu sen jau ar draugiem runājām,ka vajadzētu Ankipāna vietā pamēgināt Troteru tas būtu super!

  +2 [+] [-]

, 2010-10-11 23:31, pirms 14 gadiem
alfredsson11 rakstīja: Aha un, lai Miķelis spēlē centru... Drīzāk Ankija vietā vismaz, lai pamēģina. Nesanāks nu tad, lai ar Miķeli un Lauri.
sasmīdināji... Miķelis centrā, kurā brīdī?! Tas ka viņš pāris iemetienos iestājās nepadara viņu par centru!!!

  +6 [+] [-]

, 2010-10-11 23:47, pirms 14 gadiem
he he.. paredzeeju, ka MIKUSHU kaartiigi noliks...
bet paarsteidzoshi korekts koments..
un man arii bija paarsteigums, ka vins 3. periodaa seedeeja maalaa..
Nav jau tas Mikuss slikts, tikai, lai vins ieklaujas Dinamo sisteemmaa, kaa pilntiesiigs un VIENLIIDZIIGS taas daliibnieks...

  +1 [+] [-]

, 2010-10-12 00:23, pirms 14 gadiem
Mikush arī varbūt nav slikts tikai tādu Mikušu ir pilna atvainojos di..., un viņš nav ne mata labāks par Štālu,Pečuru,Džeriņu,Širokovu............
Un vēl,jo mazāk viņš iederas trešajā maiņā!
Salīdzinat kautvai ar Kariju! Godīgi sakot Karija bija x2 labāks un galvenais rezultatīvāks!

     [+] [-]

, 2010-10-12 00:59, pirms 14 gadiem
Runčuks rakstīja: Juliuss Šuplers
Beidzot varonīgi atrada sevī spēku novākt no laukuma savu lolojumu Mikušu, neļāva viņam turpināt "rakt" spēli un ar šo vīrišķīgo lēmumu principā izglāba spēli...
Pēc presenes spriežot tas tika darīts ar "rūgtu sirdi" un kā no sirds atraujot..... Šaubos vai Jūlim pietiks prāta Mikušu uz tā beņka arī paturēt kādu laiku.... pagaidām es tam čalim vietu augstāk par 4. maiņu neredzu.... Troters ir viennozīmīgi labāks 3. maiņā pa centru pat neskatoties, ka nomināli nav centrs!