Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Trejs Jangs skaisti apspēlē un uz zemes nogulda ''Knicks'' spēlētāju

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Nacionālās basektbola asociācijas (NBA) ietvaros šonakt spēli aizvadīja Atlantas ''Hawks'', kas viesojās pie Ņujorkas ''Knicks'' un izcīnīja panākumu ar rezultātu 117:111.

Trejs Jangs laukumā pavadīja 40 minūtes, kurās guva 45 punktus, savāca vienu atlēkušo bumbu, atdeva astoņas rezultatīvas piespēles un pārtvēra vienu pretinieka raidīto bumbu.

Par mača labāko momentu gan kļuvis brīdis pamatlaika izskaņā, kad ''Hawks'' zvaigzne Trejs Jangs metās uzbrukumā. Viņš ne vien skaisti apspēlēja, bet arī noguldīja uz laukuma ''Knicks'' centru Tadžu Gibsonu.

Ņujorkas ''Knicks'' ir ļoti principiāla pretiniece Atlantai jau kopš pērnās sezonas izslēgšanas spēlēm. Jangs pirmo ceturtdaļu noslēdza arī ar ļoti efektīvu un akrobātisku ''sirēnlauzi'' un pie viena ar žesta palīdzību lūdza ''Knicks'' faniem apklust.

     [+] [-]

, 2022-03-23 14:00, pirms 2 gadiem
Tas pat nebija viņa labākais moments spēlē, bet tiek raksts uzcepts. Kur tad puslaika bazerbīteris Moranta stilā?