Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Futbola zvaigznes sagādā nebijušu pārsteigumu

Spānijas futbola čempionāta piektajā kārtā savus pretiniekus nespēja uzveikt „Barcelona” un „Real Madrid” komandas. Abas spēles noslēdzās ar rezultātu 1:1.

„Real Madrid” neizdevās pārspēt „Villarreal”, savukārt „Barcelona” savā „Camp Nou” stadionā netika pie trīs punktiem, jo to viņiem neļāva Madrides „Atletico”. Vārtus „Real” labā guva komandas kapteinis Serhio Ramoss, un „Barcelona” rindās precīzs bija Ivans Rakitičs.

Līdz ar to, šī bija pirmā reize, kad vienā vakarā laukumā izgāja Ronaldu, Beils, Benzemā, Mesi, Svaress un Neimārs, un neviens no lieliskā sešinieka nespēja gūt vārtus.

Pēc piecām aizvadītajām spēlēm BBC kopā iesituši četrus vārtus. Ronaldu un Benzemā katram pa vieniem vārtiem, bet Beils precīzs bijis divas reizes. Ražīgāk gājis MSN trio, viņi kopā guvuši deviņus vārtus. Mesi un Svaress katrs var lepoties ar četriem vārtiem, kamēr Neimāram tikai vieni gūti vārti.

  +2 [+] [-]

, 2016-09-23 14:29, pirms 8 gadiem
Kapēč kaut kas tāds ir jaliek ? Raksts pilnīgi par neko. Tikpat labi varēji uzrkastīt, ka neviens no viņiem nepakasija dirsu, kas arī ir pirmo reizi...