Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

10 retoriskas piezīmes par Dinamo (5 min. pirms sezonas)

10 retoriskas piezīmes par Dinamo (5 min. pirms sezonas)
Viņi ir gatavi...
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Viņi trenējas arvien vairāk un dzer arvien mazāk... Viņi mežģī potītes un sastiepj cīpslas... Viņi ir gatavi sezonai! Kā allaž - starp rindām patiesībā ir atrodams daudz vairāk, nekā uzrakstīts.

1) Ozoliņš uz Jūrmalas šosejas diezgan pārliecinoši kontrolē divriteni ar nosaukumu Suzuki un tūkstots kubiem motora tilpuma starp kājām. Vai viņa līgumā ir atrunāti tikai dzeršanas jautājumi? Vai tas būs Šuplera nākamais baltais kumeliņš uz kura viņš jās?

2) Telkvistam izmežģīta potīte, bet viņš pēc trīs dienām kāpj uz ledus un mēģina slidot. Vai tas ir iekšējais aicinājums publiski nodemonstrēt, ka viņš šeit grib būt Nr.1, vai vainas apziņa, ka tomēr bija fiziski palaidies?

3) Treniņu slodzes pagaidām ir tieši tik lielas, lai Rīgas Dinamo hokejistiem neinteresētu pilnīgi nekas – arī pastaigas Vecrīgā... Vai tas ir trenera plāns, vai – mēģinājums apspēlēt Znaroku? Redzēsim.

4) Šuplers pirms sezonas beidzot pasaka, ka liela nauda hokejā rezultātu neveido... Trenerim vajadzēja ar Rīgas Dinamo pavadīt kopā divas sezonas, lai nonāktu pie šādas atziņas.

5) Kriss Holts uz Latviju atbrauca, līdzi ņemot sievas sapakoto sāls paciņu un piparus. Katru reizi braucot garām Rimi vai Maximai, viņš par šiem maldiem kaunīgi piesarkst... Un tā – divus nākamos gadus.

6) Hokejisti sev atvēlētajās pāris brīvdienās bija nodomājuši atpūsties. Mazliet, nost no acīm... Pirmoreiz Latvijas hokeja vēsturē uz vakaru sarūpētais alkohols palika līdz galam neizdzerts. Atbildīgi.

7) Ja Savickis nevar uzcelt savu halli, tad viņš var uzcelt vismaz biļešu cenas. Vismaz kaut kas ceļas... Tā kā nevar teikt, ka par hokeja līdzjutējiem netiek domāts. Viņi domā.

8) Kluba mājas lapā pie šķirkļa „Komandas vadība”, varam atrast informāciju tikai par treneri Šupleru. Pārējiem no vadības tikai vārds un uzvārds. Vai tas nozīmē, ka vajadzības gadījumā jau iezīmēts cilvēks, ko sitīs?

9) Komandas kapteinis pirms nedēļas iedzīvojās kājas cīpslu sastiepumā. Izrādās, bija saplīsis velotrenažieris, kas iestrēga uz pašu lielāko slodžu režīmu. Sandis padomāja, ka viņš palicis vājāks, ka dzelzis izrāda tādu pretestību. Un sāka mīt, no sirds...

10) Prieks, ka celtniecības kompānija, kas visu savu biznesu Latvijā ir balstījusi pārsvarā uz valsts treknajiem pasūtījumiem, ieskaitot Dienvidu tiltu, pēkšņi ziedo Dinamo komandai 200 000 eiro. Tā kā Rāvis ir kluba akcionārs, tad faktiski - ziedoja sev...

     [+] [-]

, 2010-09-08 07:58, pirms 14 gadiem
Un labi, ka tā...

 +11 [+] [-]

, 2010-09-08 08:07, pirms 14 gadiem
Atceroties no padomju gadiem - Ja pēc ballītes paliek pāri alkohols, tad kolektīvā ir problēmas. Ceru, ka šis teiciens šoreiz nav attiecināms.

  +5 [+] [-]

, 2010-09-08 08:55, pirms 14 gadiem
Puche kaa vienmeer formaa... Shupleram gan iedzeela,gad drusku aizstaaveeja Kopumaa ir ok...Nezinaaju,ka Ozo ar baiku plosaas apkaart...

 +11 [+] [-]

, 2010-09-08 09:50, pirms 14 gadiem
5) par sāli un pipariem - vajadzēja Daugaviņam paprasīt...

  +2 [+] [-]

, 2010-09-08 11:02, pirms 14 gadiem
Nobijos, ka topikā būs atkal tukšās pirmsezonas frāzes, bet visu cieņu Armandam, bija interesanti palasīt...

  +8 [+] [-]

, 2010-09-08 11:13, pirms 14 gadiem
Sāku domaat, vai Armandam nevajag pasham savu - "Armands Puče +".
Atvainojiet, bet citu autoru lasitais šeit īpasi neatškiras no SC lasāmā, kas protams ir pa brīvu...

     [+] [-]

, 2010-09-08 11:14, pirms 14 gadiem
Robis rakstīja: Sāku domaat, vai Armandam nevajag pasham savu - "Armands Puče +".
Atvainojiet, bet citu autoru lasitais šeit īpasi neatškiras no SC lasāmā, kas protams ir pa brīvu...
Kaapeec gan vinam taisiit puche +, ja jau Sportacentrs un sportaavize ir Puches lolojums?

     [+] [-]

, 2010-09-08 11:16, pirms 14 gadiem
ENCIO rakstīja: Nobijos, ka topikā būs atkal tukšās pirmsezonas frāzes, bet visu cieņu Armandam, bija interesanti palasīt...
nevajag tik daudz baidīties.. ha

  +1 [+] [-]

, 2010-09-08 11:43, pirms 14 gadiem
2) Varbūt Telkvists ir atskārtis vārtu sargu nozīmi Dinamo projektā, cik no nostāstiem ir dzirdēts arī pirmajā piegājienā tas esot bijis tāpat. Tā teikt publika savus vārtu vīrus iznēsā uz rokām, 110% atbalsa, bet ir ļooooooti prasīgi pret viņiem.

     [+] [-]

, 2010-09-08 11:47, pirms 14 gadiem
Kāds var man paskaidrot to par Holtu, sāli un un pipariem? Nesapratu.

  -4 [+] [-]

, 2010-09-08 12:17, pirms 14 gadiem
Robis rakstīja: Sāku domaat, vai Armandam nevajag pasham savu - "Armands Puče +".
Atvainojiet, bet citu autoru lasitais šeit īpasi neatškiras no SC lasāmā, kas protams ir pa brīvu...
Nu Armandam ir vislabākie raksti, tas ir skaidrs. Ošiņa rakstus vsp ir grūti lasīt...tas laikam arī jāmāk...uzrakstīt tā, ka citiem ir problēmas izlasīt Matulis - Viņš vrētu kādā alkohola avīzē strādāt nu ne jau SA+, saprotu viņš te ir tikai tpc, ka žēl laikam izmest viņu
Pārējie autori...vnk neraksta...labākajā gadījumā divus rakstiņus mēnesī

     [+] [-]

, 2010-09-08 13:51, pirms 14 gadiem
sirual rakstīja: Kāds var man paskaidrot to par Holtu, sāli un un pipariem? Nesapratu.
Ka viņš domāja, ka Latvija ir kkāda atpalikusi valsts kurā nav veikalu.. nu kkā tā.

     [+] [-]

, 2010-09-08 14:25, pirms 14 gadiem
Smaidiņa rakstīja: Ka viņš domāja, ka Latvija ir kkāda atpalikusi valsts kurā nav veikalu.. nu kkā tā.
Paldies!

  +2 [+] [-]

, 2010-09-08 15:59, pirms 14 gadiem
piekritu, ka Armands beigs rakstit parstasu abonet sporta avizi plus. Jau kadu laiku sporta avize vairs neko jaunu zinosam sporta lidzjutejam neraksta, tikai vienu un to pasu malj.Atceros vecos laikus,kad Puce rakstija sporta avize bija cita vertiba. tiesam zel ka sportazurnalistika ir amatieru limeni.. intervijas dazreiz palasot rodas iespaids, ka pirms tas intervijas zinaji vairak pilnigs tuksums... aizmirsti par ko bija runa jau pec 5 minutem.
tiesam deretu pamacities no "kluba" lielajam intervijam.

     [+] [-]

, 2010-09-08 16:20, pirms 14 gadiem
amphik rakstīja: piekritu, ka Armands beigs rakstit parstasu abonet sporta avizi plus. Jau kadu laiku sporta avize vairs neko jaunu zinosam sporta lidzjutejam neraksta, tikai vienu un to pasu malj.Atceros vecos laikus,kad Puce rakstija sporta avize bija cita vertiba. tiesam zel ka sportazurnalistika ir amatieru limeni.. intervijas dazreiz palasot rodas iespaids, ka pirms tas intervijas zinaji vairak pilnigs tuksums... aizmirsti par ko bija runa jau pec 5 minutem.
tiesam deretu pamacities no "kluba" lielajam intervijam.
nuu, tur jau arī intervē 2-3 profesionāli žurnālisti. Salīdzināji

     [+] [-]

, 2010-09-09 11:03, pirms 14 gadiem
tur cilveki vienakrsi gatavojas pirms intervijam ! izanalize aktualos jautajumos, ko vajadzetu uzdot, painteresejas par ko jau ir runats citos laikrakstos utt...

     [+] [-]

, 2010-09-09 17:35, pirms 14 gadiem
7) Mazliet par skarbu par to celšanos... bet sasmējos gan cepums

     [+] [-]

, 2010-09-12 21:42, pirms 14 gadiem
BB Rally Team rakstīja: Matulis - Viņš vrētu kādā alkohola avīzē strādāt nu ne jau SA+, saprotu viņš te ir tikai tpc, ka žēl laikam izmest viņu
Matuli neaiztiec! Puče ir labs žurnālists, bet kopējā hokeja pārzināšanā viņš varētu Matulim ūdeni pienest! Hokeja lietās Puče raksta vairāk to, ko uzzin... un slavē savējos, bet "dauza" tos, kas savējiem nepatīk. Ļoti subjektīvi parasti (nav runa par šo rakstu).

P.S. Dikti jau nu mūs briedina uz to, ka šogad Šuplers lidos.