Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Vecmāmiņa: "Ronaldu skumst līgavas dēļ?"

Vecmāmiņa: "Ronaldu skumst līgavas dēļ?"
Irina un Krištianu
Foto: reuters.com

Spāņu presē regulāri un plaši tiek skatīts jautājums par Krištianu Ronaldu garīgo stāvokli. Pēdējās dažas nedēļas viņš jūtas nospiests, skumīgs, tāpēc nesatiek ar komandasbiedriem un kluba vadību.

Spāņu mediji spekulē ar to, ka Ronaldu skumjais posms sākās no 30. augusta, kad UEFA Eiropas gada labākā futbolista balvu iedeva nevis viņam, bet gan spāņu futbolistam Andresam Injesam. Pats portugālis atzīst, ka bēdīgs ir, bet ne jau nedabūtās balvas dēļ. Kopš balvas pasniegšanas ir pagājušas vairākas nedēļas, tomēr Ronaldu joprojām skumst.

Ronaldu savai draudzenei - supermodelei Irinai Šeikai - izteica piedāvājumu precēties jau pagāšgad. Tomēr meitene joprojām to negrib. ”Nesen ar mazmeitu aprunājos. Viņa netaisās precēties. Kāpēc steigties? Viņai ir tāds darbs pagaidām. Ja apprecēsies, piedzims bērns - un viss, atsēdīsies...”, šodien atklāj minētās supermodeles vecmāmiņa. ”Braukt pie manis ciemos kopā ar manu mazmeitu kā draugam – tas nebūtu nopietni”.

Ronaldo grimase, kad balvu saņem Injesta...
Foto: lirvi, tumblr.com

Izmantotie resursi:
sovsport.ru
as.com


, 2012-09-19 19:07, pirms 12 gadiem
Džeks nekad nav tā īsti mācējis savākties.
Slēpts komentārs: Tanabe
, 2012-09-19 19:18, pirms 12 gadiem
Tanabe rakstīja: būtu jocīgi simpātiskai sievietei apprecēt geju.
Ja jau viņš ir gejs, tad kāpēc viņam ir draudzene?
, 2012-09-19 19:19, pirms 12 gadiem
Te ir sporta portāls vai dzeltenā prese?
, 2012-09-19 19:57, pirms 12 gadiem
Nu cik var gudri dir*t par Ronaldu, neaizstāvu viņu, bet nu nafig jānoleik viens spēlētājs, pie tam viens no labākajiem! Sasniedzat kāds to ko viņš sasniedzis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-09-19 21:00, pirms 12 gadiem
Vujačičs atbrīvo Šarapovu,Ronaldu skumst līgavas dēļ! Kas būs nākošais?
, 2012-09-19 21:57, pirms 12 gadiem
gii1981 rakstīja: Vujačičs atbrīvo Šarapovu,Ronaldu skumst līgavas dēļ! Kas būs nākošais?
Rīgas Dinamo Krosbiju nopirks par ''Rīgas dinamo pelmeņiem''!
, 2012-09-19 22:28, pirms 12 gadiem
Spāņu mediji spekulē ar to, ka Ronaldu skumjais posms sākās no 30. augusta, kad UEFA Eiropas gada labākā futbolista balvu iedeva nevis viņam, bet gan spāņu futbolistam Andresam Injesam.

Ķipa centies rakstīt kā žurnālists? Nesanāk. Un starpcitu varu derēt, ka ienīsti Ronaldu, tāpēc nomelno viņu. Šīs ir tukšas runas.
, 2012-09-19 22:35, pirms 12 gadiem
Cik atceros, tad viņš teica, ka problēma ir saistīta ar klubu.
, 2012-09-20 07:19, pirms 12 gadiem
Draudzenes jau ir arī gejiem, bagātiem gejiem- pat ļoti smukas draudzenes. Bet kāpēc lai viņi precētos ???
, 2012-09-20 17:00, pirms 12 gadiem
beiziiters rakstīja: Draudzenes jau ir arī gejiem, bagātiem gejiem- pat ļoti smukas draudzenes. Bet kāpēc lai viņi precētos ???
Tad kaapeec lai vispaar preceetos tie kas nav geji, paaris var dziivot kopaa nepreceejushies pilnveertiigi visu muuzhu, Kalviit tam soreiz nav sakara
Latvijas izlases līdzjutēji Ostravā. Foto: SIPA/Scanpix
3

Vairāki simti līdzjutēju PČ Čehijā kļuvuši par krāpniecības upuriem

2024. gada pasaules čempionāta pirmajās četrās dienās par krāpniecības upuriem kļuvuši ap 300 līdzjutējiem, ziņo austriešu portāls ''Heute''.
Artūrs Šingirejs jeb Dons. Foto: LBS
34

Sākta ''manabalss.lv'' iniciatīva novirzīt Eirovīzijas finansējumu Latvijas sportam

Portālā ''manabalss.lv'' sākta parakstu vākšana iniciatīvai par Eirovīzijas dziesmu konkursam atvēlētā finansējuma novirzīšanu Latvijas sportistu atbalstam.
Oskars Batņa pret Vāciju. Foto: IIHF
2

Austrija joprojām kanādiešu murgos: Kanādas lielais medijs Latviju divreiz nosauc par Austriju

Latvijas hokeja izlase otrās trešdaļas beigās pret Vāciju atrodas iedzinējas lomā jau ar 0:7, bet līdzīgi slikta diena gadījusies arī pazīstamajam Kanādas medijam un pasaules čempionāta raidtiesību turētājam TSN, kas Latviju pat divreiz sajauca ar Austriju, kas kanādiešiem pēc sensacionālās atspēlēšanās (pēdējā trešdaļā no 1:6 uz 6:6, pagarinājumā tomēr uzvarēja Kanāda) murgos droši vien rādījās visu nakti. Taisnības labad jāpiebilst, ka dažos pirmajos ierakstos sociālajos tīklos TSN Latviju sauca par Latviju un pēc vāciešu sestajiem vārtiem beidzot atgriezās uz pareizās takas.