Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

NHL vārtsargs izceļas ar cēlsirdīgu rīcību

NHL vārtsargs izceļas ar cēlsirdīgu rīcību
Skots Dārlings

Lielas uzslavas par savu cēlsirdīgo rīcību izpelnījies Nacionālās Hokeja līgas (NHL) Čikāgas "Blackhawks" vārtsargs Skots Dārlings.

NHL Čikāgas "Blackhawks" vārtsargam Skotam Dārlingam ceļš uz NHL nav bijis viegls. Izspēlējies pa daudzām un dažādām hokeja līgām un komandām, šobrīd 27 gadus vecais hokejists jau otro sezonu pārstāv Čikāgas "Blackhawks" komandu. Līdz šim šis vārtsargs NHL aizvadījis 29 spēles.

Taču nesen šis vārtsargs par savu cēlsirdīgo rīcību izpelnījās lielas uzslavas un labus vārdus no daudziem tūkstošiem cilvēku. Lai arī pats sportists to sākotnēji neafišēja, vēlāk, kad sociālajos tīklos šis stāsts jau tika plaši apspriests, viņš tomēr apstiprināja šī notikuma faktu. Lūk, kāds sirsnīgs stāsts.

''Par hokeju neko nezināju, līdz man nesanāca tikties ar Skotu Dārlingu. Viņš izmainīja manu dzīvi. Kad ceļā uz lidostu savācu Dārlingu, viņš bija kopā ar kādu vīrieti, kuram šajā dzīvē neklājas viegli. Skots palūdza man šo vīrieti aizvest uz viesnīcu, kur viņš šim kungam uz mēnesi apmaksāja viesnīcu, lai viņš varētu nostāties uz savām kājām. Tāpat Skots viņam nopirka pārtikas preces. Nekad līdz šim savā dzīvē nebiju saticis tik sirsnīgu cilvēku. Vēlāk ierakstīju google šo hokejistu, lai saprastu, kas viņš tāds ir. Tagad domāju, ka hokejs ir lieliskākais sporta veids pasaulē.''

Vēlāk hokejists savā twitter kontā apstiprināja šī stāsta patiesumu. ''Esmu laimīgs, ka man ir iespēja palīdzēt,” saka Skots Dārlings, kuram alga šogad ir apmēram 500 000 ASV dolāru.

Izmantotie resursi:
Chicago Blackhawks Schedule, Roster, News, and...

     [+] [-]

, 2016-02-16 11:49, pirms 9 gadiem
Foršs vecis, ja viss ir tā kā rakstīts! Neatkarīgi no tā, vai pabalstītā persona veiksmīgi nostājās uz savām kājām, jeb arī tikpat veiksmīgi turpināja nodzerties.

     [+] [-]

, 2016-02-16 12:07, pirms 9 gadiem
tip Darlings stopēja?!