Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "Vitjaz". Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret "Vitjaz". Ko viņi izdarīja?
Oļegs Sorokins
Foto: Romāns Kokšarovs, f64, Sporta Avīze

Vēl trīs punkti, un "Dinamo" vēl vairāk pietuvojusies "play off" zonai. Šoreiz ar 3:1 uzvarot kaušļus no Čehovas. Diemžēl, arī tuvākie sekotāji "Torpedo" tika pie maksimālā punktu skaita, taču handikaps joprojām ir pieci punkti, un tikai par vienu punktu priekšā atrodas Maskavas CSKA.

Edgars Masaļskis
metieni: 23/24

Viesi pirmo reizi par Masaļski atcerējās tikai ceturtās minūtes izskaņā, mēģinot Edgaru apvest ap stūri, it kā nemanot iznirstot no aizvārtes, cenšoties iebakstīt ripu tuvajā vārtu stūrī. Ar ātrumu un pašpārliecinātību Masaļskim arī viss ir kārtībā, pēc pāris minūtēm izslidojot līdz zonas vidum novēršot izgājienu viens pret vienu. Pietrūka četras minūtes līdz trešajai sausajai spēlei šajā sezonā.

Krišjānis Rēdlihs
spēles laiks:19:29
punkti: 0+0
metieni: 1
soda minūtes: 2

Noorientējās situācijā, kad bija aizturētais sods, un kad abas komandas bija četru cilvēku sastāvā. Krievi nopelnīja vēl vienu noraidījumu, ripa palika mūsējiem, un Krišs laikus labprātīgi pretiniekam atdeva ripu, nopelnot pusotra minūti 4 pret 3 vairākumu. Pareizi izdarīja.

Kristaps Sotnieks
spēles laiks: 18:14
punkti: 0+0
metieni: 1
soda minūtes: 2

Neierasti bieži Kristaps bija atrodams pretinieku vārtu priekšā, un abos gadījumos ar pietiekami labām iespējām gūt vārtus. Vai Sotniekā pamodušies uzbrūkošā aizsarga instinkti?

Sandis Ozoliņš
spēles laiks: 22:43
punkti: 0+3
metieni: 2
soda minūtes: 0

Ja vārtsargs ir aizķēries kaut kur laukuma stūrī, vārtus taču nedrīkst atstāt tukšus. Tieši šādā situācijā nonāca komandas kapteinis. Sandim nebija jāmetas ripas ceļā, tik vien kā tā jāpārķer, lai nenonāktu pie cita pretinieka, kura priekšā mūsējo vārtu durvis bija atvērtas pilnībā. Ar piespēli iesāka raustīt pretinieku vārtsargu, kad tika gūti otrie vārti... Ar trešajos gūtajos vārtos neiztika bez Sanda klātbūtnes.

Oļegs Sorokins
spēles laiks: 19:54
punkti: 1+0
metieni: 3
soda minūtes: 0

Nav šaubu, ka Oļegam patīk avantūriski gājieni, taču neatceros, kad pēdējo reizi (ja tāda vispār ir bijusi) viņš tik atklāti stāvējis pie pretinieku vārtiem. Stāvēja tik ilgi, kamēr sagaidīja ripu, un ar neērto nūjas pusi ielika ripu tālajā vārtu stūrī. Šogad jau trešie vārti (sezonā ceturtie). Piruešu plāns pārpildīts - uzreiz divas!

Rodrigo Laviņš
spēles laiks: 19:16
punkti: 0+0
metieni: 0
soda minūtes: 0

Viesu kauslim Krisam Saimonam uzradies jauns draugs - Laviņš! Lai Ozoliņa bijušais ieroču biedrs neiedomājas, ka visiem no viņa ir bail. Rodrigo nebija, maigi pieglaužot Krisu pie apmales. Pēdējās trešdaļas sākumā, iztiekot bez maigošanās, nosargāja savus vārtus, patraucējot pretiniekam iebakstīt ripu tukšajā stūrī.

Guntis Galviņš
spēles laiks: 18:06
punkti: 0+0
metieni: 1
soda minūtes: 0

Ar skaistu piespēli pāri visam laukumam divus pret vienu aizsargu aizsūtīja Spruktu un Kariju. Cik skaista piespēle, tik nejēdzīgi tā tika izmantota.

Aleksandrs Ņiživijs
spēles laiks: 20:09
punkti: 1+2
metieni: 2
soda minūtes: 0

Žēl, ka Saša arī šajā spēlē neguva trīs vārtus. Gribētos redzēt, kā "Dinamo" vadība taisnojas Maskavas priekšā, izskaidrojot situāciju par laukumā izmestajām cepurēm, un vai kluba akcionāriem ir naudas uzkrājumi neparedzētiem gadījumiem. Beigu beigās neiztika arī šoreiz bez "hettrika" punktu izteiksmē - divas piespēles un vieni gūtie vārti. Divās spēlēs septiņi punkti - izcils rādītājs.

Maiks Iguldens
spēles laiks: 17:59
punkti: 0+0
metieni: 4
soda minūtes: 0

Pirmajā periodā bija viens no aktīvākajiem metējiem. Visa komanda pa "Vitjaz" vārtiem izdarīja deviņus metienus, no kuriem trešo daļu - Maiks. Arī otrajā trešdaļā turpināja apsēst pretinieku vārtus tik ilgi, kamēr tomēr tika pie gola. Tiesa, ar kustībā esošu kāju un, kā zināms, tad šādus vārtus parasti neieskaita.

Mārtiņš Cipulis
spēles laiks: 13:23
punkti: 0+0
metieni: 1
soda minūtes: 0

Pirmās trešdaļas izskaņā uzskatāmi nodemonstrēja, ka arī uzbrucējiem savu vārtu priekšā jāglābj dzimtene. Kamēr aizsargi meklēja savus vārtus, tikām Mārtiņš neļāva pretiniekam iemest ripu brīvajā stūrī. Spēli iesāka pirmajā maiņā, otro trešdaļu lielāko daļu sēdējā rezervē (Šuplers atkal bija pārgājis uz trīs maiņām), bet trešajā atkal bija laukumā, aizstājot savainoto Dārziņu.

Marsels Hosa
spēles laiks: 20:05
punkti: 1+0
metieni: 5
soda minūtes: 0

Piektajā minūtē nelielā ātrumā nokļuva viens pret vārtsargu, taču brīvā telpa bija pārāk šaura, lai paspētu izvērsties un gūt pirmos vārtus. Arī otro izdevību Hosa palaida garām, kaut situācija bija krietni pateicīgāka - pats uz zilās līnijas pārtvēra ripu, tika līdz vārtiem, arī uzmeta, taču garām. Savu ripu tomēr sagaidīja, un savādāk nemaz nevarēja būt. Nu, nedrīkstēja Hosa izpurgāt Ozoliņa un Ņiživija piespēles. Noslinkoja aizsardzībā, savā ļaujot pretiniekam ieskriet zonā, dodot viņam iespēju aizskriet līdz galam un gūt vārtus. Neierasta bilde statistikas ailē kurā atzīmē vinnētos un zaudētos iemetienos. Hosam 100% rezultāts - 8/8.

Roberts Petrovickis
spēles laiks: 16:49
punkti: 0+0
metieni: 0
soda minūtes: 0

Uzbrucējs un neviena metiena pa vārtiem. Trešā spēle sezonā, kad ne reizi nav traucējis vārtsargu. Dīvaini. Arī iemetienos mīnusa zīme - uzvarēti tikai 4 no 10.

Roberts Bukarts
spēles laiks: 6:50
punkti: 0+0
metieni: 0
soda minūtes: 0

Pašā mača sākumā nospēlēja kā Hosa, no iemetiena uzreiz izdarot metienu, taču vārtsargu neizdevās pārsteigt. Līdz apsēdināšanai uz rezervistu soliņa (ceturtās maiņas liktenis), laukumā paspēja pavadīt nepilnas septiņas minūtes. Kā lai sevi pierāda, ja pirms spēles jau ir zināms, ka, sākot ar divdesmito minūti, Šuplera scenārijs ir iepriekš paredzams.

Lauris Dārziņš
spēles laiks: 7:36
punkti: 0+0
metieni: 1
soda minūtes: 0

Savainojums liedza aizvadīt visu spēli.

Martins Karija
spēles laiks: 14:44
punkti: 0+0
metieni: 3
soda minūtes: 2

Lāčplēša ordenis par drosmi līst vārtu priekšā un sisties līdz galam, kad blakus bija divi goliāti... Šoreiz par laimi iztika bez upuriem. Ar vārtu gūšanu gan nesokas - kājas ātras, rokas veiklas, vārtsarga kājsargi par platiem. Piektdien būs pagājis tieši mēnesis, kad Karija pēdējo reizi guva vārtus.

Miķelis Rēdlihs
spēles laiks: 14:25
punkti: 0+0
metieni: 4
soda minūtes: 0

Sorokinam uzradies konkurents - Miķelis Rēdlihs. Ja Oļegs piruetei izvēlējies savu aizsardzības zonu, tad Miķelis nedaudz drošāku vietu tuvāk pretinieku vārtiem. Izdevās un ar piruetes palīdzību tika pat līdz metienam.

Tailers Arnasons
spēles laiks: 4:52
punkti: 0+0
metieni: 0
soda minūtes: 0

Ātrāk par visiem ceturtās maiņas partneriem tika nosēdināts malā. Varbūt tomēr Šupleram pietiek ar viņu auklēties un no "junioriem" pacelt uz augšu kādu jauno? Līdzjutējiem būs saprotamāk, ka ceturtajā maiņā skaitās kāds latviešu puika.

Jānis Sprukts
spēles laiks: 17:51
punkti: 0+0
metieni: 0
soda minūtes: 0

Pēdējās trešdaļas viducī divi pret vienu aizsargu izgāja Sprukts un Karija. Sprukts, kurš pa vārtiem met ļoti reti pat situācijās, kad vieglāk ir mest nekā nemest, un kurš meklē partnerus it kā ērtākā situācijā. Karija, kurš pa vārtiem met daudz, bet pie labākās gribas nevar iedabūt melno kaučuku kastē. Ja šādi spēlētāji nonāk līdzīgā situācijā, biežāk piepildās sliktākais scenārijs. Situācija pēdējā sekundē? Pieņemsim, ka šādā veidā Jānis pārbaudīja Masaļska modrību.

Mārtiņš Karsums
spēles laiks: 16:03
punkti: 0+0
metieni: 3
soda minūtes: 0

Kaut kā pēdējās spēlēs nepārliecina. It kā azarts ir, izskatās, ka arī vēlēšanās, bet... It kā trīs metieni pa vārtiem nav slikts rādītājs, taču neviens bez reāliem draudiem vārtsargam.

 +13 [+] [-]

, 2010-02-03 22:21, pirms 15 gadiem
Ērik beidz menģēties ar to Arnasonu.Kādreiz OZO bija Rangers klubā līdzīgā situācijā.Skatītāji svilpa Ozo spēlēja,jo ir līgums.Un Šūūūūplers tur neko nevar padarīt.Ja žurnālisti grib nomainit Ārniju,rakstat konkrēti,atklāti,asi par Dinamo vadību un rezultāti sekos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-02-03 22:35, pirms 15 gadiem
Sajaa speelee Arnasons vismaz bija pamanaams, paciinijaas pie zilaas liinijas.

     [+] [-]

, 2010-02-03 22:38, pirms 15 gadiem
Laba spēle, prātīgs vērtējums ..... es vēl papildinātu šo apskatu ar Šuplera vērtējumu ..... un es teiktu tikai pozitīvus vārdus.
Uzskatu ka daudzajiem kritizētājiem šīs pēdējās spēles bija labs pārdomu brīdis.
Ir laiks kritizēšanai un ir laiks dozētai uzslavai ..... šobrīd iedozēju ar atzinīgu spēles organizēšanas māku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-02-03 22:40, pirms 15 gadiem
kegums rakstīja: Sajaa speelee Arnasons vismaz bija pamanaams, paciinijaas pie zilaas liinijas.
Jā vienu reizi un ..... stāvot uz vietas

Pagājušajā un aizpagājušajā spēlē šis brīnumainas notikums - Arnsons ..... bija labāks!
Šodien ..... NĒ!

Uz Torpēdo viņu

     [+] [-]

, 2010-02-03 22:42, pirms 15 gadiem
Karsums vispār spēlē labi, un ar lielu azartu, tikai pagaidām nav īsti atradis savu spēli. Sprukts arī sezonas pirmajā pusē bija pabāls, bet tagad ir viens no vilcējiem!

     [+] [-]

, 2010-02-03 22:46, pirms 15 gadiem
ko var knaabaat to Arnasonu??? Strauss, pats jau neesi labaaks

     [+] [-]

, 2010-02-03 22:46, pirms 15 gadiem
hzzh rakstīja: Jā vienu reizi un ..... stāvot uz vietas

Pagājušajā un aizpagājušajā spēlē šis brīnumainas notikums - Arnsons ..... bija labāks!
Šodien ..... NĒ!
Te ir jāsaprot variants ka Sprukstiņš ar Karsumu tāpat kā Petro un Hossa kopā smilšu kastē spēlējušies līdz ar to ielikteņiem Arnasonam un Bukartam maz šanču dabut kādu piespēli no viņiem.Varēja samainit Latviešus kopā un iezemiešus atsevišķi.Vairāk būtu labums.
Uz Torpēdo viņu

     [+] [-]

, 2010-02-03 22:54, pirms 15 gadiem
mrPO rakstīja: ko var knaabaat to Arnasonu??? Strauss, pats jau neesi labaaks
Runājot par Negadījumu - Arnsonu ...... personīgi es nevēršos pret viņu .... kāds ir tāds lai dzīvo ...... kas nav saprotams un besī .... tas ka necilu spēlētāju (subjektīvs vērtējums pēc līdz šim redzētā snieguma) ..... komandā ieved ne menedžerim, ne trennerim par to nezinot ...... sak ..... te būs viens - ar divām kājām, divām rokām - dodiet šim spēlēt!!!!!!

Nezinu Skudra vai Skudrulācis ..... bet šitādi gājieni ir garām!

Un labākais kā par to - TO - ka šis negadījums nav piemērots RD un tā spēles vēlme nav fanam pa prātam ...... ir runāt par to - tā lai lielajam gudriniekam kurš šo ieveda - acīm redzot pa skursteni ...... ir jānokaunās .....vismaz pēc katras spēles!!!

  -3 [+] [-]

, 2010-02-03 23:01, pirms 15 gadiem
hzzh rakstīja: Runājot par Negadījumu - Arnsonu ...... personīgi es nevēršos pret viņu .... kāds ir tāds lai dzīvo ...... kas nav saprotams un besī .... tas ka necilu spēlētāju (subjektīvs vērtējums pēc līdz šim redzētā snieguma) ..... komandā ieved ne menedžerim, ne trennerim par to nezinot ...... sak ..... te būs viens - ar divām kājām, divām rokām - dodiet šim spēlēt!!!!!!

Nezinu Skudra vai Skudrulācis ..... bet šitādi gājieni ir garām!

Un labākais kā par to - TO - ka šis negadījums nav piemērots RD un tā spēles vēlme nav fanam pa prātam ...... ir runāt par to - tā lai lielajam gudriniekam kurš šo ieveda - acīm redzot pa skursteni ...... ir jānokaunās .....vismaz pēc katras spēles!!!
Viss jau lēnām iet uz to ka tevis pieminētais Skudra būs ar lielākām pilnvarām nākamsezon.Bet tas ir pluss manuprāt,jo Kas ir Sējējs un kas ir Skudra???Ja tā notiks komandā būs kardinālas pārmaiņas.Domāju sakari Skudram ir reizes 3 plašāki pasaulē,tomēr NHL un Krievijas līgā spēlējis.Pirmais telēns kā saka''apķēzijās'',bet Sējēja prece:Svets,Iguldens,Fosters arī Pruseks nav labāka.

  +4 [+] [-]

, 2010-02-03 23:11, pirms 15 gadiem
Veči, Arnasons, kad bija iesildīšanās stutēja bortu un, kad borts atvērās, viņš bija pirmais, kurš aizgāja uz ģērbtuvēm. Salīdzinājumam, OZO palika iesildīties vēl liekas 10 min.

     [+] [-]

, 2010-02-03 23:17, pirms 15 gadiem
Svets - atlaists, Fosters - atlaists, Iguldens ....... nav nemaz tik slikts (es te liktu Kariju ..... nav šis padevies augumā - un tas laikam arī traucē šim labāk spēlēt), Pruseks ..... nu vecīt, šo pilsoni te nevar minēt kā kļūdu!!!!!

Nav runa par to kas un ko piesaista piesaista ...... runa ir par to, KĀ tas tiek darīts ...... tevis piesauktie tika pārrunāti ar Panu .....

Galu galā, kurš vada komandu, kurš zīmē karta spēlētāja lomu un vietu komandā ...... trenneris ...... iedomājies, kā notika ar šo negadījumu - nedaudz garām!

Par Skudru ..... nemāku teikt, kā šim ar tiem galiem vai māku pildīt kādu amatu ..... Sējējs - bija pārsteigums šai amatā ...... bet neko sliktu teikt nevar. Ar budžetu - tādu kāds viņš ir RD cīnās godam un tās liek atzīt Sējeja darbu par labu esam.

Pats Skudra ir melnais zirdziņš ..... pietuvinātā persona bosiem!

Saki - būs pārmaiņas RD ...... labi, bet pasaki, kas tavuprāt jāmaina?
Manuprāt komanda darbojas labi - to rāda rezūltāti! Gribētos varbūt labāk, bet no kurienes pārliecība ka ieliekot Skudru par menedžeri kautkas šausmīgi labs notiksies???? Arnsons paliks??? Vai atbrauks vēl kāds šliņķis?

Pagaidām nepārliecina neviens arguments!

  -1 [+] [-]

, 2010-02-03 23:23, pirms 15 gadiem
Paturpinot iepriekš teikto:

Nav argumentu - gali????? Kur NHL ?????? Tur šis bija uz mazu brīdi un neko neparādīja ..... domāju grūti būtu atrast kādu kas teiktu ..... o .... šito puisi es zinu - baigas nazis - davai sadarbojamies

Krievijā???? ...... spēlētāju līmenī - Jā!!!

Ja godīgi, no PR puses Balderis būtu labākais kas varētu notikt, bet nezinu vai izņemot PR šis spētu ko paveikt parktiski, tomēr vecāka gadagājuma cilvēks, savādākas vērtības, vecā hokeja audzēknis!

  +3 [+] [-]

, 2010-02-03 23:25, pirms 15 gadiem
Klau, biški par daudz Arnasonam sūdu virsū tiek liets. Varbūt viņš šobrīd (šo-mēnes, šo-gad, šo-viet utt.) ir "bedrē", kādas gadās pat daudz augstāka līmeņa hokejistiem. Brīžiem tracina, ka izceļ visu negatīvo! Labāk foršos momentus atzīmēt! Citādi jau viss OK.

     [+] [-]

, 2010-02-03 23:31, pirms 15 gadiem
denebs rakstīja: Klau, biški par daudz Arnasonam sūdu virsū tiek liets. Varbūt viņš šobrīd (šo-mēnes, šo-gad, šo-viet utt.) ir "bedrē", kādas gadās pat daudz augstāka līmeņa hokejistiem. Brīžiem tracina, ka izceļ visu negatīvo! Labāk foršos momentus atzīmēt! Citādi jau viss OK.
Pasaki to Bukartam, vai Vilkotam ..... vai kādam citam perspektīvam LV puisim no RDJ ..... ka sorry ..... dēl Arnsona bedres - puikas netiek uzspēlēt pa lielo ..... da kaut šīs 4 min, ko Negadījums pavada laikumā ..... būtu laba pieredze jaunajiem.

Un neba RD jābūt kā rehabilitācijas centram kas palīdz tikt no bedrēm ārā un vēl par to maksājot ...... UN VĒL TRENNERIM OBLIGĀTI LAIŽOT SPĒLĒT!!!!!!!

Vecais - tavs teksts - NORAIDĪTS!

Nekā personīga, bet tu pateici galēju apsurdu!

  +3 [+] [-]

, 2010-02-03 23:32, pirms 15 gadiem
Būtu labi, ja Sportacentrs/Sporta avīze hokeja spēles analīzē tik ļoti nepaļautos uz KHL.Ru statistika - lai gan oficiāla mājas lapa, bet ar skaitļiem nu nevienmēr, un pēdējā laikā pat ļoti bieži, viņiem sokas. Tā piemēram, Robert Petrovicky šodien ir viena rezultatīva piespēle, kad vairākumā vārtus guva Saša Ņiživijs. Metieni - vismaz viens trešajā periodā, tiesa ne vārtos. Un cik daudz skaistu piespēļu šodien "nopūdelēja" Marcel - pirmā puslaika pieminētie Hossas izgājieni bija pēc super Roberta piespēlēm. Petrovicky lādiņus Marcel tika pienesa, tikai tie neizšāva, bet Roberts spēlēja labi - kā vienmēr!

     [+] [-]

, 2010-02-03 23:37, pirms 15 gadiem
Es šeit ne par Skudru ne par Sējēju.Man komandā gribētos redzēt kādu tehnisku Zviedru,Somu hokejistu.Sorry bet Pruseks šogad ir lieks.Pareizi teici ka pans viņu ievilka.Paskaties no otras puses,ja nebutu pana Masaļskis spēlētu vairāk un kas zin,varbut tagad jau komanda gatavotos play off,nevis domātu kā tur iekļūt.Pruseks visu sezonu mokās ar veselību.Viņš pats ir atzinis ka viņam arēnā ir par siltu lidz ar to netur veselība.Jā biku sajaucu par Iguldenu,biju domājis Kariju.Ja man butu teikšana es no Vitjaz uz nākamo sezonu paņemtu vārtsargu 19 gadīgo Deņisovu.
Par NHL,nu neteikšu ka mazu brīdi.Pieklājīgi nokapājis:51uzvara 146 spēlēs.2,73vid.iel.vārti.

     [+] [-]

, 2010-02-03 23:42, pirms 15 gadiem
Betinja rakstīja: Būtu labi, ja Sportacentrs/Sporta avīze hokeja spēles analīzē tik ļoti nepaļautos uz KHL.Ru statistika - lai gan oficiāla mājas lapa, bet ar skaitļiem nu nevienmēr, un pēdējā laikā pat ļoti bieži, viņiem sokas. Tā piemēram, Robert Petrovicky šodien ir viena rezultatīva piespēle, kad vairākumā vārtus guva Saša Ņiživijs. Metieni - vismaz viens trešajā periodā, tiesa ne vārtos. Un cik daudz skaistu piespēļu šodien "nopūdelēja" Marcel - pirmā puslaika pieminētie Hossas izgājieni bija pēc super Roberta piespēlēm. Petrovicky lādiņus Marcel tika pienesa, tikai tie neizšāva, bet Roberts spēlēja labi - kā vienmēr!
Pilnībā piekrītu.Ilgu laiku no komentētājiem tika skandēts kad :fakts ka Spartak un Dinamo Rīgas ir tās garās sērijas ar iesistiem vārtiem pēc kārtas.Šos status es ar redzēju mājaslapā,bet ir kāds fakts ka tāda komanda kā Salavats Julajev ,divu sezonu laikā ne reizi nav pametusi laukumu uz nulles.Regulārajā čempī.Par tiem punktiem,pēc sezonas gan jau tāpat kā pērn sekos desmitiem labojumu .

  -1 [+] [-]

, 2010-02-04 13:26, pirms 15 gadiem
gribētos arī piebilst pāris vārdu. Pirmkārt, jāsaka, ka visvairāk no komandas "krita ārā" Kr.Rēdlihs. Vairākas reizes nemākulīga ripas atspēle partnerim, kļūdas savā zonā, zaudētas visas divcīņas pie bortiem (3 trešdaļā situācija uzlabojās).
Par Arnasonu. Vienu reizi bija uzskatāmi redzams, ka negāja pacīnīties par brīvo ripu, kas lēnām slīdēja pretinieka zonā un iespējas to izcīnīt bija vismaz procenti 60. Miķelītis to būti izcīnījis 100%. Līdz ar to neradīja saasinājumu, bet atļāva ripu bez cīņas iegūt pretiniekam. Pārējā laikā ne ar ko nebija sliktāks ne par Karsumu (nu nepārliecina Mārtiņš! ), ne Petrovicki vai Iguldenu.
Nedrīkst nepieminēt, ka bija pāris nesaprašanos savu vārtu priekšā, kad pretinieks tika pie metiena pēc savstarpēji neprecīzām (nepārdomātām) piespēlēm. Ja tā kļūdīsimies spēlējot pret Torpēdo, dabūsim golu 100%!
Nesaprotu, kādēļ Šuplers un Co spītīgi pāriet uz spēli ar 3 trijniekiem pat pret vājāko komandu, zinot, ka vadošajiem ir ļoti vajadzīgi spēki nākamajās spēlēs... nu 3/3 jau varēja izlaist 4 trojku. Kādēļ neviens žurnālists par to nepajautā?

     [+] [-]

, 2010-02-04 20:43, pirms 15 gadiem
Iesaku turpmāk vērtēt arī Supleru.