Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "Coyotes". Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret "Coyotes". Ko viņi izdarīja?
Par labāko "Dinamo" sastāvā tika atzīts Kriss Holts
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Varam šo spēli saukt par vēsturisku, varam to saukt par atkalredzēšanos ar NHL, taču kopējā bilde no tā nemainās. Vienai no KHL vidusmēra komandām par kādu tiek uzskatīta "Dinamo", NHL viduslīmeņa komandas meistarības griesti ir stingri par augstiem.

Mikaels Telkvists
Metieni: 1/20
Pirmo četru minūšu laikā Telkvistam vismaz trīs reizes bija tā kārtīgi jāiespringst. Gan aizsargu nolaidības dēļ, gan pretinieku meistarības dēļ... Atvēlētajā laikā "Dinamo" vārti bija droši un uz aci šķita, ka šoreiz tieši Telkvists radīja drošības sajutu, kaut arī Holts vārtos neraustījās.

Kriss Holts
Metieni: 2/22
Abus vārtsargus "koijoti" nodarbināja vienādi, kā sarunājuši - katram vajadzēja atvairīt līdzīgu metienu skaitu. Vainot Holtu abos zaudētajos vārtos? Par ko, ja aizsargi ļauj "izvarot" savu vārtsargu? Toties treneriem tagad būs par ko padomāt, kuru likt vārtos nākamajā KHL mačā.

Sandis Ozoliņš
Spēles laiks: 21:29
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Neradās iespaids, ka Ozoliņš šo spēli uztvēra ļoti nopietni. KHL mačos ir daudz aktīvāks un ne jau Ozoliņš ir tas spēlētājs, kuram sevi vajag apliecināt uz NHL kluba fona. Viņš savu NHL sāls pudu jau ir apēdis.

Oskars Cibuļskis
Spēles laiks: 20:28
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Nez, vai kāds hokeja līdzjutējs ar ilgāku stāžu Oskaram nav stāstījis TO laiku redzēto, kad NHL veči visus, kuri pietuvojās rokas stiepiena attālumā, uzreiz deva pa muti... Pat nūju neizkustējās lai patraucētu Pjatam uzmest pa tukšajiem vārtiem, bet iespēja bija ne tikai pavicināt nūju, bet arī sasiet metējam rokas.

Arvīds Reķis
Spēles laiks: 16:14
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

Kristaps Sotnieks
Spēles laiks: 14:50
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Viena spēle nevar kļūt par kritēriju spēlētāja varēšanas/nevarēšanas noteikšanai uz NHL komandas fona. Kā zināms, tad vasarā Kristaps mēģināja iekļūt "Capitals" sistēmā un šodienas spēle sniedza daļēju atbildi, kāpēc viņš tur neiekļuva. Nekas, ja izmet pa durvīm, tad jārāpjas atpakaļ pa logu...

Jēkabs Rēdlihs
Spēles laiks: 14:37
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Stāvot uz vietas meklēja iespējas, kā apstādināt ieskrējušos pretinieku. Neko labāku kā pieturēšanu ar nūju nevarēja izdomāt. Divas minūtes...

Krišjānis Rēdlihs
Spēles laiks: 4:34
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Mīņājoties uz Ņūdžersijas "Devils" pamatsastāva sliekšņa, tā arī neizdevās NHL aizvadīt nevienu spēli. Ko Krišs neizdarīja Ziemeļamerikā, to izdarīja "Dinamo" sastāvā. Vismaz kāds mierinājums...

Guntis Galviņš
Spēles laiks: 16:13
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Nez, uz kurieni Galviņš skrēja, ka viņu vieglā pretkustībā noķēra pretinieks? Trešā minūte un jau viesu izgājiens 1 pret 1. Divas minūtes nosēdēja Miķelis Rēdlihs un tūlīt viņa vietu ieņēma Galviņš - atkal četras minūtes pēc kārtas mazākumā. Vismaz nemuļļājās ar pretinieku un kārtīgi viņu pamīcīja savu vārtu priekšā, bet vārti zaudēti tik un tā (1:3).

Jānis Andersons
Spēles laiks: 4:18
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Sezonas sākumā tika nosūtīts uz Liepāju un KHL tā arī nepaspēja aizvadīt nevienu spēle un te uzreiz izsaukums uz maču pret "Coyotes". Nez, vai Andersons tiktu izsaukts, ja spēlētu Rodrigo Laviņš?

Aleksandrs Ņiživijs
Spēles laiks: 15:21
Metieni: 0
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
No ritma nedrīkst nolēkt arī draudzības spēlē. Pēdējās četrās KHL spēlēs Ņiživijs bija nopelnījis vismaz vienu rezultativitātes punktu un nu šī sērija ir pagarināta līdz piecām. Ņiživijam paveicies ar inventāru - Džovanovskis tā dauzīja pa Aleksandra nūja, ka amīša "koks" salūza. Trešā trešdaļa iesākta ar skaitlisko vairākumu... Un bez neviena metiena pa vārtiem visu divu minūšu laikā.

Marks Hartigans
Spēles laiks: 17:16
Metieni: 1
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 2
Kad "koijoti" guva vārtus un tos neieskaitīja, šķiet, ka Hartigans apzināti nestūma pretinieku prom no vārtiem. Redzot, ka viņš atrodas vārtsarga laukumā, pilnīgi droši bija, ka vārti netiks ieskaitīti (gadījumā, ja tie tiks gūti)... Atkal kliboja spēles disciplīna. Septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām tika nopelnīts skaitliskais vairākums, parādījās kaut kāda cerība, bet še tev - Hartigans pretinieku zonā nopelna noraidījumu. Nav pirmā reize...

Broks Troters
Spēles laiks: 18:41
Metieni: 2
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 2
Vienalga kādā maiņā tu spēlē, tik bērnišķīgu noraidījumu nedrīkst nopelnīt - ņemt un vienkārši iebāzt nūju starp slidām... Pirmais mazākums. Otrās trešdaļas sākumā uz savas zilās līnijas izdevās pārķert ripu un aizskriet viens pret vienu. Šādā izgājienā nav laika domāt ko un kā darīt, kā tas ir pēcspēles metienos... Liela loma pirmajos gūtajos vārtos - aiz vārtiem saspēlējās ar ... vārtiem, izslidoja uz vārtu priekšu, apgriezās ap savu asi un no neērtās puses iedeva piespēli uz tālo stūri, kur jau atradās Hartigans.

Mārtiņš Karsums
Spēles laiks: 13:23
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Pāris minūtes pēc Džeriņa neizmantotās izdevības, līdzīgā situācijā, tikai kādu pusotra metru tālāk vārtiem, atradās Karsums. Meta precīzi, tikai ka Brizgalova sejas masku.

Jānis Sprukts
Spēles laiks: 14:54
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Sprukts "Dinamo" pēc izskata padevies visraženākais, taču savu vārtu priekšā, kad tika zaudēti otrie vārti, bija aizmirsis novilkt baltos cimdus. Situācija tieši tāda pati kā pirmajos zaudētajos vārtos - nekādas pretestības. Kā otrajā pārtraukumā teica Vladimirs Jurzinovs, rīdzinieki esot pārāk "dobriņkije".

Ģirts Ankipāns
Spēles laiks: 13:23
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

Lauris Dārziņš
Spēles laiks: 14:08
Metieni: 4
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Pirmais vistuvāk vārtu gūšanai bija iepriekšējo spēli izlaidušais Dārziņš. Smuki jau Troters uzlika viņam ripu ērtam metienam, taču vārtu guvums kā nav tā nav... 14. minūtē laukuma centrā nejauši patrāpījās Apšala nūjas ceļā un pirmais vairākums nopelnīts.

Vitālijs Karamnovs
Spēles laiks: 10:49
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

Miķelis Rēdlihs
Spēles laiks: 13:48
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 4
Pirmajā trešdaļā "Dinamo" spēlētāji izdarīja tikai piecus metienus un trīs no tiem - Miķelis. Kad tiec ielīmēts apmalē, niez nagi uzreiz atriebties. Nav sliktākā īpašība, taču to jādara bez noteikumu pārkāpuma. Tikko kā divas minūtes jau bija atsēdējis Jēkabs un uzreiz arī Miķelis apsēdās uz brāļa iesildīto soliņu. Tā otrās trešdaļas pēdējās četras minūtes tika spēlēts mazākumā. Sekas - zaudēti vārti. Kad Rēdlihs nonāca aci pret aci ar "Coyotes" vārtsargu (55.min.), izskatījās, ka Miķelis aiz laimes ir apstulbis. Tā arī nekļuva skaidrs, kāpēc viņš nemeta pa vārtiem.

Roberts Bukarts
Spēles laiks: 8:31
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Pirms spēles Helmuts Balderis Krievijas televīzijai teica, ka viņš cerot uz kādu no "Dinamo" jaunajiem un nosauca tikai vienu uzvārdu - Bukartu. Daudz netrūka, ka Bukarts attaisnotu vecmeistara cerības. Otrās trešdaļas vidū palika vārtu priekšā un ar metienu vilcinājās tik ilgi, kamēr īstais mešanas brīdis tika nogulēts.

Andris Džeriņš
Spēles laiks: 7:34
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Varam ticēt, varam arī neticēt, bet Mikušs ir nosēdināts malā. Redzēsim, vai Mikušs turpat paliks arī oficiālajā sestdienas spēlē pret "Torpedo"... Nonākot blakus saviem ierastajiem partneriem, Džeriņš jutās labāk, nekā kopā ar Dārziņu un Rēdlihu. Katrā ziņā pirmajā trešdaļā bija vēl tuvāk vārtu gūšanai nekā Dārziņš - atrodoties iepretī vārtiem tā arī neizdevās piečakarēt Brizgalovu.

Gints Meija
Spēles laiks: 7:32
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Otrās trešdaļas sestajā minūtē noķēra pretinieku uz pretkustību un nopelnīja skaitlisko vairākumu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-10-06 22:17, pirms 14 gadiem
kaut kāds kārtējais Strausa murgojums.
Strausa kungs, pēc šīs spēles nevar spriest par to, ka Dinamo līdz koijotiem griesti par augstu. Nu, nebija ši spēlei tāds raksturs kā ska pret canes

     [+] [-]

, 2010-10-06 22:17, pirms 14 gadiem
"Coyotes" respektēja Ozoliņu (manuprāt, vienīgo no dinamiešiem).

  -4 [+] [-]

, 2010-10-06 22:21, pirms 14 gadiem
Vispār jau Hartigans vairākās spēlēs noraidās ļoti nepiemērotas un nevajadzīgās spēlēs. Matuļa Jānim kaut kas par to būtu jāsaka, jo Trottes spēles vidū tik dabūja muļķīgu noraidījumu (par izrunāšanās 10 min.), bet šķiet, ka vēl tagad tas nav aizmirst.

  -1 [+] [-]

, 2010-10-06 22:30, pirms 14 gadiem
Nu feinu nu, redzējam cik tālu esam no NHL līmeņa, cik lēni mēs darbojamies uz laukuma, principā visas piespēles bija par lēnu, visi metieni, vārtu sargam redzami, vairākumā neviens nav vārtu priekšā... NU normāli, tā biju arī gaidījis, jo nu taisnība vien ir, ka NHL viss notiek divreiz ātrāk... Mūsējie malači, no Dārziņa vis vairāk gaidīju kādu banku

  -4 [+] [-]

, 2010-10-06 22:33, pirms 14 gadiem
Smieklīgi ir tas, cik ļoti Strausam nepatīk Reķis... Ja parasti Reķis tiek noriets, tad šoreiz, kad Reķis patiesi nospēlēja labi, par šamējo nekas netiek uzrakstīts..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-10-06 22:35, pirms 14 gadiem
Njaa, kada jega rakstit rakstu, kur visus noliek, un var teikt tikai vienaa vai divos teikumos kkas labs pateikts...virsraksts vareja but ko neizdarija.

 +11 [+] [-]

, 2010-10-06 22:50, pirms 14 gadiem
Nepamatoti maz uzslavēts Troters - rādīja ļoti pārliecinošu sniegumu un bija komandas galvenais vilcējs uzbrukumā. Toties Dārziņš - tā vien šķiet, ka nevis viņam tā nūja noburta (kā teica Kreipāns), bet gan vienkārši no Bērziņa aizņēmies...

     [+] [-]

, 2010-10-06 23:02, pirms 14 gadiem
sandis444 rakstīja: kaa nav vārtu priekšā neviena??? Tad tu 100% ka neredzeeji kā mūsējie guva vieniigos vartus šai spēlē!

žēl Tevis!!
Nu tas, ka vienīgos vārtus guva tādā veidā, kā vajadzētu virzīt visus uzbrukumus, kur nu vēl vairākumu pret tik augstas klases vārtu sargu nenozīmē, ka tā bija. Kur pēdējā vairākumā bija kāds pie vārtiem?, kur pirmspēdējā vairākumā bija kāds pie vārtiem? Tas, viens spēlētājs divus, trīs metrus no vārtu sarga neko nedod. Vārtu vecis visu redz, un takatā nav metienu. Ir jāmet, un galvenais jāmet ātri, asi un bez ripas turēšanas, NHL savādāk vārtus gūt ir ļoti maza iespēja... Labākā iespēja bija Džeriņam, bet diemžēl meistarība un pieredze šoreiz bija zaudētājos...

  +1 [+] [-]

, 2010-10-06 23:05, pirms 14 gadiem
Buutu brinums gaidit ko citu, bijushie NHLeri, caurkritushie NHLeri, un tie kas nedavilka lidz NHL pret NHL vidusmeera komandu, kura ir top komanda aizsardzibaa. Normaali nospeleja, neko vairaak jau nav ko prasiit.

     [+] [-]

, 2010-10-06 23:11, pirms 14 gadiem
No vārtu priekšas vārti tika gūti vienādos sastāvos !
Vairākumā neviens mūsējos vārtu priekšā nelaida !

     [+] [-]

, 2010-10-06 23:24, pirms 14 gadiem
sajūta tāda, ka ja būtu jāspēlē vēl 10min mūsējie izirtu pa vīlēm! Coyotes tā ari neieslēdza īstos ātrumus!

     [+] [-]

, 2010-10-07 00:59, pirms 14 gadiem
murgs, ērik , piedo

  -1 [+] [-]

, 2010-10-07 07:11, pirms 14 gadiem
Manuprāt, labi nospēlēja, lai gan, ja zaudējot ir jāsaka, ka labi... bet vispār tiešām šī spēle patika. Karamnovam gan vajadzēja pierakstīt, ka viņam šī bija labākā spēle "Dinamo" sastāvā. Vispār ļoti patika 4. maiņa šodien. Prieks, ka Mikušs atsēdināts, cerams, ka uz ilgu laiku.

     [+] [-]

, 2010-10-07 09:06, pirms 14 gadiem
Izskatās, ka Strausa kungs, rakstot šo rakstu bijis "nelabā omā". Laikam gribēja būt objektīvs kritiķis, bet sanāca subjektīvs nolicējs pret visu Dinamo. Ar to es gribu teikt, ka Strausa kungs tagad apmierināts berzē roķeles un stūrīti klusi smaida:"He hee, es tak teicu, ka Dinamo projekts tāds nenopietns plezīrs vien ir, a Jūs man neticējāt!" Strausa kungs - vai tiešām šajā spēlē Jūs nesaskatījāt neko labu un noderīgu?

  +2 [+] [-]

, 2010-10-07 10:01, pirms 14 gadiem
Strausam vecuma īgnums lien ārā pa visām kabatām

     [+] [-]

, 2010-10-07 10:26, pirms 14 gadiem
Varēja redzet, ka NHL večiem ir krampis un ka mūsējie nav pieraduši pie tādas spēles. Labi, ka nebiju klātienē, trešais periods garlaicīgs un bez disciplīnas no Dinamo.

  +2 [+] [-]

, 2010-10-07 11:03, pirms 14 gadiem
Pēc vakardienas spēles noskatīšanās arēnā, un izlasot virsrakstu '' ko viņi izdarija'', gribas teikt NEKO, nu gandrīz neko!
Sākšu ar to, ka mūsējie necīnijās, izdarija daudz muļķīgu kļūdu( Miķelis, Ozo) es pat teiktu, ka diezvai 70% spēku izlika!!!
Skumji no Dinamo puses, jo arēna bija pilna un pirmjās divās trešdaļās atbalstija kā nu mācēja un varēja! Es biju fanu sektorā, un novēroju pirmo reizi triju gadu laikā nebijušu parādību, proti, ka PAT faniem fanu sektorā, redzot notiekošo tizlošanos laukumā, trešajā periodā bija nolaidušās rokas, pierimušas vienmēr draudīgās bungas un apklusušas vienmēr skāļās balsis!!! Tas par kaut ko liecina, vai ne? Tā nekad nebija bijis, jo lai nu kā ir gājis komandai, tad fanu sektors viemēr bija skaļš, un abalstija, bet vakar mūsējo izcilā necīnīšanās, pat daudziem pastavīgajiem līdzjutējiem fanu sektorā bija pieriebusies!
Es saprotu, ka sezona gara, spēki jātaupa utt., bet viņi ir profi, kas saņem štukās mēnesī, bet daudzi no mums pa pēdējo kāpostu aiziet varbūt reizi mēnesī uz hoķi, jo biežāk nevar atļauties, un tāpēc , es uzskatu, ka šāda tizlošanās un necīnīšanās bija klaja ņirgāšanās par arēnā sanākušajiem līdzjutējiem, pat šāda formāta spēlē!!
Pēs spēles Simsons brēca mikrofonā, lai komandas paliek uz fotogrāfēšanos, bet mūsējie nez kapēc aizslidoja prom!!!????
p.s. izskatijās, ka mūsējiem, te es domaju hokejistus, šī spēle bija vēl mazāk vajadzīga kā kojotiem. Radās iespaids, ka mūsējie bija kā uz katorgu atvesti, tik nebija vagara, kas dzen uz priekšu! Skumji, skaists hokejs izpalika, tā vietā bija riktīga muļļāšānās! Cik labi bija viss noorganizēts, tik slikta bija pati spēle!

     [+] [-]

, 2010-10-07 11:05, pirms 14 gadiem
Protams, kas labs jau arī bija, vismaz man vakar patika Dārziņa, Ņiživija, Holta un Trotera spēle!

     [+] [-]

, 2010-10-07 11:15, pirms 14 gadiem
augstāk aprakstītā autora statistika ir daudz briesmīgāka nekā Arēnā klātienē no malas vērojot. Pilnīgi nekāds 3.periods, kas arī sabojāja abus pirmos, kurus vēl aiz ausīm varētu pievilkt. Palasot statistiku kļūst skaidrs, ka vēl ar mazu rezultātu zaudējām... Paveicās... Mums ir treneru korpuss - lai meklē iemeslus. Tikai var jau gan citu topiku preses konferencēs izdomāt Julijuss. Savādāk liekas, ka viņš mums saslimis ar grippu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-07 13:21, pirms 14 gadiem
sandis444 rakstīja: Sandis Ozoliņš Spēles laiks: 21:29
Domaaju ka Ozo uz 100 % atdevi nespeeleeja, tipa uztveera to kaa parastu draudziibas speeli un tas ir arii normaali paskatoties kaads RD ir speelju grafiks shajaa menesii...vienkarshi nenormaals...

     [+] [-]

, 2010-10-07 13:59, pirms 14 gadiem
Grūti, protams, spriest par kaut ko pēc draudzības spēles, bet skatoties tur uz vietas šķita, ka trešā maiņa ar Karamnovu centrā izskatījās visnotaļ labi, katrā ziņā labāk nekā ar Mikušu pirms tam.

     [+] [-]

, 2010-10-07 16:36, pirms 14 gadiem
vitamins69 rakstīja: Pēc vakardienas spēles noskatīšanās arēnā, un izlasot virsrakstu '' ko viņi izdarija'', gribas teikt NEKO, nu gandrīz neko!
Sākšu ar to, ka mūsējie necīnijās, izdarija daudz muļķīgu kļūdu( Miķelis, Ozo) es pat teiktu, ka diezvai 70% spēku izlika!!!
Skumji no Dinamo puses, jo arēna bija pilna un pirmjās divās trešdaļās atbalstija kā nu mācēja un varēja! Es biju fanu sektorā, un novēroju pirmo reizi triju gadu laikā nebijušu parādību, proti, ka PAT faniem fanu sektorā, redzot notiekošo tizlošanos laukumā, trešajā periodā bija nolaidušās rokas, pierimušas vienmēr draudīgās bungas un apklusušas vienmēr skāļās balsis!!! Tas par kaut ko liecina, vai ne? Tā nekad nebija bijis, jo lai nu kā ir gājis komandai, tad fanu sektors viemēr bija skaļš, un abalstija, bet vakar mūsējo izcilā necīnīšanās, pat daudziem pastavīgajiem līdzjutējiem fanu sektorā bija pieriebusies!
Es saprotu, ka sezona gara, spēki jātaupa utt., bet viņi ir profi, kas saņem štukās mēnesī, bet daudzi no mums pa pēdējo kāpostu aiziet varbūt reizi mēnesī uz hoķi, jo biežāk nevar atļauties, un tāpēc , es uzskatu, ka šāda tizlošanās un necīnīšanās bija klaja ņirgāšanās par arēnā sanākušajiem līdzjutējiem, pat šāda formāta spēlē!!
Pēs spēles Simsons brēca mikrofonā, lai komandas paliek uz fotogrāfēšanos, bet mūsējie nez kapēc aizslidoja prom!!!????
p.s. izskatijās, ka mūsējiem, te es domaju hokejistus, šī spēle bija vēl mazāk vajadzīga kā kojotiem. Radās iespaids, ka mūsējie bija kā uz katorgu atvesti, tik nebija vagara, kas dzen uz priekšu! Skumji, skaists hokejs izpalika, tā vietā bija riktīga muļļāšānās! Cik labi bija viss noorganizēts, tik slikta bija pati spēle!
Piekrītu tev par 95%. vakar atnākot no arēnas tāda nelāga jushka bija, nevarēja saprast par ko, šorīt sapratu, jushka it kā būtu piekāsts.
Visa tā spēle tāda pohazuha vien bija:
1. no coyotes puses - ierāsānās rīgā uz 4 stundām, ja neskaita spēles laiku
2. mūsējo slidināšanās un tizlosanās, ar daziem iznemumiem, troters, telkvists, holts - pienemu ka shie chalji gribeeja ko paradit NHLeriem
3. no skatitaju puses - pilnas tribines ar "svetdienas skatitajiem un visādiem VIPiem, kas parasti uz hokji neiet", nezinu kā fanu sektorā, bet tur kur es biju - atbalsts praktiski nekāds ar daziem iznemumiem

Protams viss bija taa svinīgi un pacilāti, bet palika iespaids ka abām komandām bija po, coyoti vienkārshi pielika tik daudz lai vinnētu un daudz laikam nevajadzēja