Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Bijušais Vācijas izlases vārtsargs kļuvis par WWE cīkstoni

Bijušais Vācijas izlases vārtsargs kļuvis par WWE cīkstoni
Tims Vīze
Foto: AFP/Scanpix

Tims Vīze, kurš 2010. gada pasaules futbola čempionātā bija Vācijas nacionālās izlases vārtsargs, oficiāli kļuvis par WWE profesionālā restlinga cīkstoni.

Tims Vīze savu futbolista karjeru iesāka ''DJK Dürscheid'' un pēc tam pievienojās vienai no spēcīgākajām Vācijas Bundeslīgas komandām Leverkūzenes ''Bayer'', kur savas prasmes attīstīja jauniešu komandā. Vēlāk vārtsarga ceļi aizveda gan uz ''Fortuna Köln'', gan ''Kaiserslautern'' vienībām, kā arī tika piedzīvota debija Vācijas U21 izlasē.

Vēlāk, 2002. gadā, Vīze pievienojās Brēmenes ''Werder'' un šajā klubā aizvadīja savas karjeras spožākos gadus. Septiņu gadu laikā vārtsargs piedalījās 194 spēles, pārsvarā laukumā dodoties pamatsastāvā. 2008. gadā Vīze saņēma izsaukumu uz Vācijas nacionālo izlasi un līdz 2012. gadam tajā aizvadīja sešas spēles. 2010. gadā vārtsargs bija izlases dalībnieks pasaules čempionātā Dienvidāfrikā, taču tajā nācās atrasties aiz Manuela Noiera muguras.

Pēc veiksmīgajiem gadiem Brēmenē vārtsargs devās uz ''1899 Hoffenheim'', kad viņš jau bija pievērsies restlinga treniņiem. Pēdējā līguma gadā ar Bundeslīgas komandu WWE ieteica Vīzem vairāk nodarboties ar cīņas sporta treniņiem, lai sasniegtu pietiekami augstu līmeni un, lai viņš tiktu iekļauts organizācijas dalībnieku pulkā.

''Es smagi trenējos, lai to sasniegtu un esmu saviļņots, ka man ir dota iespēja. Nav nozīmes, cik smagi tas būs, bet mans mērķis ir doties ringā jau novembrī.'' Vīzes plānā ir sagatavoties WWE šovam Vācijā, kurā tiks apceļotas Frankfurte, Minhene, Oberhauzena, un Berlīne.

Resursi: Tim Wiese officially joins WWE - ESPN FC

  +4 [+] [-]

, 2016-06-09 00:36, pirms 8 gadiem
Šitādam kadram būtu bail ko sliktu teikt par kādu ielaistu burku.

     [+] [-]

, 2016-06-09 00:53, pirms 8 gadiem
gaidam NXT , tagad ar brand split , labas iespējas tikt. Ceru uz drīzu main roster debiju. Diezgan neparastas parvertibas.

  +8 [+] [-]

, 2016-06-09 01:21, pirms 8 gadiem
Man gan interesantāk būtu uzzināt kā šito kuili neuzķēra uz steroīdiem, ņemot vērā, ka viņš 2014. gadā vēl Hoffenheimā spēlēja... Droši vien labs proteīna pulveris bijis ';

  +3 [+] [-]

, 2016-06-09 08:16, pirms 8 gadiem
blah rakstīja: Man gan interesantāk būtu uzzināt kā šito kuili neuzķēra uz steroīdiem, ņemot vērā, ka viņš 2014. gadā vēl Hoffenheimā spēlēja... Droši vien labs proteīna pulveris bijis
Komandu sporta veidos dopkontrole, ja vien sportisti nav izlašnieki, ir tik minimāla, ka var teikt, ka tās tikpat kā nav.

  +5 [+] [-]

, 2016-06-09 09:53, pirms 8 gadiem
Jā vecais labais 2000-o beigu Werders. Vīze vārtos, Mertezakers un Naldo aizsardzībā, Frings un Diego pa vidu un Pizarro priekšā.

  +1 [+] [-]

, 2016-06-09 12:06, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Komandu sporta veidos dopkontrole, ja vien sportisti nav izlašnieki, ir tik minimāla, ka var teikt, ka tās tikpat kā nav.
Bet, ar visu to, šad un tad, pa kādam uzraujas. Acīmredzot, neies jau kuram katram "šketelim" veltīt savu laiku un ņemt proves, taču tāds Wiese gan būtu varējis iekrist viņiem acīs.

     [+] [-]

, 2016-06-09 13:42, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Komandu sporta veidos dopkontrole, ja vien sportisti nav izlašnieki, ir tik minimāla, ka var teikt, ka tās tikpat kā nav.
Minimāla ne minimāla, bet te tak jebkuram skaidrs tikai paskatoties uz viņu, kā var nepārbaudīt?! Pēc tam tad arī sūdzas, ka nav nekādas kontroles, un kā gan var būt, ja pat šādus gadījumus netestē. Maz ticams, ka testēja un bija negatīvas proves.

  +1 [+] [-]

, 2016-06-09 14:33, pirms 8 gadiem
blah rakstīja: Minimāla ne minimāla, bet te tak jebkuram skaidrs tikai paskatoties uz viņu, kā var nepārbaudīt?! Pēc tam tad arī sūdzas, ka nav nekādas kontroles, un kā gan var būt, ja pat šādus gadījumus netestē. Maz ticams, ka testēja un bija negatīvas proves.
Testi maksā naudu. Un ja vāciešiem rindā ir simtiem citu valsts izlases līmeņa sportistu, kas jātestē... izvēle ir acīmredzama. Jo ko dos tas, ka šādu futbolistu saķers? Viņu nodiskvalificēt īsti nevar, jo šams mierīgi aiziet uz tādu kaušanās šovu un turpina ālēties un špricēties tālāk.

Vēl arī jautājums par Bundeslīgas, tās spēlētāju arodbiedrības un vietējās antidopinga organizācijas attiecībām. T.i., cik nopietnas pārbaudes viņi DRĪKST veikt. Es neesmu pētījis šo jautājumu, nevaru komentēt.

     [+] [-]

, 2016-06-09 14:49, pirms 8 gadiem
Bolder rakstīja: Jā vecais labais 2000-o beigu Werders. Vīze vārtos, Mertezakers un Naldo aizsardzībā, Frings un Diego pa vidu un Pizarro priekšā.
Sapņu Werder bija 2004. gadā. Johans Mikū, Valerians Ismails, Ernsts, vārtos vecais Reinke, uzbrukumā Ailtons... Djēgu un Ezila Werder bija izcils, bet pat viņi nesasniedza 2004. gada augstumus.

     [+] [-]

, 2016-06-09 14:53, pirms 8 gadiem
Ja par dopingu... Var droši teikt, ka pēdējos gados Vīzi neviens nepārbaudīja. Viņam bija līgums ar Hoffenheim, bet viņš saņēma naudu par to, ka nespēlē futbolu, viņš nepiedalījās komandas treniņdarbā un laikam nebija nemaz pieteikts Bundeslīgai.

     [+] [-]

, 2016-06-09 18:46, pirms 8 gadiem
blah rakstīja: Man gan interesantāk būtu uzzināt kā šito kuili neuzķēra uz steroīdiem, ņemot vērā, ka viņš 2014. gadā vēl Hoffenheimā spēlēja... Droši vien labs proteīna pulveris bijis
Pēdējo spēli Hoffenheim sastāvā viņš aizvadīja 2013. gada 26. janvārī, tā kā nav brīnums, kā neuzķēra spēlētāju, kas vispār nespēlē.

     [+] [-]

, 2016-06-09 22:25, pirms 8 gadiem
EriksVil rakstīja: Pēdējo spēli Hoffenheim sastāvā viņš aizvadīja 2013. gada 26. janvārī, tā kā nav brīnums, kā neuzķēra spēlētāju, kas vispār nespēlē.
Nu komandā viņš 14. gadā vēl itkā skaitījās, to vai spēlēja vai nē, nezinu, bet sistēmā kā tādā piedalījās, līdz ar to arī špricēties nevarēja pēc idejas.

     [+] [-]

, 2016-06-10 00:16, pirms 8 gadiem
..savulaik man bundeslīgas labākā komanda bija Brēmene. tolaik viņš bija labs. tagad jau sen kā esmu par Hoffenheimu, bet Vīze uz tām pāris reizēm tur bija tikai vairs vienkāršs āksts. kā uzlaida, tā uzreiz sarkanās pelnīja vai laida iekšā visu, kas lidoja sen bija laiks darīt to, ko vēlas

     [+] [-]

, 2016-06-10 11:56, pirms 8 gadiem
Bolder rakstīja: Jā vecais labais 2000-o beigu Werders. Vīze vārtos, Mertezakers un Naldo aizsardzībā, Frings un Diego pa vidu un Pizarro priekšā.
2000-o beigas gan vēl jāpagaida 900+ gadus

  +1 [+] [-]

, 2016-06-10 13:47, pirms 8 gadiem
blah rakstīja: Nu komandā viņš 14. gadā vēl itkā skaitījās, to vai spēlēja vai nē, nezinu, bet sistēmā kā tādā piedalījās, līdz ar to arī špricēties nevarēja pēc idejas.
Toreiz bija grūti saprast, kāpēc un uz kādiem noteikumiem viņš vispār pievienojās Hofenheimai, jo pēc Werdera viņš jau bija sācis nodarboties ar bodybuilding un uzdzinis jau diezgan lielu masu. Lai arī pietiekumā viņš bija, bet, cik atceros, trenējās viņš kopā ar jauniešu komandu un pat tur negāja laukumā. Iespējams, ka tur kaut ko sarunāja, ka viņš trenē jaunos vārtsargus apmaiņā pret iespējām izmantot priekš sevis visas Hofenheimas treniņbāzes iespējas bez maksas vai tml.

     [+] [-]

, 2016-06-11 01:41, pirms 8 gadiem
Carloz rakstīja: Toreiz bija grūti saprast, kāpēc un uz kādiem noteikumiem viņš vispār pievienojās Hofenheimai, jo pēc Werdera viņš jau bija sācis nodarboties ar bodybuilding un uzdzinis jau diezgan lielu masu. Lai arī pietiekumā viņš bija, bet, cik atceros, trenējās viņš kopā ar jauniešu komandu un pat tur negāja laukumā. Iespējams, ka tur kaut ko sarunāja, ka viņš trenē jaunos vārtsargus apmaiņā pret iespējām izmantot priekš sevis visas Hofenheimas treniņbāzes iespējas bez maksas vai tml.
..viņu pa 9 mil. nopirka. nez vai tikai tāpat vien tas bija. un uz laukuma viņš bija visai bieži, vismaz sākumā. kaut gan – lieki