Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Vai "Dinamo" atkārtos "Spartak" scenāriju?

Vai "Dinamo" atkārtos "Spartak" scenāriju?
Maskavas "Spartak" līdzjutēji
Foto: www.spartak.ru

Kontinentālās hokeja līgas mūžs nav tik ilgs, lai pēc pirmajām "play off" spēlēm saprastu, ko nozīmē, ja komanda sēriju sāk ar uzvaru, ko nozīmē, ja komanda sēriju sāk ar izbraukuma uzvaru u.t.t.

Skaidrs ir viens - ja kāda komanda ir uzvarējusi pirmo maču, tad tā sērijā atrodas vadībā ar 1:0 un nākamajai kārtai atrodas tuvāk nekā pretinieks. Divtik vērts ir sēriju iesākt ar uzvaru izbraukumā tādejādi tiekot pie sava laukuma priekšrocībām. "Dinamo" gadījumā it īpaši, jo spēlēt klusajās Krievijas hokeja haļļu tribīnēs nav tas pats, kas spēlēt Rīgā, kad pretiniekam vispirms ir jāaprod ar 10 tūkstošus radīto troksni un pēc tam tikai jāsāk domāt par to, kas notiek laukumā.
"Dinamo" pirmo "play off" sēriju ir iesākusi ar uzvaru izbraukumā ar Sanktpēterburgas SKA un varam tikai iztēloties, kādiem murgi klejos pa Pēterburgas ielām, ja atkārtosies pagājušās sezonas scenārijs. Arī pirms gada SKA pirmo "play off" sāka savā laukumā tiekoties ar Maskavas "Spartak" zaudēja ne tikai pirmo spēli, bet arī otro un pēc tam Maskavā arī trešo. 0:3 un SKA varēja doties atvaļinājumā....
Pērn pirmo kārtu ar uzvaru izbraukumā iesāka arī Ņižekamskas "Ņeftehimik" ar 3:2 liekot panervozēt Jaroslavļas "Lokomotiv". Beigu beigās "Ņeftehimik" tā bija pirmā un pēdējā uzvara šajā sērijā. Arī Toljati "Lada" sāka ar 2:0 Maskavā pār CSKA, taču tālāk netika.
Otrajā kārtā divos pāros sērijas sākās ar viesu uzvaru. "Avangard" (2:0) tika galā ar Kazaņas "AK Bars" (visu sēriju zaudēja ar 2:3). Savukārt Maskavas "Dinamo" kā sāka ar 2:1 izbraukuma uzvaru pār CSKA (izbraukums tāds nosacīts) tā sēriju pabeidza ar 3:0...
Jaroslavļas "Lokomotiv" atzīmējusies vēl vienu reizi. Pusfināla pirmajā spēlē savā laukumā 0:3 pret Magņitagorskas "Metallurg", bet visā sērijā 4:1. Savukārt finālu "Lokomotiv" iesāka ar 3:0 izbraukumā pret "AK Bars", bet sēriju zaudēja ar 3:4.

Kopumā bijušas septiņas sērijas, kurās viesi iesākuši ar uzvarām un trijās uzvarējuši visu sēriju (četrās zaudējuši).

  +2 [+] [-]

, 2010-03-11 10:25, pirms 15 gadiem
Nu ja rādīš tik pat pārliecinošu spēli kā vakar. Tad SKA vienkārši paliks bez variantiem.

  +3 [+] [-]

, 2010-03-11 10:47, pirms 15 gadiem
tie būs svētki ja mūsējie šodien uzvarēs. Pirmkārt pajautājiet paši sev, vai jūs pirms vairākiem gadiem ticētu, ja kāds teiktu, ka mūsu pašu bāleliņi Krievijas superlīgas playoff spētu sasist SKA ?
man liekas ka visi vienkārši no smiekliem mētātos pa zemi. Novērtējiet to, ko mūsu komanda patreiz dara !

  +4 [+] [-]

, 2010-03-11 11:09, pirms 15 gadiem
Jā, bet viņiem nebija Ozoliņa! Mums ir Ozoliņš.. Tur tomēr statistika ar ļoti garu bārdu liecina, ka Ozoliņš play-off sastāvā ir tikpat kā uzvara!

     [+] [-]

, 2010-03-11 11:16, pirms 15 gadiem
Katra spēle sākas no rezultāta 0:0. Neticu,ka šodien RD ies cauri totālās aizsardzības taktika. Ļoti liela nozīme būs tam, kurš šodien iemetīs pirmais. Ja RD,tad viņi var mēģināt pāriet uz aizsardzības hokeju,bet ja pirmie iemetīs SKA,tad RD ar šo aizsardzības taktiku cauri neies,jo uzbrucējiem būs jaiet uz priekšu. Kāda ir RD aizsardzība bez uzbrucēju atbalsta nevienam nav nslēpums-švaka.

     [+] [-]

, 2010-03-11 11:42, pirms 15 gadiem
nedomājot par šodienas spēles iznākumu - vakar no SKA izcīnījām sava laukuma priekšrocības un tas nav maz

  -1 [+] [-]

, 2010-03-11 11:43, pirms 15 gadiem
ieteikums - neprognozēt un neskriet pa priekšu notikumiem. gaidīt spēli un turēt īkšķus. rezultāts neizpaliks

     [+] [-]

, 2010-03-11 11:55, pirms 15 gadiem
Jāspēlē tikpat labi kā vakar un jāizvairās no jebkādiem noraidījumiem.Tad jā ,tad mūsējiem ir cerība!