Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret CSKA. Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret CSKA. Ko viņi izdarīja?
Rodrigo Laviņš
Foto: www.dinamoriga.eu

Ceturtā spēle pret CSKA un ceturtais zaudējums. Tiesa, šoreiz zaudējumam ir pavisam cita vērtība viena punkta izteiksmē. Arī "Torpedo" šodien nopelnīja tikai vienu punktu un "Dinamo" handikaps pār sekotāju palicis iepriekšējais - seši punkti.

Edgars Masaļskis
metieni: 27/28

Piespēli, kādu otrās trešdaļas ceturtajā minūtē Petrovickim iedeva Masaļskis, reti kad izdodas redzēt laukuma spēlētāju izpildījumā. Reizēm Edgars vārtos rāvās par sevi un par to čali, taču pēcspēles bullīšos šoreiz nebija glābējs. Agri vai vēlu, bet reiz visām sērijām pienāk beigas. Šoreiz - piecu pēc kārtas izcīnīto uzvaru sērijai.

Sandis Ozoliņš
spēles laiks: 24:59
punkti: 0+0
metieni: 1
soda minūtes: 2

Atkaltikšanās ar savu "draugu" Hartiganu. Ozoliņš esot apjautājies, vai ir paspējis sadakterēt savus pautus... Pavisam maz pietrūka, lai realizētu skaitlisko vairākumu, bet sagadījās tā, ka i pretinieks drusku patraucēja, i metiens nedaudz noplīsa. Trešās trešdaļas sākumā izdevās nosargāt otrajā periodā sastrādātos noraidījumus, taču ne uz ilgu laiku. Laukuma centrā netiekot līdzi pretspēlētājam, to izdodas apturēt tikai ar rokām. Noraidījums un vēl divas minūtes mazākumā... Sešas minūtes pirms pamatlaika beigām tika līdz vārtiem, sagaidīja Ņiživija piespēli un ... Kāpēc bija jāietur pauzīte, ja varēja mest uzreiz. Sandis uztaisīja mazu kniksi un ar to pietika, lai pretspēlētājs iekluptu krāgā. Vēl pēc pāris minūtēm ar uzbrukumu aizrāvās tikāl, ka ļāva CSKA izskriet divatā pret vienu aizsargu. Labi, ka Masaļskim šodien ir ķeramā diena.

Oļegs Sorokins
spēles laiks: 25:13
punkti: 0+0
metieni: 2
soda minūtes: 0

Skaitliskā vairākuma laikā vidus zonā kaut kas samisējās vien labi, ka pretinieks bija pārāk kusls. Jābūt uzmanīgākam. Toties izglāba komandu brīdī, kad aizrāvušies ar vairākuma realizāciju, visi aizskrēja mainīties aizmirstot paskatīties, ko šajā situācijā dara pretinieks. Viens pats Sorokins tika pamests divi CSKA spēlētāju saplosīšanai.

Krišjānis Rēdlihs
spēles laiks: 15:13
punkti: 0+0
metieni: 1
soda minūtes: 0

Jūtot, ka tuvojas pēdējā olimpiskā sastāva sijāšana un jūtot, ka arī Krišjānis ir starp būt vai nebūt, varēja just, ka Rēdlihs šai spēlei ir maksimāli mobilizējies un nospēlēja neizgudrojot jaunu divriteni. Bez riska, ar prātu, bet stresa.

Kristaps Sotnieks
spēles laiks: 16:41
punkti: 0+0
metieni: 0
soda minūtes: 0

Iespējams, ka sajutis olimpisko gaisu, spēlēja drošāk nekā citās reizēs un arī šajā mačā reizēm bija pamanāms pie pretinieku vārtiem. Tomēr vēl pāragri sacerēties par Vankūveru. Jāgaida pārbaudes spēle ar Vāciju, kur tad arī Znarokam būs jāvelk sērkociņi - Rēdlihs, Sotnieks vai Sorokins.

Rodrigo Laviņš
spēles laiks: 21:22
punkti: 0+0
metieni: 0
soda minūtes: 2

Par noraidījumu pirmajā trešdaļā neviena pārmetuma. Tieši tā jārīkojas ar pretinieku savu vārtu priekšā. Pat, ja viņi ir divatā. Abi CSKA spēlētāji tika noguldīti uz ledus. Pagarinājums, skaitliskais mazākums un Laviņš! Pārdesmit sekunžu laikā trīs reizes lika priekšā savas kājas pretinieku metieniem! Visu cieņu!

Guntis Galviņš
spēles laiks: 22:08
punkti: 0+0
metieni: 3
soda minūtes: 2

Jau pirmajās minūtēs pretiniekam parādīja, ka nav ieteicams ilgāku laiku uzkavēties mūsu vārtu tuvumā. Otrās trešdaļas sākumā bija ļoti aktīvs: savā zonā izcīnīja ripu, skrēja ieņemt Maskavu, uzmeta pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un zaudēti vārti (1:1). Tuvāk otrās trešdaļas izskaņai izdarīja to, kas ir aizliegts visās hokeja ābecēs - pa centru deva tālo piespēli. Ja tā iziet cauri, tad ir skaisti, bet parasti šādas piespēles ir labs medījums pretiniekam. Šoreiz bez sliktām beigām...

Aleksandrs Ņiživijs
spēles laiks: 19:22
punkti: 0+0
metieni: 0
soda minūtes: 2

Ir jau skaisti, kad Ņiživijs taisa sev raksturīgās pauzes un vēl skaistāk, kad viņš realizē bullīšus, taču, kas par daudzi tas par skādi. Spēlējot piecatā pret trim Ņiživija pauze un nedaudz nokaitināja. Nespēja savaldīt pretspēlētāju nopelnot divas minūtes. Situācija nepateicīga - pusotra minūti jāspēlē trijatā pret četriem. Atkal bullīši, atkal pirmais met Ņiživijs, atkal smuki tiek izraustīts vārtsargs, tikai metiens pāri vārtiem.

Roberts Petrovickis
spēles laiks: 16:26
punkti: 0+0
metieni: 1
soda minūtes: 0

Dežūrējot uz pretinieku aizsardzības zonas zilās līnija sagaidīja Masaļska tālo piespēli un pats arī izdarīja visu, lai turpinātu uzbrukumu pametot ripu tālāk Hosam. Turpinājums vairs nebija tik labs. Tūlīt pēc zaudētajiem vārtiem vienatnē aizkapājās līdz pretinieku vārtiem, tikai neizdarīja visu līdz galam. Vārtsargs patraucēja.

Marsels Hosa
spēles laiks: 21:20
punkti: 0+0
metieni: 5
soda minūtes: 2

Masaļskis savā zonā iesāka, Petrovickis pie pretinieku zonas turpināja pametot ripu brīvajam Hosam, bet... Marsels pats ir atzinis, ka viņam ne īpaši iet pie sirds izgājieni viens pret vienu. Vairāk kā skaidrs, ka ne jau tīšām Hosa salauza pretinieka nūja, bet tiesnesim ir vienalga - tīši vai nejauši. Marselam jāuzsauc bankets Laviņam par melno darbu aizsardzībā.

Mārtiņš Karsums
spēles laiks: 17:22
punkti: 0+1
metieni: 1
soda minūtes: 0

Piesaistot sev divus, varbūt pat visus trīs pretspēlētājus, Mārtiņš atbrīvoja rokas Ankipānam kurš padarīja darbu līdz galam. Karsuma rokās, kājās un nūjā tika ielikts mača liktenis. Tieši Mārtiņam bija jāizpilda trešais bullītis. Izskatījās, ka prātā Karsums visu bija izplānojis pareizi, taču rokas neturēja līdzi...

Jānis Sprukts
spēles laiks: 22:08
punkti: 0+1
metieni: 3
soda minūtes: 0

Labi pastrādāja aiz pretinieku vārtiem droši pieturot ripu un pēc tam to izspēlējot brīvajam Ankipānam. Melnā darba darītāja neliels mākslas darbs. Līdzīga situācija izveidojās pirmās trešdaļas vidū, kad atkal labi pastrādājot aiz pretinieku vārtiem, Jānis atrada brīvu Karsumu, tikai šoreiz bez vārtu guvuma.

Ģirts Ankipāns
spēles laiks: 15:00
punkti: 1+0
metieni: 2
soda minūtes: 0

Piemērs, kā jāstrādā visiem maiņas uzbrucējiem - Sprukts un Karsums "sasēja" pretinieku aizsargus atbrīvojot Ankipānam ceļu brīvam metienam un lieta darīta - 1:0. Kopš 14. janvāra Ģirts nebija guvis vārtus.

Lauris Dārziņš
spēles laiks: 14:44
punkti: 0+0
metieni: 3
soda minūtes: 0

Katrā periodā izdarīja pa metienam. Katrs no tiem bija ar savu viltību metot no pretinieka aizsega, taču vēl viltīgāks bija vārtsargs. Bet, ne tik viltīgs, lai neitralizētu Laura pēcspēles metienu.

Martins Karija
spēles laiks: 9:03
punkti: 0+0
metieni: 1
soda minūtes: 0

Laikam jau veltīgi katrā spēlē no Karijas gaidīt kādu mazu brīnumu. Arī iespēju nemaz nebija tik daudz. Pirmajā trešdaļā palaida ripu vārtu virzienā, bet otrajā apsēdās uz rezervistu soliņa.

Miķelis Rēdlihs
spēles laiks: 15:30
punkti: 0+0
metieni: 1
soda minūtes: 0

Izskatās, ka "Dinamo" pirmajā trešdaļā laimi meklēja aiz pretinieku vārtiem. Līdzīgi kā Sprukts, šoreiz aiz vārtsarga muguras pretinieku kaitināja Miķelis Rēdlihs. Kaitināja tik ilgi, kamēr atrada pavisam brīvo Kariju. Diemžēl nekā. Trešajā trešdaļā bija iespēja gūt otros vārtus, taču darba lauks bija pārāk šaurs - blakus pretinieks un vārtsargs piesedzis brīvo stūri.

Roberts Bukarts
spēles laiks: 4:46
punkti: 0+0
metieni: 1
soda minūtes: 0

Ehhh, žēl, ka Bukartam nav garākas rokas vai izvelkamā nūja. Pietrūka pusotra centimetra, lai apslidojot vārtus ieslidinātu ripu brīvajā stūrī. Toties nopelnīja skaitlisko vairākumu. Otrs mazākais spēles laiks, taču to aizvadīja pietiekami lietderīgi. Noteikti vērtīgāk, nekā viens otrs padsmit laukumā pavadīto minūšu laikā.

Maiks Iguldens
spēles laiks: 12:26
punkti: 0+0
metieni: 2
soda minūtes: 2

Gaidām nākošo spēli, kad Iguldenam izdosies pareizajā vietā nolikt savu nūju un kad kāds tai uzmetīs virsū ripu. Daudz laika vairs nav atlicis - vēl trīs regulārā čempionāta spēles un vēl, varbūt, tikpat "play off" pirmajā kārtā.

Mārtiņš Cipulis
spēles laiks: 4:00
punkti: 0+0
metieni: 1
soda minūtes: 0

Gaidīja Cēsis, gaidīja Matulis, gaidīja pats Cipulis. Nesagaidīja. Ļoti cerams, ka Mārtiņš visus savus lādiņus ir pietaupījis Vankūverai.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-07 20:54, pirms 15 gadiem
Darzina bullits bija kkas..

  -3 [+] [-]

, 2010-02-07 21:19, pirms 15 gadiem
Sotnieku vajag izlasē....

  +2 [+] [-]

, 2010-02-07 21:37, pirms 15 gadiem
Diemžēl, bet titula RD sezonas lielākā vilšanās - Mārtiņš Cipulis

  +4 [+] [-]

, 2010-02-07 21:47, pirms 15 gadiem
Jaa, Sotnieks pekshnji atgriezies, prieks par vinju, speelee beidzot droshi, malacis!!!
Karsums gan tads parasts uzbrucejs izradas, taa visi vinju gaidijam, bet nekaa, ar nepacietibu gaidu kadu spilgtu epizodi no vinja, bet sanak visu laiku otradi.

  +5 [+] [-]

, 2010-02-07 22:06, pirms 15 gadiem
Laura bullis vienkārši šedevrs, tā izgērbt kīperu...

Lauris vispār manāmi pielicis, pēdējās spēlēs jau tādi stiķi, šitas bullis šodien, tad aizvakar bullis, papildlaikā gūtiem vārti pret atlant...MONSTRS!

  +2 [+] [-]

, 2010-02-07 23:11, pirms 15 gadiem
interesanti ka aizsargiem ir vai nu tikpat vai vairaak uzmetienu uz vaartiem nekaa uzbruceejiem

  +2 [+] [-]

, 2010-02-08 00:04, pirms 15 gadiem
Kāds vispār zin cik Arnsons saņem par savu garadarbu laukumā??

     [+] [-]

, 2010-02-08 00:13, pirms 15 gadiem
ZORRO rakstīja: Diemžēl, bet titula RD sezonas lielākā vilšanās - Mārtiņš Cipulis
Nu jācer ,ka ''izšaus'' Olimpiādē!

  -1 [+] [-]

, 2010-02-08 08:38, pirms 15 gadiem
Vakar Sprukts vienkārši nokaitināja - bija tik pat lēns kā Arnasons. Atšķirība tikai tā, ka Arnasons prot padot precīzas piespēles, bet Jančuks - NEKĀ!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-08 16:43, pirms 15 gadiem
girtssss rakstīja: Jaa, Sotnieks pekshnji atgriezies, prieks par vinju, speelee beidzot droshi, malacis!!!
Karsums gan tads parasts uzbrucejs izradas, taa visi vinju gaidijam, bet nekaa, ar nepacietibu gaidu kadu spilgtu epizodi no vinja, bet sanak visu laiku otradi.
Te ir arī atbilde par NHL, visi cepās ka neviens viņu nenovērtē, reku mums viņš ir acu priekšā...
Es teiktu spēlē Vidēja Eiropieša hokeju, tendētu uz spēka spēli... nebūsim nauvi, NHL sapņos redzams, vismaz pagaidām...