Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Policija atrod futbolista figūras galvas norāvējus, katram 6 eiro sods

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Policija atrod futbolista figūras galvas norāvējus, katram 6 eiro sods
Dzjubas figūra Podoļskā. Foto: kuznechiki_podolsk / info24.ru

Policija aizturēja personas, kuras Piemaskavas pilsētā Podoļskā norāva Krievijas futbola izlases uzbrucēja Artjoma Dzjubas alumīnija figūras galvu. Pārkāpējiem iestājusies administratīvā atbildība.

Vietējie iedzīvotāji redzēja, ka četri puiši norāva alumīnija figūras galvu, apgānīja to un fotografējās. Tādējādi tika uzrakstīts iesniegums policijai. Administratīvās lietas ietvaros katram pārkāpējam uzlikts naudas sods vien 500 Krievijas rubļu apmērā (aptuveni 6.10 eiro) par sīko huligānismu. Puiši arī izteikuši vēlmi atlīdzināt par sabojāto figūru, kuras vērtība ir 30 tūkstoši rubļu (aptuveni 366 eiro).

Savukārt pagājušā gada rudenī divas meitenes norāva figūru no postamenta un aiznesa prom. Toreiz vietējie iedzīvotāji izsauca policijas darbiniekus. Minētās meitenes bija alkohola reibuma stāvoklī un tika aizturētas.

Dzjubas figūra tika uzstādīta pēc 2018. gada Pasaules kausa, kas notika Krievijā. Toreiz šis uzbrucējs bija viens no līderiem nacionālajā izlasē, kas iekļuva ceturtdaļfinālā. 31 gadu vecais 196 centimetru garais Artjoms Dzjuba spēlē Sanktpēterburgas "Zenit", kas jūlija sākumā izcīnīja Krievijas čempionu titulu. Šosezon guvis 17 vārtus un ir čempionāta labākais snaiperis.

Izmantotie resursi:
Mash / sport-express.ru