Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Sabonis – viens no pieciem izraudzītajiem NBA spēlētājiem gaidāmajā ''Netflix'' doķenē

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Sabonis – viens no pieciem izraudzītajiem NBA spēlētājiem gaidāmajā ''Netflix'' doķenē
Domants Sabonis. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija vēstī, ka lietuviešu garā gala basketbolists Domants Sabonis izraudzīts kā viens no pieciem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) basketbolistiem gaidāmajā straumēšans platformas ''Netflix'' dokumentālajā seriālā par basketbola Meku.

Kā ziņo Šaranija, ''Netflix'' veidos dokumentālo seriālu par NBA, veidojot to līdzīgā stilā, kā iepriekš radīts dokumentālais seriāls ''Quarterback'' par notikumiem amerikāņu futbola vadošajā līgā NFL.

Sagaidāms, ka bez Sakramento ''Kings'' lietuviešu garā gala basketbolista Domanta Saboņa dokumentālajā seriālā piedalīsies arī visu laiku rezultatīvākais NBA basketbolists Lebrons Džeimss, Kristapa Porziņģa komandas biedrs Bostonas ''Celtics'' rindās Džeisons Teitums, Maiami ''Heat'' līderis Džimijs Batlers un Minesotas ''Timberwolves'' superzvaigzne Entonijs Edvardss.

Jau esot sākta seriāla filmēšana. To producē Lebronam Džeimsam un biznesa partneriem piederošā ''SpringHill Company'', bijušā ASV prezidenta Baraka Obamas ''Higher Ground Productions'' un amerikāņu futbola leģendas Peitona Meninga ''Omaha Productions''.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ShamsCharania/s...