Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Tēvs sāk raudāt brīdī, kad ierauga savu dēlu uz lielā basketbola laukuma

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Šonakt cīņu NCAA ietvaros aizvadīja ''Saint Peter's Peacocks'' vienība, kas mērojās spēkiem ar UNC basketbolistiem. Lai gan klubs cieta zaudējumu ar rezultātu 49:69, komanda vēsturiski aizcīnījās līdz labāko astotniekam un aizvadīja fantastisku turnīru. Spēles labākajā momentā gan šoreiz dalību neņēma neviens no spēlētājiem.

Pirms spēles tika iemūžināts ļoti aizkustinošs moments. Kameras redzeslokā nonāca ''Saint Peter's Peacocks'' basketbolista Metjū Lī tēvs un bijušais NBA spēlētājs Batčs Lī. Ieraugot savu dēlu uz laukuma, Batčs apraudājās.

Tēvs bija ļoti lepns, ieraugot savu dēlu laukumā, un nespēja valdīt savas emocijas.

Batčs Lī NBA pavadīja vien nepilnas divas sezonas. Karjeras laikā viņš paguva pārstāvēt Losandželosas ''Lakers'', Klīvlendas ''Cavaliers'' un Atlantas ''Hawks'' vienības. Kopā viņš laukumā devās 96 mačos, kuros izcēlās ar 8.1 punktu, 0.7 atlēkušajām bumbām, 3.2 rezultatīvām piespēlēm un 0.9 pārtvertām bumbām vidēji mačā.

     [+] [-]

, 2022-03-28 12:39, pirms 2 gadiem
Tas ir skaisti

     [+] [-]

, 2022-03-28 13:09, pirms 2 gadiem
Uz kura lielā bija redzēts?

     [+] [-]

, 2022-03-28 19:20, pirms 2 gadiem
Mērījās vai mērojās? mērīties var ar krāniņiem bērnu dārzā ......
un autora pirmo teikumu nelaiž cauri filtram par cenzūru...