Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret Minskas "Dinamo". Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret Minskas "Dinamo". Ko viņi izdarīja?
Aleksandrs Ņiživijs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Iztiekot bez pakaļdzīšanās, Rīgas "Dinamo" tomēr palika sev uzticīga un turpināja spēlēt uz līdzjutēju nervu stīgām. Sākoties pēdējai trešdaļai 5:1 solīja vieglu uzvaru, bet pusminūti pirms mača baigām palika vairs tikai 5:4. Arī šajā situācijā mūsējie iztika ar vieglu izbīli, bet ar trīs punktiem tabulā.

Edgars Masaļskis
metieni: 32/36

Arī šovakar komandas treneriem nevajadzēja piepūlēt savu domāšanu izvēloties vārtsargu - Pruseks joprojām jūtās savārdzis. Tagad abi vārtsargi pa divām reizēm sargājuši vārtus pret Minsku. Abos zaudētajos mačos vārtos bija Pruseks, abos uzvarētajos - Masaļskis. Otrajos gūtajos vārtos viens punkts Edgaram no manis. Par nopelnīto skaitlisko vairākumu. Jā, bija bloķēšana, bet bija arī savs procents no aktiera mākslas. Ja uz tā uzķeras pretinieks un pēc tam arī soģis, tad visi paņēmieni ir labi... Pēc spēles it kā vajadzēja priecāties, taču Edgars bija dusmīgs, un bija jau arī par ko. Pārāk jau nevaļīgi laukuma spēlētāji aizvadīja mača beigas.

Krišjānis Rēdlihs
spēles laiks: 17:20
punkti: 0+0
metieni: 3
soda minūtes: 0

Pirmajā periodā mēģināja pieslēgties uzbrukumam - nekas prātīgs nesanāca. Otrajā trešdaļā vēl viens mēģinājums, taču atkal nekā. Tiesa, šoreiz Krišs tika līdz metienam, kurš noplīsa. Otrajā periodā bija vēl viens līdzīgs mēģinājums, taču arī trešā reizi bija neveiksmīga.

Kristaps Sotnieks
spēles laiks: 17:28
punkti: 0+0
metieni: 0
soda minūtes: 0

Smuki mača izskaņā Sotnieks uzmeta pa vārtiem. Tikpat smuki Hosa mēģināja pielabot pa gaisu lidojošu ripu, taču netrāpīja vārtos. Kopā ar Krišjāni atradās savu vārtu priekšā, nedarot neko, lai Antoņenko pielabotu Vestkota metienu.

Sandis Ozoliņš
spēles laiks: 23:01
punkti: 0+0
metieni: 1
soda minūtes: 0

Dienas rītā no KHL centra Maskavas tika saņemta ziņa, ka Sandis atzīts par aizvadītās nedēļas labāko aizsargu.

Oļegs Sorokins
spēles laiks: 20:20
punkti: 0+1
metieni: 0
soda minūtes: 2

Varbūt pēc šīs spēles Šuplers beidzot publiski atļaus Oļegam taisīt pirueti? Tieši ar piruetes palīdzību "Dinamo" vairākuma laikā iegāja pretinieka zonā un pēc tam, visam pieciniekam veikli dīdot ripu, arī tika atgūta vadība. Sorokins nekad nav bijis skops ar piespēlēm, taču reizēm vairāk prasās pēc lielāka egoisma. Kā trešās trešdaļas sestajā minūtē, pašam atrodoties metiena pozīcijā, tiek meklēts partneris. Neiemeta īstajos vārtos, iemeta savējos. Nejauši, bet neliete nūja atradās nepareizajā vietā.

Rodrigo Laviņš
spēles laiks: 19:16
punkti: 0+0
metieni: 0
soda minūtes: 0

Tāpat kā iepriekšējā spēlē pieļāva to pašu kļūdu - paslīdēja pie pretinieku aizsardzības zonas, ļaujot baltkrieviem aizskriet diviem pret vienu mūsējo. Šoreiz bez bēdīgām sekām.

Guntis Galviņš
spēles laiks: 17:15
punkti: 0+1
metieni: 0
soda minūtes: 0

Iesāka uzbrukumu, kad tika gūti trešie vārti. Atrodoties savā zonā laukuma centrā, tika atrasts Karija... Kas notika tālāk lasīt pie Karijas.

Oskars Cibuļskis
spēles laiks: 0:46
punkti: 0+0
metieni: 0
soda minūtes: 0

Tāpat kā Mitiščos arī šovakar Oskars tika pieteikts kā septītais aizsargs. Tiesa, spēles laiks bija minimāls.

Aleksandrs Ņiživijs
spēles laiks: 16:30
punkti: 3+1
metieni: 3
soda minūtes: 0

Fūū, jau bija piemirsies, kad Ņiživijs bija guvis iepriekšējos vārtus. Sen, ļoti sen, pagājušā gada 13. decembrī, un varat vienu reizi minēt pret kuru komandu. Jā, jā pret to pašu Minskas "Dinamo". Saša nav vainīgs, ka Mezins nespēja savākt savus kājsargus ļaujot ripai, pret tiem atsitoties, ielidot vārtos. Otrajā vārtu guvumā baļķi līdz vārtiem aiznesa Sprukts un Saša tikai pielaboja ripu, bet pēc trešajiem gūtajiem vārtiem Arēnā tika piezīvots kaut kas nebijis, taču NHL sen piekoptā prakse - par "hat trick" nopelnītais cepuru lietus.

Maiks Iguldens
spēles laiks: 16:36
punkti: 0+1
metieni: 5
soda minūtes: 0

Kur bija pazuduši visi aizsargi? Iguldens viens pats palika vārtu priekšā, cīnoties ar Varlamovu. Iguldens zaudēja, un jāsāk bija domāt par to, vai tikai neatkārtosies iepriekšējo spēļu liktenis, tikai mums nelabvēlīgajā virzienā. Pēc neveiksmīgās epizodes varēja pielikt punktu spēlei, taču ripa lidoja Mezina krūtīs.

Mārtiņš Cipulis
spēles laiks: 16:08
punkti: 0+1
metieni: 1
soda minūtes: 0

Mārtiņš piecas spēles pabeidza pa nullēm, bet vakar tieši Cipuļa ātrās kājas iesāka pirmo rezultatīvo uzbrukumu. Piespēle atpakaļ uz zilo līniju Ņiživijam un pirmais gols.

Marsels Hosa
spēles laiks: 20:20
punkti: 1+0
metieni: 4
soda minūtes: 0

Vēl viens aizvadītās nedēļas gaviļnieks - nav pirmā reize, kad Hosa atzīts par nedēļas labāko uzbrucēju. Labākais veids, kā atstrādāt šo uzslavu ir turpināt mest ripas vārtos, to izdarot jau pirmajā trešdaļā, realizējot skaitlisko vairākumu.

Roberts Petrovickis
spēles laiks: 17:42
punkti: 0+1
metieni: 1
soda minūtes: 2

Petrovickim bija jautri - viņš pastūma zem baltkrieva trulajām slidām ripu, tā bija vēl slidenāka un šis joks tik ļoti iepatikās tiesnesim, ka nolēma iedot divas soda minūtes. Pat Petrovickim bija jāsmejas par šo soģa situācijas izpratni. Žēl, ka "Dinamo" sponsoros nav pieteikusies neviena acu klīnika. Nekas, toties pēc spēles Petrovickim nenosals ausis. Gan jau Ņiživijs Robertam uzdāvinās vienu cepuri par izkārtotajiem trešajiem vārtiem. Ņiživijs nevēlējās palikt parādā un, sākoties pēdējai trešdaļa,i uzdāvināja Petrovickim ideālu piespēli, tikai Mezinam šoreiz paveicās ar kāju atsitot ripu.

Roberts Bukarts
spēles laiks: 5:27
punkti: 0+0
metieni: 0
soda minūtes: 0

Iepriekšējā spēlē Šuplers jau pēc pirmās trešdaļas pārgāja uz spēli ar trīs maiņām un vakar rīkojās līdzīgi. Bukartam ceturtās maiņas spēlētāja liktenis - pēc pirmā perioda tika nosēdināts rezervē.

Lauris Dārziņš
spēles laiks: 17:35
punkti: 0+0
metieni: 1
soda minūtes: 2

Tieši tāda pati situācija, tikpat spēcīgs metiens kā LTV'7 veidotajā vārtu guvumu TOP'7, tikai šoreiz ripa neielidoja tālajā augšējā stūrī. Skaista pēdējo spēļu varoņa izveidota epizode.

Martins Karija
spēles laiks: 15:54
punkti: 0+1
metieni: 1
soda minūtes: 0

Ja Karija katrā spēlē atdotu pa šādai piespēlei, kādu viņš uzdāvināja Miķelim Rēdliham, tad varētu pieciest visus viņa noplīsušos metienus. Reizēm Karijam itin labi izdodas arī darbi aizsardzībā. Kā trešajā trešdaļā, ka viens pats aptina ap savu nūju trīs pretspēlētājus.

Miķelis Rēdlihs
spēles laiks: 16:05
punkti: 1+0
metieni: 1
soda minūtes: 0

Miķelis ir vienīgais, kurš visās spēlēs pret Minskas "Dinamo" nopelnījis kaut vienu punktu. Pirmajā spēlē - 0+1, otrajā - 1+0, trešajā - 1+0. Vakar.... Šoreiz Miķelim palīgos pierakstījās uzreiz trīs - Guntis Galviņš, Martins Karija un minskiešu vārtsargs Mezins, kuram pēc spēles vajadzētu aprunāties ar ekipējuma meistaru. Nu nebija kaut kas kārtībā ar tiem Mezina kājsargiem.

Tailers Arnasons
spēles laiks: 3:18
punkti: 0+0
metieni: 0
soda minūtes: 0

Viena pieklājīga spēle, desmit nekādas. Apmēram šāds ir Arnasona meistarības apliecinājuma grafiks.

Jānis Sprukts
spēles laiks: 16:52
punkti: 0+1
metieni: 1
soda minūtes: 2

Neviens noraidījums ir nevietā, taču Jāņa netikšana līdzi savam sedzējam bija divtik nelaikā. Viesi pamatīgi presēja mūsējos, iniciatīva pilnībā bija pārgājusi viņu pusē... Sprukta noraidījumu varēja paglābt tiesneši, neieskaitot vārtus, taču tiesneši visu redzēja tā, kā viņi to redzēja. Toties otrajā trešdaļā Jānis mazākumā pretinieku zonā pauzēja tik ilgi, kamēr sagaidīja papildspēku Dārziņu, pret kuru tika nopelnīts noraidījums. Arī labi, it īpaši situācijā, ka paši bija mazākumā... Otrajā trešdaļā bija tuvu vārtu guvumam. Garās rokas nepalīdzēja, jo kājas šoreiz nebija tik ātras, bet situācija bija pateicīga, kad Mezins ilgi meklēja zem savām kājām nepiespiesto ripu. Toties ar otro piegājienu izdarīja to, ko neizdevās paveikt otrās trešdaļas sākumā. Mūsējiem mazākums, Sprukts atkal aizskrien pa labo malu, piespēle uz tukšo vārtu stūri kur visu nokārtoja Ņiživijs.

Gints Meija
spēles laiks: 3:05
punkti: 0+0
metieni: 0
soda minūtes: 0

Lielajā komandā nebija spēlējis kopš 7. janvāra.

  +3 [+] [-]

, 2010-02-01 22:17, pirms 15 gadiem
Nu vai tad Tailers vainīgs, ka ir nekāds? Pat pa tām 3 minūtēm paspēja reizi atzīstami ielauzsties pretinieku zonā.

  +6 [+] [-]

, 2010-02-01 22:17, pirms 15 gadiem
kapēc rakstīt vakar daudzās vietās? tas bij šodien!!!

 +19 [+] [-]

, 2010-02-01 22:19, pirms 15 gadiem
Jēls vērtējums!!!

  +6 [+] [-]

, 2010-02-01 22:28, pirms 15 gadiem
Operatīvs NEKAS no mūsu eksperta! Paldies par to pašu. Piekrītu vienīgi par kājsargiem, kopumā raksts tukšs..

  -4 [+] [-]

, 2010-02-01 22:32, pirms 15 gadiem
jā novētējums dīvains.Spēle bija šodien.Viss ir precīzi Ērik.Bet ar nākamo spēli pievieno vērtējumu treneriem.Manuprāt šodien tas bija vnk.ķēmā.Un nevaram pārmest Meijam,Bukartam,Arnasonam to ka neko neparādija.Jo tas slovāku pamuļķis nedod iespēju.Paldies dievam viņam tā ir pēdējā sezona Rīgā.

  +4 [+] [-]

, 2010-02-01 22:36, pirms 15 gadiem
Arnasonu šoreiz kritizēt nevietā, pārk nu mazs jau viņam tas spēles laiks bija.

  +3 [+] [-]

, 2010-02-01 22:38, pirms 15 gadiem
vakar?varbut aizvakar?

  +4 [+] [-]

, 2010-02-01 22:49, pirms 15 gadiem
eDzuliC rakstīja: Jēls vērtējums!!!
bus vien japiekrit

  +1 [+] [-]

, 2010-02-01 22:50, pirms 15 gadiem
Sprukts gan aizkrēja pa kreiso malu, ja vien es pareizi atceros...

  +2 [+] [-]

, 2010-02-01 22:51, pirms 15 gadiem
cik var prasīt , vienreiz var pievienot arī +- koificientu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-02-01 22:58, pirms 15 gadiem
Neviens noraidījums ir nevietā

Es vienīgais pie šitā nedaudz iesmējos???

  +4 [+] [-]

, 2010-02-01 22:59, pirms 15 gadiem
Chiki rakstīja: kapēc rakstīt vakar daudzās vietās? tas bij šodien!!!
Ja dzer, tad dienas jūk, tā mēdz gadīties.

  +5 [+] [-]

, 2010-02-01 23:11, pirms 15 gadiem
Atvainojiet god., Strausa kungs, bet varbūt atstājiet hokeja spēles analīzes rakstīšanu A. Pučem.
Ar mani viss ir ok, esmu SA abonents un man šī sadaļa ir par brīvu, bet ja būtu jāmaksā par šo murgu, ko jūs saucat par "... ko viņi izdarīja", 15 s. vai cik tur par nedēļu, nu atvainojiet.... Ok, es saprastu, ja tas būtu tikai par vienu spēli, bet, ja tas subjektīvi - neobjektīvi nomurgotais savārstījums uzpeld pēc katras spēles...
Strausa kungs, nelieniet lūdzu ne savā lauciņā, daudzi sporta līdzjūtēji būs Jums tikai pateicīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-02 07:57, pirms 15 gadiem
kaada jeega no shitaadiem rakstiem ko vinji izdariija , ko neizdariija ....
vieniigi ko var palasiit tie ir Matuļa un Pučes rakstus paareejie ir fuflas galiigaas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-02-02 09:08, pirms 15 gadiem
a man taapat Arnasons patik !

     [+] [-]

, 2010-02-02 12:22, pirms 15 gadiem
Kur var redzeet +/- ko ir ieguvushi katraa speelee?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-02 15:17, pirms 15 gadiem
Chiki rakstīja: kapēc rakstīt vakar daudzās vietās? tas bij šodien!!!
ēriks ir labi uzsitis pa bunžām......tad tā gadās!

  +1 [+] [-]

, 2010-02-02 19:02, pirms 15 gadiem
Nafig šitik stulbs raksts? es pats redzēju ko viņi izdarīja un ko nēeeee!!!