Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Daugavpilieši gatavošanos sezonai sāk nevis piesnigušā mežā, bet Olimpiskajā centrā

Emils Ozerinskis

Daugavpilieši gatavošanos sezonai sāk nevis piesnigušā mežā, bet Olimpiskajā centrā
Foto: FIBA

Latvijas futbola Virslīgas komanda BFC "Daugavpils" pagājušajā starpsezonā publicēja video, kurā komandas spēlētāji gatavojas sezonai, skrienot krosus sniegpilnajos Latgales mežos. Šogad daugavpilieši pirmos treniņus iesākuši Daugavpils Olimpiskajā centrā ar basketbola turnīru.

No BFC "Daugavpils" publicētā sociālo tīklu ieraksta noprotams, ka vislabāk savstarpējā basketbola turnīrā klājies "Direktora" komandai, kurā acīmredzot spēlējis kluba direktors Nauris Mackevičs. Direktoram talkā nākuši Dāvis Cucurs, Oļģerts Raščevskis un Milāns Tihonovičs. Savukārt galvenā tiesneša pienākumus uzņēmies "vecmeistars" Valērijs Afanasjevs.

Ja ko no BFC "Daugavpils" fotogrāfijas var spriest, tad tas ir tas, ka komanda nav nekur atkāpusies no savām "spartiskajām" saknēm un spēlēšanai izmantota visai nolietota bumba, nevis basketbola spēlei atbilstošāks apaļais rīks.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/bfcdaugavpils