Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Broners alkohola reibumā nokavē tiesu un saņem cietumsodu

Jānis Pārums

Broners alkohola reibumā nokavē tiesu un saņem cietumsodu
Adriens Broners
Foto: Nabeel Ahmad / Premier Boxing Champions

Bijušais pasaules čempions četrās dažādās svara kategorijās amerikānis Adriens Broners saņēmis reālu cietumsodu par tiesas necienīšanu, vēsta boxingscene.com.

Broners tika izsaukts uz tiesu saistībā ar kāda vīrieša piekaušanu šī gada janvārī. Toreiz Broners viņam uzbrucis, jo spēlējot boulingu zaudējis vairākus tūkstošus dolāru. Tiesas sēdei vajadzēja pielikt punktu otrdien, jo abas konfliktējošās puses bija vienojušās par mierizlīgumu. Taču Broners tiesā ieradies ar triju stundu nokavēšanos un, tiesnešaprāt, alkohola reibumā. Broners gan skaidrojis, ka iepriekšējā vakarā kāds viņa dzērienam kaut ko piebēris, tāpēc viņš aizgulējies un nav varējis ierasties laikus.

Lai vai kā, tiesnesim šāda aizkavēšanās nav patikusi, tāpēc par necieņu pret tiesu Broneram piespriests reāls 30 dienu cietumsods. Broners arestēts uzreiz tiesas zālē.

26 gadus vecais Broners pēdējo cīņu aizvadīja šī gada aprīlī, kad ar tehnisko nokautu devītajā raundā pieveica Ešliju Teofeinu (39-7-1, 11KO). Šīs cīņas likme bija vakantā WBA čempiona josta svarā līdz 63.5 kilogramiem, taču Broners pie tās netika, jo pirmscīņas svēršanās procedūrā izrādījās smagāks par pieļaujamo svaru.

     [+] [-]

, 2016-07-20 20:00, pirms 8 gadiem
nigga

  +2 [+] [-]

, 2016-07-20 23:40, pirms 8 gadiem
basketbolists, hokejists, futbolists vai tenisists?

labi, ka zem bildes ir pieminets kkas ar boksu saistits un vel ir arii taa atsauce pashaa sakuma...savadak saprast par kuru sporta veidu iet runa - nevar!

     [+] [-]

, 2016-07-21 09:41, pirms 8 gadiem
domājams, aiz restēm sparingpartneri būs tikai no smagsvariem.

     [+] [-]

, 2016-07-22 13:12, pirms 8 gadiem
noladets rakstīja: basketbolists, hokejists, futbolists vai tenisists?

labi, ka zem bildes ir pieminets kkas ar boksu saistits un vel ir arii taa atsauce pashaa sakuma...savadak saprast par kuru sporta veidu iet runa - nevar!
izskataas peec hokejista