Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

"Salavat Julajev" paziņo par trenera atlaišanu, pēc pāris stundām atkal atjauno amatā

Rolands Eliņš

"Salavat Julajev" paziņo par trenera atlaišanu, pēc pāris stundām atkal atjauno amatā
Vladimirs Jurzinovs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krievijas hokeja speciālists Vladimirs Jurzinovs pēc abpusējas vienošanās ar "Salavat Julajev" kluba vadību atstājis galvenā trenera amatu. Pagaidām Artūra Kuldas pārstāvēto komandu vadīs Vasilijs Čižovs. Tā vismaz klubs bija paziņojis savā mājaslapā, taču jau pēc pāris stundām sekoja informācijas atsaukums, proti, Jurzinovs tomēr atgriezīsies komandā.

Ufas "Salavat Julajev" joprojām Austrumu konferencē ieņem piekto vietu, turklāt no "play-off" zonas robežas atrāvusies par 16 punktiem. Pēdējās divās spēlēs gan ciesti divi sāpīgi zaudējumi (0:4 pret Minsku un 1:6 pret "Atlant", turklāt novembrī klubs piedzīvoja arī divas pamatīgas sagrāves ar 0:6 un 0:7.

Šorīt tika apstiprināta galvenā trenera Vladimira Jurzinova (nejaukt ar Rīgas "Dinamo" bijušo treneri ar tādu pašu vārdu) aiziešana no komandas pēc abpusējas vienošanās, taču klubs kā līguma laušanas iemeslu minēja neapmierinošus rezultātus. Tika vēstīts, ka darbu saglabā pārējais treneru kolektīvs, un pagaidām komandu vadīs bijušais Jurzinovs palīgs Vasilijs Čižovs.

Jurzinovs strādā kluba sistēmā kopš 2011. gada, taču par galveno treneri kļuva gadu vēlāk. Viņa vadībā "Salavat Julajev" pagājušajā sezonā aizcīnījās līdz Gagarina kausa pusfinālam, kurā gan piekāpās Magņitogorskas "Metallurg". Viņš iepriekš strādājis arī SKA klubā un bijis "Sibir" galvenais treneris, bet trenera karjeras sākumā vairākus gadus vadīja Somijas klubus.

Papildināts plkst. 14:07 Acīmredzot, Ufas komandas pārstāvji tomēr nav spējuši tikt skaidrībā, vai viņi vēlas atlaist komandas galveno treneri vai nē. Kluba mājaslapā paziņojums par Jurzinova aiziešanu izdzēsts, savukārt pārādījies jauns, kurā vēstīts: "Cienījamie līdzjutēji. Iepriekšējā informācija par kluba un Vladimira Jurzinova līguma laušanu izrādījusies pārsteidzīga. Ņemot vērā apstākļus, viņš tomēr paliks galvenā trenera amatā. Lūdzam saprast pašreizējo situāciju, Jurzinovs jau drīzumā atkal pievienosies komandai."

Sarunā ar krievu medijiem komandas valdes priekšsēdētājs Jurijs Pustovgarovs pauda pārsteigumu, kādēļ vispār parādījies paziņojums par trenera atlaišanu, un nevarēja komentēt plašāk šī ziņojuma tapšanu. Savukārt "Salavat Julajev" preses sekretārs medijiem skaidroja, ka no rīta saņēmis no vadība prasību publicēt atlaišanas informāciju, bet pēc tam viņam sniegts rīkojums šo ziņu atsaukt, neko vairāk nekomentējot.

Ufā jau otro sezonu pēc kārtas aizvada Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda, kurš šosezon 24 spēlēs guvis piecus punktus (2+3), taču iekrājis negatīvu lietderības koeficientu mīnus pieci. Nākamā spēle Kuldam un "Salavat Julajev" paredzēta jau šodien 20:30 Bratislavā pret "Slovan", taču, ņemot vērā "Salavat Julajev" lēmumu ātrumus, pilnīgi droši apgalvot, kurš vakarā būs komandas galvenais treneris, vēl nevar.

Izmantotie resursi:
Главная страница - Официальный сайт ХК «Салават...
ТАСС: Спорт - Глава правления ХК "Салават...

  +7 [+] [-]

, 2014-12-12 11:19, pirms 10 gadiem
Krievijā viss notiek pēc abpusējas vienošanās... Arī Ukraina tika okupēta pēc abpusējas vienošānās. Tāda tā viņu etiķete...

     [+] [-]

, 2014-12-12 11:36, pirms 10 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Krievijā viss notiek pēc abpusējas vienošanās... Arī Ukraina tika okupēta pēc abpusējas vienošānās. Tāda tā viņu etiķete...
Vo, vo +++
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-12-12 13:07, pirms 10 gadiem
cirks vispirms ar Nazarovu bija, tagad Jurzinovu

Владимир Юрзинов остается в команде -...

     [+] [-]

, 2014-12-12 14:16, pirms 10 gadiem
izmaksāja atlaišanas pabalstu un pieņēma atkal darbā

     [+] [-]

, 2014-12-12 14:22, pirms 10 gadiem
Alņi nu

  +2 [+] [-]

, 2014-12-12 14:22, pirms 10 gadiem
Patīk Latvijas mēdiji, līgums tika lauzsts, lai parakstītu jaunu līgumu, kompensāciju par laušanu nesaņēma. Jaunais līgums ir daudz vieglāk panesams komandai kura ir tuvu bankrotam.

     [+] [-]

, 2014-12-12 14:37, pirms 10 gadiem
Krievija - pārsteigumu un apsurdu zeme!

     [+] [-]

, 2014-12-12 23:54, pirms 10 gadiem
zaipis rakstīja: cirks vispirms ar Nazarovu bija, tagad Jurzinovu


http://www.hcsalavat.ru/salavat-yulaev/news/vladimir_yurzinov_ostaetsya_v_komande/
Kolchozs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja