Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Spēcīgs vējš Velsā neļauj vārtsargam ievadīt bumbu spēlē

Rolands Eliņš
Velsas Futbola Premjerlīgā pagalam neapskaužamā situācijā bija nokļuvis "Aberystwyth Town" vārtsargs Maiks Luiss, kuram pirmā puslaika beigās vajadzēja izpildīt atsitienu no vārtiem. Tieši tobrīd pēkšņi spēkā pieņēmās vējš, kurš sasniedza pat nelielas vētras ātrumu, un, Luisam par nelaimi, vējš pūta tieši viņa virzienā. Vārtsarga centieni nolikt bumbu uz zemes tā, lai tā nekustētos, bija nesekmīgi, un bumba nemitīgi tika aizpūsta prom.


Mača galvenais tiesnesis nekādu sapratni neizrādīja un aicināja vārtsargu nevilcināt laiku un ievadīt bumbu spēlē, ko Luiss arī izdarīja, tiesa, vējš bija tik spēcīgs, ka aizpūta bumbu atpakaļ aiz vārtu līnijas, sagādājot pretiniekiem tiesības izpildīt stūra sitienu.


Par notiekošo ļoti aktīvi protestēja "Aberystwyth Town" treneris, kā rezultātā mača tiesnesis piekāpās un izsludināja piespiedu pārtraukumu, līdz vējš nedaudz pierimās. Spēlē, kura, starp citu, noslēdzās mierīgā laikā un saulei spīdot, "Aberystwyth Town" izcīnīja uzvaru 3:0 pār "Carmarthen Town".
Izmantotie resursi: WalesOnline: News, sport, weather and events...
Vērtējums: +10

  +4 [+] [-]

, 2014-01-28 00:59, pirms 11 gadiem
Komentētāji ar ierēc, labs

  +1 [+] [-]

, 2014-01-28 05:41, pirms 11 gadiem
Nu i akcents. Pusi video šķita, ka tur holandieši vervelē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-01-28 09:42, pirms 11 gadiem
vajadzēja izsist kā amerikāņu "futbolā", vienam ar roku pieturēt un tad šaut!

  +5 [+] [-]

, 2014-01-28 09:43, pirms 11 gadiem
getin rakstīja: Nu i akcents. Pusi video šķita, ka tur holandieši vervelē
Man šķiet, ka tas nav nekāds [angļu valodas] akcents. Viņi vienkārši runā velsiešu valodā, kas ir viena no ķeltu valodām - kas ir pilnīgi atšķirīga no angļu valodas (angļu ir viena no ģermāņu valodām).

     [+] [-]

, 2014-01-28 11:10, pirms 11 gadiem
Maigonis_Papīrs rakstīja: Man šķiet, ka tas nav nekāds [angļu valodas] akcents. Viņi vienkārši runā velsiešu valodā, kas ir viena no ķeltu valodām - kas ir pilnīgi atšķirīga no angļu valodas (angļu ir viena no ģermāņu valodām).
Tieshi taa - Velsa nav Anglija - taa ir tikai apspiesta tauta, kuru anglji ir veiksmiigi asimileejushi, jo to "Cymry" taa ir kaa ir...