Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Vitālijs Kļičko un Hejs kopīgi pusdieno Londonā

Jānis Pārums

Bijušais WBC pasaules čempions boksā smagajā svarā ukrainis Vitālijs Kļičko (45-2, 41KO) un bijušais WBA pasaules čempions brits Deivids Hejs (26-2, 24KO) kopīgi ieturējuši maltīti Londonā.

Savulaik Hejs cīnījies ar Vitālija jaunāko brāli Vladimiru (zaudējis pēc punktiem), taču cīņa pret Vitāliju tā arī nav notikusi, lai gan brits to vēlējies.

Kamēr Vitālijs bijis aktīvs bokseris, Hejs nereti par brāļiem izteicies ne pārāk cildinoši, taču tagad labprāt pusdieno ar vecāko no brāļiem Kļičko, kurš šobrīd aktīvās sporta gaitas ir beidzis un ir Kijevas mērs. Pavisam nesen Hejs un Kļičko ieturējuši kopīgu maltīti kādā no Londonas restorāniem.

"Mēs parunājām par visu - par ģimeni, par politiku un par lielajām cīņām, kas gaidāmas 2015. un 2016. gadā," atzina Hejs, kurš ringā nav izgājis kopš 2012. gada jūlija.

  +1 [+] [-]

, 2014-12-12 09:51, pirms 10 gadiem
Visas tās boksa attiecības tak ir tīrs teātris, lai cīņām ažiotāža lielāka un piķis ienāk. Īstenībā redz var būt labi čomi

  +1 [+] [-]

, 2014-12-12 10:16, pirms 10 gadiem
jocker rakstīja: Visas tās boksa attiecības tak ir tīrs teātris, lai cīņām ažiotāža lielāka un piķis ienāk. Īstenībā redz var būt labi čomi
Varētu padomāt ka te viņi naudu netaisa un teātri nespēlē!

     [+] [-]

, 2014-12-12 12:36, pirms 10 gadiem
sandis444444 rakstīja: Varētu padomāt ka te viņi naudu netaisa un teātri nespēlē!
Nu šādi tik lielu piķi neuztaisīsi, starp bokseriem jābūt naidam, tāpēc, lai skatītājiem liktos, ka bokseri būs dusmīgi un gāzīs visu cīņā ārā, kas sakrājies. Turklāt, ja par Heju vēl liela jautājuma zīme, tad par Vitāliju jau gan skaidrs, ka atpakaļ ringā vairs nelīdīs,viņam nekas vairs nav jāpierāda, savu piķi ir nopelnījis!
Bet runājot tieši par šiem gadījumiem, Kļičko jau nekad nav ar vienu naidojušies un nekādus dikti asos komentārus ne par vienu teikuši nav, to parasti uzsāk visi knapie, kas grib tikt uz cīņu pret Kļičko un uz cīņas rēķina uzvārīties (un nevis uzvarēt vai kā). Hejs arī galīgi nav tas trakākais gadījums, Hejam smadzenes arī daudz maz vietā vēl ir.

Visvairāk no šitādiem kaitina Taisons ''The bomzis'' Fjūrijs. Dikti gan žēl, ka cīņa pret Heju atcēlās, būtu labi ribās dabūjis.

  +1 [+] [-]

, 2014-12-12 14:39, pirms 10 gadiem
sandis444444 rakstīja: Varētu padomāt ka te viņi naudu netaisa un teātri nespēlē!
domājams, ka nekādi sirdsdraugi viņi nav, taču šo itkā pusdienošanas "teātri" nu nekādi nevar salīdzināt ar to teātri, ko bokseri spēlē t.i. ko viņu menedžeri liek spēlēt, kamēr bokseri ir aktīvo sportistu statusā.
kas attiecas uz šo konkrēto pusdienošanu, tad, visdrīzāk, kāds ir nopludinājis info par šo tikšanos un tā ir nofotogrāfēta.