Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Tiesnesis parāda sarkano kartīti "Burnley" talismanam

Rolands Eliņš

Tiesnesis parāda sarkano kartīti "Burnley" talismanam
Bite Bērnijs
Foto:Burnleyfootballclub.com

Neparasts noraidījums piešķirts Anglijā, kur sarkanā kartīte tikusi parādītā nevis spēlētājam vai trenerim, bet gan komandas talismanam, kurš pārāk atklāti pauda savu viedokli par mača tiesneša acu gaismu, proti, piedāvāja viņam savas brilles.

Anglijas „Championship” līderu spēlē starp „Burnley” un „Queen Park Rangers” ar 2:0 uzvaru svinēja pirmā, tādejādi izcīnot sesto panākumu pēc kārtas un nostiprinot savu vietu kopvērtējuma galvgalī. Uzvara gan nenāca bez kurioza, jo „Burnley” komandas talismans Bite Bērtijs”(Bee Bertie) piedāvāja vienam no līnijtiesnešiem savas brilles, tādejādi parādot, ko viņš domā par tiesneša acu gaismu.

Uz jokiem gan nebija noskaņots galvenais tiesnesis, kurš „Burnley” talismanam parādīja sarkano kartīti un aizsūtīja prom no laukuma. Vēlāk savā „Twitter” kontā Bite Bērtijs publicēja fotogrāfiju, kurā viņš redzams, saskumis sēžot aiz restēm. Tas gan bija tikai joks, jo, kā zināms, par sarkanajām kartītēm neviens uz cietumu sūtīts netiek.

Šī nav pirmā reize, kad „Burnley” talismans nokļuvis uzmanības centrā, jo reiz viņš palīdzēja stadiona personālam noķert uz laukuma izskrējuši strīkeri, turklāt izdarīja to ar cīņas sporta cienīgu spēka paņēmienu.

Izmantotie resursi:
Burnley mascot sent off and 'jailed'...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2013-10-27 15:02, pirms 11 gadiem
neatradu to sarkano kartiņu, bet spēka paņēmiens pret strīkeri gana iespaidīgs!
Bertie Bee Tackles a Streaker (Edited) - YouTube

  +1 [+] [-]

, 2013-10-27 20:20, pirms 11 gadiem
lielisks paņēmiens, gluži otrs Laviņš!