Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Banki vēl viena sagaidīšana – Markoni lidostā ''Virtus'' satiek simtiem fanu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Banki vēl viena sagaidīšana – Markoni lidostā ''Virtus'' satiek simtiem fanu
Luka Banki (vidū). Foto: Virtus Segafredo Bologna

Neilgi pēc pusnakts uz 29. decembri Džuljelmo Markoni vārdā nosauktajā lidostā Boloņā pēc uzvaras Eirolīgas 17. kārtas mačā izbraukumā pār Belgradas ''Partizan'' tika sagaidīta Lukas Banki trenētā ''Virtus'' basketbola komanda. Lai sagaidītu basketbolistus, lidostā bija ieradušies vairāki simti Virtussini – Boloņas kluba atbalstītāji.

''Virtus'', kā rindas šodien oficiāli papildināja arī Rihards Lomažs, ceturtdienas vakarā 20 tūkstošu līdzjutēju klātbūtnē izcīnīja uzvaru pār Belgradas ''Partizan'' ar 77:75. Tādējādi Emīlijas-Romanjas reģiona vienība pirmo apli Eirolīgā noslēgusi ar 12 panākumiem 17 spēlēs un garantēti ierindosies vadošajā trijniekā, ieņemot otro vai trešo pozīciju, kas būs atkarīga no šovakar gaidāmās ''Monaco'' un ''Barcelona'' komandu tikšanās rezultāta Franču Rivjērā.

Neilgi pēc pusnakts uz piektdienu ''Virtus'' komanda atgriezās mājās. Boloņas lidostā komandu sagaidīja vairāki simti līdzjutēju. Vienības galvenajam trenerim Lukam Banki tā bija otrā sagaidīšana 2023. gadā – septembrī pēc izcīnītās piektās vietas Pasaules kausā ar Latvijas izlasi viņu un basketbolistus pie Brīvības pieminekļa sveica vairāki tūkstoši sesto spēlētāju.

Tāpat nākamajā rītā pēc komandas sagaidīšanas lidostā kluba preses dienests pavēstīja, ka pilnībā izpārdota ''Virtus'' nākamā mājas spēle ''Segafredo'' arēnā pret Minhenes ''Bayern''. Tās norise plānota 3. janvārī.

  +1 [+] [-]

, 2023-12-29 18:48, pirms 4 mēnešiem
Banki turpina pārsteigt visus..iespējams šobrīd labākais treneris pasaulē!👏

     [+] [-]

, 2023-12-30 09:17, pirms 4 mēnešiem
. Izcils , TĪRADNIS !!!

     [+] [-]

, 2023-12-30 12:18, pirms 4 mēnešiem
Uz viļņa.

     [+] [-]

, 2023-12-30 15:22, pirms 4 mēnešiem
Forši, kad ir tādi fani, un vēl komanda uz viļņa.

     [+] [-]

, 2023-12-30 18:49, pirms 4 mēnešiem
Madzigais rakstīja: Banki turpina pārsteigt visus..iespējams šobrīd labākais treneris pasaulē!👏
Nu nu,Eiropā varbūt šobrīd jā,bet nu NBA ir daudz labu treneru. Atceries to pašu Blatu kurš tajā brīdī tika uzskatīts top eiropas treneris,nekas tur ar cavaliers nesanāca kgan komandā bija big3.