Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: NBA finālspēle sanikno laika ziņu diktoru

Kā jau vēstīts, Nacionālās basketbola asociācijas otrajā finālspēlē Goldensteitas „Warriors” pamatlaika pēdējās trīs minūtēs atspēlēja 11 punktu deficītu un izrāva papildlaiku. Tomēr, skanot beigu signālam, tā piekāpās Klīvlendas "Cavaliers" priekšā ar 93:95. Finālsērijā rezultāts nu 1:1, bet nākamās divas spēles paredzētas Klīvlendā.
Šīs spēles uzvarētāju komandas atbalstītājs, laika ziņu diktors Marks Džonsons, bija sašutis, ka spēles epizodē pret Lebronu Džeimsu nav fiksēts pārkāpums. Epizode, kur Andrē Igudala aptur Džeimsu, ļoti aizskārusi līdzjutēju un viņš ar savu bēdu padalījies ar skatītājiem.
Vērtējums: +7

  -4 [+] [-]

, 2015-06-09 09:43, pirms 9 gadiem
Uzsita jau pamatīgi pa rokām, tikai Lebrons tajā epizodē nostaigā un svilpei bija jāskan jau pirms sitiena- tad, kad viņš sāka griezties uz metienu. Tā ka kopumā viss godīgi šajā epizodē, tikai tiesnešu darbība gan nav īsti izskaidrojama.

  +7 [+] [-]

, 2015-06-09 09:52, pirms 9 gadiem
3pt.shooter rakstīja: Uzsita jau pamatīgi pa rokām, tikai Lebrons tajā epizodē nostaigā un svilpei bija jāskan jau pirms sitiena- tad, kad viņš sāka griezties uz metienu. Tā ka kopumā viss godīgi šajā epizodē, tikai tiesnešu darbība gan nav īsti izskaidrojama.
NBA travelus tikpat kā nesvilpj, tāpēc tur bija jābūt diviem soda metieniem

  +3 [+] [-]

, 2015-06-09 16:22, pirms 9 gadiem
ljames237 rakstīja: NBA travelus tikpat kā nesvilpj, tāpēc tur bija jābūt diviem soda metieniem
Lebronam nesvilpj! Jā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja