Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Ja F-1 valdītu pilotu menedžeri...

Ja F-1 valdītu pilotu menedžeri...
Mobilais telefons, milzīgas saulesbrilles, iestīvināta sniegbaltā krekla apkaklīte, iedegums - bijušais Mihaela Šūmahera manedžeris Villijs Vebers
FOTO: "LaPresse Sport motori"/"Scanpix"

F-1 komandas "Red Bull" preses dienests savos ziņojumos izceļas ar oriģinalitāti. Kārtējā vēstījumā tautām austrieši fantazē par tēmu, kas notiktu, ja F-1 noteicēji būtu pilotu menedžeri...

1. Menedžera darba diena sāktos atpūtas krēslā pie baseina ar pļāpāšanu pa mobilo telefonu vai darbošanos ar milzīga izmēra kabatas datoru no muzikālā centra skanošu ritmu pavadījumā.

2. Tiktu atcelti visi šie nevajadzīgie treniņi: tie tikai tracina, jo traucē pļāpāt pa mobilo telefonu, darboties ar milzīga izmēra kabatas datoru un mikroviļņu krāsniņu.

3. Ņemot vērā to, ka treniņi ir atcelti, lenča laiks sāksies, teiksim, jau pulksten 11 no rīta un turpināsies līdz pulksten 15. Ar to pietiks, lai papļāpātu pa mobilo telefonu vai milzīga izmēra kabatas datoru ar savu "brokeri" (kodēts vārds, kas nozīmē draudzeni) un paskatītos TV.

4. Sestdienas rītā notiks jostas somiņu salīdzinoša analīze ar mērķi noskaidrot, vai tajā ietilpst vietējās avīzes jaunākais numurs. (Tostarp jūs izliekaties, ka pārvaldāt septiņas valodas, lai gan patiesībā runājat tikai itāliski un vēl spējat pateikt piecus grūti izrunājamus vārdus portugāļu valodā, kurus jums iemācīja draudzene).

5. Sestdien pēc kvalifikācijas jums nāksies aizstāvēt savu pilotu, kurš pēdējā ātrajā aplī ieskrēja čempionāta līdera mašīnas pakaļā.

6. Sestdienas vakarā jūs centīsieties pierunāt savu pilotu patstāvīgi piešūt kombinezonam jaunā personiskā sponsora emblēmas, jo paši esat pārāk aizņemti - ieplānotas vakariņas ar vēl vienu ļoti simpātisku sponsoru (vēl viens kodēts vārds, kas nozīmē draudzeni).

7. Svētdien nāksies zīmēties TV kameru priekšā un izrādīt tērpus. Apaujiet kājas krokodilādas kurpēs, iestīviniet sniegbaltā krekla, kas tik ļoti izceļ jūsu iedegumu, apkaklīti, un uz deguna uzkabiniet milzīgas ērmota izskata saulesbrilles.

8. Pirmdiena veltīta atpūtai pie baseina, darbam ar iedegumu un pļāpāšanai pa mobilo telefonu vai milzīga izmēra kabatas datoru...

9. Otrdien jūs esat aizņemts ar sava pilota meklējumiem, lai viņš jūs aizvestu uz lidostu.

10. Trešdien pēkšņi izrādās, ka nākamās sacīkstes jau tuvākajā nedēļas nogalē, tātad pienācis laiks atkal iekrist atpūtas krēslā. Galvenais, neaizmirstiet savu mobilo telefonu vai milzīgo kabatas datoru, kā arī "Blu-ray" pleijeri.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-01 11:22, pirms 14 gadiem
Nav slikts darbs