Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: NFL spēlētājs koncerta laikā uz dēļiem nogulda klausītāju

     Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Hjūstonas „Texans” aizsargs Dž.Dž. Vats ir draugos ar kantrī mūzikas pārstāvjiem. Viņš labprāt pavada savus draugus tūrē un uzmana, lai viņa draugi uz skatuves justos droši. Grupas „Zac Brown Band” koncerta laikā, kad kāds klausītājs uzlīda uz skatuves, lai pagozētos starmešu gaismā, futbola aizsargs metās dejotāju nomierināt. Vats nebaidījās likt lietā savas labākās spējas, proti, pārsteigt pretinieku kā to mēdz darīt futbola laukumā.
Vērtējums: +1

  +1 [+] [-]

, 2015-06-30 22:05, pirms 9 gadiem
Tas jau par traku bija. Var redzēt, ka nav profesionās drošības draudu vērtētājs. Kautiņā vai uz laukuma tas ir piemēroti, ne jau mierīgam skatītājam, kas mazliet vairāk iešāvis.

     [+] [-]

, 2015-07-01 08:50, pirms 9 gadiem
kristapskristaps rakstīja: Tas jau par traku bija. Var redzēt, ka nav profesionās drošības draudu vērtētājs. Kautiņā vai uz laukuma tas ir piemēroti, ne jau mierīgam skatītājam, kas mazliet vairāk iešāvis.
Tā ir amerika, vajadzīgs Šovs