Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Merzļikins ''Blue Jackets'' vārtos atgriežas ar efektīgu seivu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Merzļikins ''Blue Jackets'' vārtos atgriežas ar efektīgu seivu
Elvis Merzļikins. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Elvis Merzļikins naktī uz piektdienu ne tikai atgriezās Kolumbusas ''Blue Jackets'' ierindā, bet arī aizvadīja otro sauso spēli šajā sezonā, palīdzot komandai ar 6:0 apspēlēt Karolīnas ''Hurricanes''. Vienā no epizodēm Merzļikins pierādīja savu augsto meistarību, atvairot bīstamus ''Hurricanes'' metienus pretuzbrukumā.

Pēc atgriešanās ar lielisku atvairījumu izcēlies Elvis Merzļikins, kurš kopumā atvairīja visus Karolīnas ''Hurricanes'' izdarītos metienus un aizvadīja otro sauso spēli šajā sezonā un devīto NHL karjerā.

Pirmā perioda vidū Merzļikins pierādīja savu meistarību, atvairot divus bīstamus ''Hurricanes'' metienus pretuzbrukumā, kur otrais no tiem tika raidīts praktiski tukšos vārtos. Pēc spēles Merzļikins atzina, ka šis moments devis pārliecību tālākajai spēles gaitai, taču svarīgāk bijis atgūt spēles ritmu.