Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

"West Ham" futbolists aicina dzert atbildīgi un tiek apcietināts

Rolands Eliņš

"West Ham" futbolists aicina dzert atbildīgi un tiek apcietināts
Džeimss Tomkinss
Foto:AFP/Scanpix

Futbolistam tikt arestētam alkohola reibumā ir nelāgi. Futbolistam tikt arestētam alkohola reibumā dienu pēc tam, kad viņš ir aicinājis sabiedrību ieturēt mērenību, ir jau pavisam nekaunīgi, taču tieši šādi izdarījies Džeimss Tomkinss no „West Ham United”.

Pavisam nelāgās nepatikšanās nokļuvis Anglijas Premjerlīgas kluba „West Ham United” aizsargs Džeimss Tomkinss, kurš ticis arestēts par iesaistīšanos kautiņā ar policistu. 24 gadus vecais futbolists tika aizturēts „Sugar Hut” naktsklubā, turklāt pamatīgā alkohola reibumā. Viņš bija pretojies kluba apsargiem un traucējis kārtību, tādēļ izsaukta policija, taču Tomkinss bez cīņas nav pakļāvies arī tai un ticis apcietināts.

Notikums pats par sevi jau skandalozs, taču papildus devu pikantuma un sava veida ironijas piedod „West Ham United” vakar publicētais Ziemassvētku apsveikums saviem līdzjutējiem. Tajā Tomkinss redzams blakus savam komandas biedram Džekam Kolisonam un ar platu smaidu noklausās viņa aicinājumā visiem kluba atbalstītājiem, iesakot šajā svētku laikā izturēties piesardzīgi pret alkohola lietošanu („Drink responsibly”- no ang.v.).

Tomkinss jau izlaists no cietuma pret galvojumu, taču devītajā janvārī viņam būs jāierodas uz tiesas sēdi. Viņam priekšā ir apsūdzības uzbrukumā policistam, par atrašanos alkohola reibumā sabiedriskā vietā un pretošanos arestam.

Tomkinss „United” sastāvā ir jau kopš 2008. gadā un piedalījies 142 spēlēs, tajās gūstot septiņus vārtus. Viņš arī bijis Lielbritānijs olimpiskās izlases sastāvā.

Tomkinsa un "United" novēlējums līdzjutējiem (no 0:33)

Izmantotie resursi:
West Ham's James Tomkins arrested for...