Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

10 retoriskas piezīmes par „Dinamo” (sezona pusē)

10 retoriskas piezīmes par „Dinamo” (sezona pusē)
Masaļskis ir atkarojis pirmo pozīciju Rīgas "Dinamo" vārtos.
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Trīs sezonas mēnešos ap komandu ir bijušas gana daudz kaislību, lai uz šiem notikumiem paskatītos ar mazliet retorisku piegaršu. Piezīmju kārtībā zemtekstus nemeklēt...

1) Snaiperis Hosa jau ir guvis vairāk vārtu, cik pērnsezon kopā. Piedodam grēkus aizsardzībā un mēģinām saprast, kāpēc viņš nebija vajadzīgs citiem KHL klubiem.

2) Pirms gada ap šo laiku Masaļskis... Izskatās, ka savas neveiksmes Edgars ir konvertējis meistarībā. Viņš prot sargāt vārtus, arī stāvot uz galvas.

3) Sorokinam treneris uztic divreiz lielāku spēles laiku, salīdzinot ar pagājušo sezonu. Alga divreiz mazāka (ja salīdzina ar to pašu pērno gadu)...

4) Sprukts ar galdnieka pacietību drāž savas izdevības pie abiem vārtiem. Būs labi – arī tētim Karlo ar pirmo reizi Buratīno nesanāca, bet pēc tam bija tādi piedzīvojumi!

5) Brāļiem Rēdlihiem komandā ir konkrēti uzdevumi – Miķelis skrien un met, Jēkabs sit un grūž, bet Krišjānis...mēģina uzminēt trenera garastāvokli.

6) Neapskaužu Ņiživija zobārstu...

7) Sezonas pirmajā pusē komandas ārsti visvairāk svīda, pierunājot Sandi Ozoliņu veikt elkoņa operāciju. Rezultāts – 1:1. Ar pirmo reizi Ozo nepadevās...

8) Arnasonam atliek gūt vēl dažus vārtus, lai mēs beidzot uzzinātu, kurš īsti viņu atveda uz Rīgu. Loģiski, ka pēc pirmajām tukšajām spēlēm krustvecāki nepieteicās...

9) Uzvarot čempionus no Kazaņas, favorītus no Sanktpēterburgas un talantus no Jaroslavļas, Rīgas „Dinamo” apklusināja skeptiķus un... neticīgo treneri Šupleru.

10) Dienā, kad Normunds Sējējs piezvanīs Pēterim Skudram... Jā, kas gan varētu notikt šajā dienā?

1 2 50 komentāri

 +17 [+] [-]

, 2009-12-03 07:40, pirms 15 gadiem
6) Neapskaužu Ņiživija zobārstu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: aizermans19
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2009-12-03 07:59, pirms 15 gadiem
Armand, tu esi Pēterim vistuvāk stāvošais, vismaz zilajos ekrānos, tā kā atbildi uz 10 vislabāk varētu zināt pats.

     [+] [-]

, 2009-12-03 08:20, pirms 15 gadiem
Boooommmm! rakstīja: Izlasot virsrakstu gaidīju kaut ko vairāk no šī raksta, bet tāds "ČIKS" vien ir sanācis (ar visu retoriku). Ja jau grib izteikties par RD, tad nepietiek ar 5min laikā uzrakstītām "retoriskām" peizīmēm. Kā nekā daudzime no mums ietrīcas sirds, kad hokeja laukumā parādās RĪGAS DINAMO, un ar seklu retoriku, dārgais autor, savas "akcijas" fanu vidū nepacelsi!!!
Vai tad rakstu merkis ir pacelt savas akcijas fanu vidu? Stirpi saubos. Turklat, ne vienmer jkubs ir tik balts un pukains ka jus to malejat.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2009-12-03 08:38, pirms 15 gadiem
labs Armand, kaut kas pa jokam, kaut kas pa nopietnam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-03 09:26, pirms 15 gadiem
10 labs =D

  +1 [+] [-]

, 2009-12-03 09:29, pirms 15 gadiem
man neticami skiet ka sis raksts par dinamo ir vairak vai mazak pozitivs. latviesu zurnalistiem vienmer ir paticis visu kritizet un no musas uzpust ziloni nevis kadu paslavet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-12-03 09:40, pirms 15 gadiem
Puče cenšas vaigu sviedros, lai no nākamā mēneša varētu kādu pielauzt šo te prieku abonēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: 232

  +8 [+] [-]

, 2009-12-03 09:47, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Jā, aplis noslēdzies.
Cik sparīgi mēs 80-to gadu beigās un 90-to gadu sākumā ar patriotiskiem lozungiem mukām prom no visa, kas saistītsar RU, tik tagad klusiņām,bet ar ziepju gabalu rokās, mēs slīdam tur atpaka.
Nu tavs atbalstītais LM jau ar nespēlē gluži Eiropā Un sportu ar politiku jaukt nevajadzētu... Bet nu labi, vienīgi nespēju izprast kur tu rauj tik daudz žults ? Tu sev blakus esošos cilvēkus ar aplej, ar līdzīgu daudzumu, vai spēj uzd.... tikai tiem kuri tevi nevar noķert ?

 +10 [+] [-]

, 2009-12-03 09:57, pirms 15 gadiem
Par Arnasonu runājot, Armand Tu 100% to zini, ka uz dinamo viņu atveda Skudra, bet izliecies, ka neko nezini, un abi vēl TV6 sporta studijā gudri spriedelējat! Lieciet čalim mieru, jūs žurnālisti kā tādi asinssūcēji un paparazzi, meklējiet kur tik uzpūst kādu sensāciju, kādu nolikt vai tiešī otrādi iecelt saulītē! Tā ir cūcība, Jūs ar sev dodo varu, spēlējaties ar cilvēku likteņiem, lai tik vairāk varētu nopelnīt! Kur paliek ētiskā puse?
Vispār dīvains pāris Puče un Skudra! Atceroties vēl neseno pagātni un rakstus, ko rakstija Puče par Skudru, tas liekas dīvaini. Vai nu Pēteris nav tos lasijis, vai arī atkal ir no.....!

  +1 [+] [-]

, 2009-12-03 10:04, pirms 15 gadiem
par Spruktu tik labs!!

  +2 [+] [-]

, 2009-12-03 10:33, pirms 15 gadiem
Katrā bauslī daļa patiesības.Pie trešā baušļa gribās piebilst,ka Sorokins
uz sava petaka sargā pretinieku ēnas,kamēr īstie sargājamie met ripu pēc ripas mūsu vārtos no vārtu priekšas.Kāpēc Sorokinam tik liels spēles laiks?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-12-03 10:52, pirms 15 gadiem
he he.. labs, smaidu izraisoši

  +2 [+] [-]

, 2009-12-03 11:03, pirms 15 gadiem
vai tiešām sporta līdzjutēji ir tik neizglītoti, ko ar skumjām jāsecina lasot šos komentārus, jeb vienkārši izglītotie komentārus gandrīz neraksta!?

pateicoties autora rakstīšanas talantam, dažbrīd pat ikdienišķas lietas pārvērstas par šovu un tas ir tas, kas mums šeit šajā "bēdu ielejā" un "muļķu zemē" pietrūkst!

cerams autors neņems galvā kompleksainos, nenovīdīgos neizglītotu ļaužu komentārus un turpinās tādā pat garā!

  +1 [+] [-]

, 2009-12-03 11:13, pirms 15 gadiem
vitamins69 rakstīja: Par Arnasonu runājot, Armand Tu 100% to zini, ka uz dinamo viņu atveda Skudra, bet izliecies, ka neko nezini, un abi vēl TV6 sporta studijā gudri spriedelējat! Lieciet čalim mieru, jūs žurnālisti kā tādi asinssūcēji un paparazzi, meklējiet kur tik uzpūst kādu sensāciju, kādu nolikt vai tiešī otrādi iecelt saulītē! Tā ir cūcība, Jūs ar sev dodo varu, spēlējaties ar cilvēku likteņiem, lai tik vairāk varētu nopelnīt! Kur paliek ētiskā puse?
Vispār dīvains pāris Puče un Skudra! Atceroties vēl neseno pagātni un rakstus, ko rakstija Puče par Skudru, tas liekas dīvaini. Vai nu Pēteris nav tos lasijis, vai arī atkal ir no.....!
Skudra neatveda vins ir tikai agents un cik man zināms nav DInamo valdē, bet kursh no vadibas vinju pieņēma, jo cik saprotu, ka teic kads gudrs virs ICEBOX raidijuma, tad nu Pirmajās spēlēs Tailers tika sēdināts malā vai tikaatstāts 4 maiņā, tikai tādēļ ka komandā viņš ticis ievilkts ne treneriem, ne menedžerim zinot(ta sakot aiz muguras) un sedināja malā izrādot nepatiku par šādu rīcību aiz viņu muguras!

  +4 [+] [-]

, 2009-12-03 11:16, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Attiecībā uz 9. punktu.
Jā, tiešām ir vinētas šīs favorītkomandas, bet būtībā tas neko nemaina, jo joprojām ar precīzu regulatitāti tiek zaudēts sev līdzīgām, vai pat uz papīra vājākām komandām.
kā neko nemaina?
vāju komandu nav.. un katra uzvara kautko maina... uzvarēt te var jebkuru un zaudēt arī var jebkuram..
un nav ko skatīties uz papīra... uz papīra tu arī jebkuram vari uzkakāt.. bet šaubos vai to vari izdarīt arī kur citur..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-12-03 11:47, pirms 15 gadiem
5 labs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-03 11:54, pirms 15 gadiem
ZZ-TOP rakstīja: Skudra neatveda vins ir tikai agents un cik man zināms nav DInamo valdē, bet kursh no vadibas vinju pieņēma, jo cik saprotu, ka teic kads gudrs virs ICEBOX raidijuma, tad nu Pirmajās spēlēs Tailers tika sēdināts malā vai tikaatstāts 4 maiņā, tikai tādēļ ka komandā viņš ticis ievilkts ne treneriem, ne menedžerim zinot(ta sakot aiz muguras) un sedināja malā izrādot nepatiku par šādu rīcību aiz viņu muguras!
Jebkurā gadijumā Skudra ir rīkojies krieviski sakot kā "padla", jo tādas štelles ir jārunā ar menedžeri, un ja no valdes kāds ir apgājis Sējēju, tad Skudra būdamas čoms, varēja par to Normundu informēt. Bet būtību tas nemaina, Puče to tak zināja!!!!

     [+] [-]

, 2009-12-03 11:57, pirms 15 gadiem
labs, man patika. ar humoru pa Karlo un buratino samsmējos!

     [+] [-]

, 2009-12-03 12:01, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Redzi, tās līderkomandas ko RD vinē noteikti spēlēs PO, un viņām uzspļaut tam zāģim pret RD. Tomēr katra zaudētā spēle vienlīdzīgam pretiniekam tos pietuvina PO. Arī tās zemākās klases komandas diezgan bieži uzvar tos nosacītos līderus+sava līmeņa komandas.
uzspļaut zāģim nav nevienam.. no tā visa atkarīgs viņu darbs. treneru darbs, spēlētāju darbs utt. un ja viņi regulāri zaudētu tādiem Rīgas Dinamo, tad nekādi Play off viņiem nespīdētu..
un hokejisti spēlē hokeju, nevis nodarbojas ar matemātiku.. atšķirībā no tevis...
nekad nebūs tā kā tu esi iedomājies, ka šitos javinnē, šitiem jazaudē utt. tapēc tas ir sports, un cīnās visi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 50 komentāri